Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Lækker og veltilberedt - helt klart godkendt.”
Anmeldelse af Restaurant Madam Bagger

Restaurant Madam Bagger
Prisklasse: 55 kr. - 300 kr.
Spisemuligheder: Efter lukketid, Reservationer
Restaurantoplysninger
Spisemuligheder: Efter lukketid, Reservationer
Anmeldt 5. juni 2023

Vi fik kammuslinger til forret og dagens fisk var rødtunge med nye kartofler.
Begge retter var lækker og veltilberedt - helt klart godkendt.
Vi kommer nok snart igen til en udendørs frokost.

Dato for besøg: juni 2023
    • Værdi
    • Service
    • Mad
Tak, Dirk A
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
Anmeldelser (171)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog
  • Flere sprog

3-7 af 171 anmeldelser

Anmeldt 26. august 2022 fra mobile enheder

På en smuk sommeraften på terrassen fik vi Gråsten-kyllingebryst
stegt med tomatpesto, hertil sauterede grøntsager og svampecreme. Det smagte fantastisk og kan kun anbefales.
Venligt personale, god betjening og et hyggeligt og roligt sted at spise sin mad. Kommer gerne der igen for at spise.
Ordentlighed, god betjening, fornuftige priser og altid god mad. En klassisk restaurant i Korsør der holder ved.

Dato for besøg: august 2022
1  Tak, Vejle11
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
Anmeldt 9. juli 2022 fra mobile enheder

Vi valgte månedens menu og det smagte ganske glimrende. Kold blomkålssuppe, kalvemørbrad og rabarber trifili. God service undervejs, vi kommer helt sikkert igen.

Dato for besøg: juli 2022
Tak, Outsideren
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
Anmeldt 4. juli 2022

Afsluttede lørdagens Kunst i Pinsen, med en treretters menu, på stedet her. Vi havde aldrig været her før og var glade for at der var nem og rigelig P, overfor restauranten.
Desuden stor legeplads lige udenfor.
Desværre var der et stort selskab ovenpå, som optog tjenerne meget! Der var nogen ventetid og vores tjener "glemte" vores dessert. Maden var i orden til prisen og vi sad i et hyggeligt lokale. Til forret fik den ene, en desværre meget sej, tartelet m. høns i asparges. Den anden fik kammusling m. nøddesmør. Til hovedret kalvefilet og desserten mar. jordbær m. vanilleparfait. Alt smagte godt, dog var forretterne hvinende salte.

Dato for besøg: juni 2022
    • Værdi
    • Service
    • Mad
3  Tak, Hans L
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
Anmeldt 11. oktober 2021 fra mobile enheder

Min hustru og jeg var på tur i Korsør og havde fundet denne dejlige restaurant på nettet forinden.
Vi fik en frokosttallerken med fire ting og en smørstegt rødspættefilet. Maden var veltilberedt og smagte dejlig. Betjeningen (Nini) var venlig, men hun burde nok have vidst, hvilke ting, der var på dagens frokosttallerken, synes vi.
Alt i alt får man meget “value for money” og stedet var velbesøgt, selv en mandag til frokost. Kan klart anbefales.

Dato for besøg: oktober 2021
Tak, gregersa2019
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.

Rejsende, der kiggede på Restaurant Madam Bagger, kiggede også på

 

Har du været i Restaurant Madam Bagger? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Ejere: Hvad er jeres holdning til sagen?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering
Indtægter påvirker de oplevelser, der er fremhævede på denne side, få flere oplysninger.