“Kold og dårlig burger”
Anmeldelse af Café Storebælt

Café Storebælt
Restaurantoplysninger
Anmeldt 5. oktober 2023 fra mobile enheder

Den Cheeseburger, jeg havde bestilt, var kold og alt andet end velsmagende. Kødet var ikke godt, og den ost, der vel gav navn til burgeren, var en tynd, kold skive, som bare var hevet ud af papiret og lagt på. Dertil druknede det hele i ketchup. Jeg tror aldrig, jeg har fået en så dårlig og mislykket burger.

Dato for besøg: oktober 2023
2  Tak, 752amaliel
Sprog
  • Flere sprog

Anmeldt 21. marts 2023

Som glad kunde igennem mange år vil jeg gerne sige tak ☺️

Tak for god mad og sød betjening 😃

Jeg nyder at besøge jer, hvilket jeg gør et par gange om ugen :-)

Jeg håber dog at jeres toiletter snart får et løft det kunne det godt trænge til ☺️

Dato for besøg: marts 2023
    • Mad
Tak, Michael N
Anmeldt 23. september 2022 fra mobile enheder

Kold bolle til bacon burger. Æv. Har kommet der i snart 5 år og må sige det er kun gået en vej og det er ned af. Det virkede beskidt over alt. Det ene toilet kunne ikke låses og så er maden gået fra fantastisk til træls på 5 år. Jeg vil ikke bruge dem mere desværre

Dato for besøg: september 2022
2  Tak, Paradise12564747846
Anmeldt 11. juli 2022

Toilettet under al kritik, tvivlsom lås der ikke virkede 100%, gulvet sejlede med? Og toiletbræt manglede

Dato for besøg: juli 2022
Tak, 333pian
Anmeldt 3. august 2021 fra mobile enheder

Helt igennem forfærdelig oplevelse på alle måder. Den mest flabede gamle dame der ekspederede os var uforskammet og burde ikke have lov at have sådan et job. Dernæst kommer maden, som ikke gør det bedre. Hår på en af de nuggets vi har bestilt, og de to jumbo cheese burgere vi havde bestilt var druknet i ketchup. Syndt at kalde det en cheeseburger, skulle have heddet en ketchup burger. Kan ikke anbefale dette forfærdelige sted til nogen.

Dato for besøg: august 2021
1  Tak, JBrohave

Rejsende, der kiggede på Café Storebælt, kiggede også på

Har du været i Café Storebælt? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Ejere: Hvad er jeres holdning til sagen?

Gør krav på din registrering