“Altid en god oplevelse”
Anmeldelse af Restaurant Madam Bagger

Restaurant Madam Bagger
Prisklasse: 55 kr. - 300 kr.
Spisemuligheder: Efter lukketid, Reservationer
Restaurantoplysninger
Spisemuligheder: Efter lukketid, Reservationer
Anmeldt 25. juni 2024

Altid et dejlig sted at spise om det frokost eller aften, bestilte rørt kalvetatar, det var lige mig, den var bare god og tjeneren død og smilende, de tre stykker smørrebrød så også gode ud
Man bliver aldrig snydt hos Kenn

Dato for besøg: juni 2024
    • Stemning
Tak, ilse s
Sprog
  • Flere sprog

Anmeldt 30. september 2023

Rigtig god mad og fine drikkevarer, behagelig betjening. Alt levede op til vores forventninger. Det hele til en yderst rimelig pris.

Dato for besøg: september 2023
    • Stemning
1  Tak, jens125
Anmeldt 5. juni 2023

Vi fik kammuslinger til forret og dagens fisk var rødtunge med nye kartofler.
Begge retter var lækker og veltilberedt - helt klart godkendt.
Vi kommer nok snart igen til en udendørs frokost.

Dato for besøg: juni 2023
Tak, Dirk A
Anmeldt 26. august 2022 fra mobile enheder

På en smuk sommeraften på terrassen fik vi Gråsten-kyllingebryst
stegt med tomatpesto, hertil sauterede grøntsager og svampecreme. Det smagte fantastisk og kan kun anbefales.
Venligt personale, god betjening og et hyggeligt og roligt sted at spise sin mad. Kommer gerne der igen for at spise.
Ordentlighed, god betjening, fornuftige priser og altid god mad. En klassisk restaurant i Korsør der holder ved.

Dato for besøg: august 2022
1  Tak, Vejle11
Anmeldt 9. juli 2022 fra mobile enheder

Vi valgte månedens menu og det smagte ganske glimrende. Kold blomkålssuppe, kalvemørbrad og rabarber trifili. God service undervejs, vi kommer helt sikkert igen.

Dato for besøg: juli 2022
Tak, Outsideren

Rejsende, der kiggede på Restaurant Madam Bagger, kiggede også på

Har du været i Restaurant Madam Bagger? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Ejere: Hvad er jeres holdning til sagen?

Gør krav på din registrering