Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“aldrig mere”
Anmeldelse af Risico

Risico
nr. 2 af 22 Restauranter i Herlev
Køkkener: Italiensk
Spisemuligheder: Morgenmad, Reservationer
Restaurantoplysninger
Spisemuligheder: Morgenmad, Reservationer
Anmeldt 27. juni 2020

Bestemt ikke et sted jeg vender tilbage til.......dårlig stemning, trist mad og lokaler. Find jer et bedre sted at spise.

Dato for besøg: oktober 2019
    • Værdi
    • Service
    • Mad
Tak, Traveltrollmagic
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (136)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog
  • Flere sprog

4-8 af 136 anmeldelser

Anmeldt 14. april 2020

Vi havde bestilt 2x sandwich inkl pommes og dip, det var egentlig ok til prisen 99kr.
Dertil havde vi bestilt en omgang tapas til 115kr.
Da vi kom hjem åbnede vi æsken og blev ret skuffede.
Vi fik at vide, at maden kunne hentes inden for et kvarter (kl 17 cirka) - hvilket betød de ikke har haft særlig travlt - der var ingen mennesker udenfor i kø eller noget.
Så... gad vide hvorfor de har haft så travlt, at de har glemt den 5. "tapas" (det var i virkeligheden 4 stk brød med tilbehør på)
Som det kan ses på billedet kunne det også godt være lidt mere kreativt for 115kr - og måske lade være med at vælte æsken på skrå for at lægge det ned i posen så pålægget er væltet ud i hele æsken. Hehe.

Nå men det var da okay gode sandwiches - men pinlig "tapas".

Dato for besøg: april 2020
    • Værdi
    • Service
    • Mad
Tak, Andresenlyvilsen
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 23. januar 2020 fra mobile enheder

Dette er er hyggeligt med en dejlig atmosfære og et meget behageligt personale.
Maden er god og portionerne er gode.
Priserne er rimelige.

Dato for besøg: januar 2020
Tak, Z4836KXpeterl
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. januar 2020

i forbindelse med en fødselsdag besøgte vi Risico i Herlev. Det blev en meget fin aften med fatastsik god mad og dejlige vine og ikke mindst et personale, der stod på stilke for os. Rigtig dejligt. Et sted vi meget gerne vender tilbage til og meget gerne anbefaler tl andre.

Dato for besøg: november 2019
    • Værdi
    • Service
    • Mad
Tak, AageDr
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 25. september 2019

Jeg har været og spise på restauranten 2 gange inden for 2 måneder. Første gang fik vi noget oksefillet, og anden gang var jeg alene og fik oksemørbrad. Det smagte rigtig godt begge dele. Dog bliver man ikke spurgt om man ønsker bøffen rød, medium eller gennemstegt. Men for mit synspunkt var den lige i øjet, da den var medium og saftig.

Dato for besøg: september 2019
    • Værdi
    • Service
    • Mad
Tak, JoanMoeller
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.

Rejsende, der kiggede på Risico, kiggede også på

Herlev, Ballerup Kommune
Brønshøj, Region Hovedstaden
 
Herlev, Ballerup Kommune
 

Har du været i Risico? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Ejere: Hvad er jeres holdning til sagen?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering