Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Rimelige priser”
Anmeldelse af Risico

Risico
nr. 2 af 23 Restauranter i Herlev
Køkkener: Italiensk
Spisemuligheder: Morgenmad, Reservationer
Restaurantoplysninger
Spisemuligheder: Morgenmad, Reservationer
Anmeldt 9. august 2021

God velsmagende mad og flinke tjener. Vi har både været der som par, med venner og familie og aldrig blevet skuffet.

Dato for besøg: juli 2021
    • Værdi
    • Service
    • Mad
Tak, Allbreckt
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (139)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog
  • Flere sprog

1-5 af 139 anmeldelser

Anmeldt 6. november 2020

Et fantastisk sted med god mad til billige priser. Betjeningen er super god og tjenerne er høflige og altid med et smil på læben. Jeg kan kun anbefale stedet.

Dato for besøg: oktober 2020
Tak, anjam_llerr2020
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 9. september 2020 fra mobile enheder

Kæresten og jeg spiste frokost her og ville nyde en rolig stund. Stor fejl med valg af dette stedn

Uhøfligt personale, mad uden smag og nogle unge personer tæt på som truede folk som fik forbi. Dårlig oplevelse som ikke kan anbefales.

Dato for besøg: september 2020
1  Tak, 144mikkelm
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 28. juni 2020

Dejlig mad, vel mørt mørbrad. Kan helt klart anbefale stedet. God betjening også med smilende tjener. Det hele er til rimelige priser og billigt i forhold til det gode kvalitet.

Dato for besøg: juni 2020
1  Tak, Z7330FN
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 28. juni 2020

Sætter aldrig mine ben her igen oven på seneste omtale.
Magen til måde at drive café på skal man lede længe efter !

Dato for besøg: juni 2020
4  Tak, 132andreasol
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.

Rejsende, der kiggede på Risico, kiggede også på

Herlev, Ballerup Kommune
Herlev, Ballerup Kommune
 

Har du været i Risico? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Ejere: Hvad er jeres holdning til sagen?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering