Kontakt overnatningsstedet angående kapacitet.
Der er lignende hoteller med ledige værelser.
Se alle
Lisa E

Fremragende beliggenhed - tæt på strand

Anmeldelse af Comwell Klarskovgaard
4,0 ud af 5 boblerAnmeldt 31. jul. 2024fra mobile enheder
Serviceminded personale, lækker 2 retters aftensmenu og god morgenmadsbuffet.Tæt på god strand, anbefaler badesko pga. sten i vandet. Udsigt til vandet er storslående. Vi havde et godt ophold og vil klart anbefale det, hvis man kan se bort fra, at hotellet virker træt nogen steder.
Dato for ophold: juli 2024
Rejsetype: Rejste med familie
Problemer med denne anmeldelse?
Hytte
    23.1 km fra Comwell Klarskovgaard
    23.6 km fra Comwell Klarskovgaard
    Vis flere hoteller i Korsør
    Anmeldt d. 6. november 2023

Vi har lige haft fornøjelsen at deltage i Comwell Klarskovgaards arrangement "Vildt Aften" samt overnatning som var en kompensation på tidligere ophold. Det var både en rigtig god aften med dejlig mad med tilhørende vin samt en flot måde at komme tilbage på efter en dårlig oplevelse. Hvilke også bevirker at man har lyst til at genbesøge Klarskovgaard som er et super sted i et skøn naturområde, som godt kan klare flere besøg.

Dato for ophold: november 2023
    Tak, FrankG2837
    Anmeldt d. 2. juni 2023

Personalet var smilende, og meget løsningsorienteret. Lokationen fantastisk. Vandtryk på bruseren fantastisk. Udsigten fantastisk. Maden okay. Værelset okay. Meget 70'er artigt med et moderne løft. Men småt værelse.

Dato for ophold: juni 2023
    Rejsetype: Rejste i forbindelse med forretninger
    Tak, Lysette K
    Anmeldt d. 19. april 2023 fra mobile enheder

Elendig mad i restauranten.
    Voksne mænd fik efter en lang arbejdsdag serveret rødbedetatar og fed nakkesteg. Så vi gik alle sultne i seng, da der var for langt ind til Korsør by.
    Så spis inden i tager til Comwell Klarskovgaard næste gang. Restauranten kan IKKE anbefales.

Dato for ophold: april 2023
    Rejsetype: Rejste i forbindelse med forretninger
    Tak, Søren L
    Anmeldt d. 9. juli 2022 fra mobile enheder

Virkelig en trist omgang og slet slet ikke i den liga vi normalt betragter comwell som.
    Slidt hotel med værelser der mere minder om vandrehjem end et hotel.
    Utrolig lille værelse hvor det hele er slidt. Bittesmå vinduer.
    Terrasse-møblerne slidte og adskillige gået i stykker.
    Jeg er SÅ ærgelig over at vi brugte vores comwell gavekort her.
    Aldrig har jeg oplevet en hotel-morgenmad så kedelig og fattig. Juice var der ikke mere af - og mere kunne ikke skaffes (der skulle ellers være 2 slags). Af pålæg var der brie og skinke. Ikke engang helt almindelig ost var der.
    Venligt men ikke særligt nærværende personale.

Dato for ophold: juni 2022
    Tak, Søs B
    Anmeldt d. 1. april 2022 fra mobile enheder

Klarskovgaard ligger i hyggelige omgivelser, der er venligt personale og en virkeligt lækker morgenmad! Der var simpelthen alt hvad hjertet begærer!
    Vi var kun forbi til en enkelt overnatning, og det er helt bestemt et sted vi gerne vil tilbage til.

Dato for ophold: marts 2022
    Tak, niclasriis
    Michala Lønskov, Guest Services / Front Office hos Comwell Klarskovgaard, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 7. april 2022

Kære niclasriis

Mange tak for din feedback.

Jeg er meget glad for, at i har nydt jeres ophold. Vi vil se frem til at byde jer velkommen tilbage.

Mads
    Klarskovgaard

Indberet svar som upassende
    Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC