Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Uspiseligt”
Anmeldelse af Kaku Sushi

Kaku Sushi
Restaurantoplysninger
Anmeldt for 4 uger siden

Kvaliteten var yderst skuffende.Gamle hårde tørre ris og vandede grøntsager .det var nærmest uspiseligt, hvilket jeg ikke har prøvet tidligere.
Jeg opsøgte Kaka sushi med resten af maden, og fik at vide af tjeneren, at det “ ikke var deres problem”. !!

De ovennævnte foto svarer på ingen måde til virkeligheden.

Dato for besøg: september 2020
Tak, Jyllinge1234
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (16)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog

1-5 af 16 anmeldelser

Anmeldt 15. december 2019 fra mobile enheder

God kvalitets sushi til ok priser. Menuen byder på mange spændende ting Helt klart bedste sushi i byen!!

Dato for besøg: november 2019
Tak, DS3105
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 6. august 2019

Den bedste sushi jeg nogensinde har spist. Lokalet er meget rent og servicen er ok. Kan varmt anbefales.

Dato for besøg: august 2019
    • Værdi
    • Service
    • Mad
Tak, Simonetta T
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 26. maj 2019 fra mobile enheder

Både take away og besøg i restauranten er virkelig godt. Der er lidt ventetid, men det er værd at vente på.

Dato for besøg: maj 2019
Tak, 92rikkel
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 24. marts 2019 fra mobile enheder

Byens bedste Sushi, som er centralt placeret i Jyllinge og tæt ved offentlige transport. Bestemt et besøg værd.

Dato for besøg: marts 2019
Tak, michaelhoffmannm
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.

Rejsende, der kiggede på Kaku Sushi, kiggede også på

 
Jyllinge, Roskilde

Har du været i Kaku Sushi? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Ejere: Hvad er jeres holdning til sagen?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering