Anmeldelse af Hotel Søfryd’s restaurant: Jeg ville ønske, jeg kunne give bare tre stjerner i disse forfærdelige corona-tider, hvor vi var de eneste gæster i restauranten denne søndag middag, men det er ganske enkelt ikke muligt, de to stjerner er endda i overkanten. Min kone fik en lakse mad og en oste tallerken. Laksen viste sig at være måltidets højdepunkt, osten havde også været godkendt, hvis den ikke kom præ-anrettet og alt for kold direkte fra køleskabet. Min frokost tallerken var meget langt fra at være 185 kr. værd: Den friturestegte fiskefilet kunne spises, den tilhørende halve citron indeholdt også saft, men var tydeligvis delt i to flere dage før. Rejerne, som blev serveret uden mayonnaise, var af den billigste slags, man køber i store catering spande og kunne muligvis nydes, hvis de havde været puttet i en tartelet. "Bøffen", som jeg antager var den tynde og senede ende af en oksemørbrad, var gennemstegt og opvarmet kød fra dagen før. Det kan man simpelthen ikke tillade sig at servere for gæster Søfryd! Endeligt fulgte et stykke intetsigende brie m. drue, og det kan man jo altid servere, når kokken ikke kan finde på andet.