Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Kontakt overnatningsstedet angående kapacitet.
Der er lignende hoteller med ledige værelser.
Se alle
Lysette K

Personalet var fantastisk

Anmeldelse af Comwell Klarskovgaard
3,0 ud af 5 boblerAnmeldt 2. jun. 2023
Personalet var smilende, og meget løsningsorienteret. Lokationen fantastisk. Vandtryk på bruseren fantastisk. Udsigten fantastisk. Maden okay. Værelset okay. Meget 70'er artigt med et moderne løft. Men småt værelse.
Dato for ophold: juni 2023
Rejsetype: Rejste i forbindelse med forretninger
Problemer med denne anmeldelse?
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
Visningen af bookingtilbud for hver ejendom tager højde for den kompensation, som vi har modtaget fra vores partnere. De viste priser kan variere afhængigt af værelsestyper. De viste priser er de lavest tilgængelige, svarende til den billigste værelsestype, der er til rådighed, og som leveres fra vores partnere på tidspunktet for brugerens søgning.
Hoteller i nærheden
Hytte
  • Priceline
  • Agoda.com
1.7 km fra Comwell Klarskovgaard
Gratis parkering
    6.5 km fra Comwell Klarskovgaard
    Ved stranden
    980 kr.
    • Hotels.com
    • Booking.com
    • Priceline
    7.0 km fra Comwell Klarskovgaard
    Gratis wi-fi
    Gratis parkering
    • Vio.com
    4.2 km fra Comwell Klarskovgaard
    Gratis wi-fi
    Gratis parkering
    Få bonusser med One Key
    • Hotels.com
    • ZenHotels.com
      1.113 kr.
    • eDreams
    14.1 km fra Comwell Klarskovgaard
    Gratis wi-fi
    Gratis parkering
    Hotel Room single Beds
    1.244 kr.
    • Hotels.com
    • Booking.com
    • Expedia.com
      1.244 kr.
    14.4 km fra Comwell Klarskovgaard
    Gratis wi-fi
    Gratis parkering
    Kontakt overnatningsstedet angående kapacitet.
    25.6 km fra Comwell Klarskovgaard
    Gratis wi-fi
    Gratis parkering
    Kontakt overnatningsstedet angående kapacitet.
    23.1 km fra Comwell Klarskovgaard
    Gratis wi-fi
    Gratis parkering
    Kontakt overnatningsstedet angående kapacitet.
    23.6 km fra Comwell Klarskovgaard
    Gratis wi-fi
    Gratis parkering
    Vis flere hoteller i Korsør
    Anmeldelser (69)
    Filtrer anmeldelser
    69 resultater
    Medlemsvurdering
    15
    26
    14
    4
    10
    Type rejsende
    Tidspunkt på året
    SprogAlle sprog
    Flere sprog
    Medlemsvurdering
    15
    26
    14
    4
    10
    Se, hvad de rejsende siger:
    Valgte filtre
    Filtre
    Opdaterer listen...
    2-7 af 69 anmeldelser
    Anmeldt d. 19. april 2023 fra mobile enheder

    Elendig mad i restauranten.
    Voksne mænd fik efter en lang arbejdsdag serveret rødbedetatar og fed nakkesteg. Så vi gik alle sultne i seng, da der var for langt ind til Korsør by.
    Så spis inden i tager til Comwell Klarskovgaard næste gang. Restauranten kan IKKE anbefales.

    Dato for ophold: april 2023
    Rejsetype: Rejste i forbindelse med forretninger
    Tak, Søren L
    Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
    Anmeldt d. 9. juli 2022 fra mobile enheder

    Virkelig en trist omgang og slet slet ikke i den liga vi normalt betragter comwell som.
    Slidt hotel med værelser der mere minder om vandrehjem end et hotel.
    Utrolig lille værelse hvor det hele er slidt. Bittesmå vinduer.
    Terrasse-møblerne slidte og adskillige gået i stykker.
    Jeg er SÅ ærgelig over at vi brugte vores comwell gavekort her.
    Aldrig har jeg oplevet en hotel-morgenmad så kedelig og fattig. Juice var der ikke mere af - og mere kunne ikke skaffes (der skulle ellers være 2 slags). Af pålæg var der brie og skinke. Ikke engang helt almindelig ost var der.
    Venligt men ikke særligt nærværende personale.

    Dato for ophold: juni 2022
    Rejsetype: Rejste som par
    Tak, Søs B
    Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
    Anmeldt d. 1. april 2022 fra mobile enheder

    Klarskovgaard ligger i hyggelige omgivelser, der er venligt personale og en virkeligt lækker morgenmad! Der var simpelthen alt hvad hjertet begærer!
    Vi var kun forbi til en enkelt overnatning, og det er helt bestemt et sted vi gerne vil tilbage til.

    Dato for ophold: marts 2022
    Rejsetype: Rejste som par
    Tak, niclasriis
    Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
    Michala Lønskov, Guest Services / Front Office hos Comwell Klarskovgaard, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 7. april 2022

    Kære niclasriis

    Mange tak for din feedback.

    Jeg er meget glad for, at i har nydt jeres ophold. Vi vil se frem til at byde jer velkommen tilbage.

    Mads
    Klarskovgaard

    Indberet svar som upassende
    Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
    Anmeldt d. 23. marts 2022

    var på Klarskovgaard igaar aftes - bad om et værelse til min kone der har problemer med hofte og knæ, det kunne der ikke findes en løsning på, og blev anvist et værelse meget langt nede - der var godt beskidt på mellemgangene og vi kunne ikke komme ind på værelsesfløjen, så retur til receptionen - der var ikke noget at gøre, desværre , så vi valgte at droppe bestillingen, tabe beløbet - det er naturligvis til at komme over og kørte hjem i Nordjylland - kan slet ikke anbefales, vi har mange gange været på Comwell, men ikke på dette lave niveau

    Dato for ophold: marts 2022
      • Service
    Tak, 303bjarner
    Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
    Michala Lønskov, Guest Services / Front Office hos Comwell Klarskovgaard, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 7. april 2022

    Kære 303bjarner

    Mange tak for din feedback.

    Jeg må give dig helt ret i, at Klarskovgaard ikke er handicap venlig. Hotellet er placeret på en bakke, hvor værelser ligger langs ned mod vandet. Så der er trapper på enten værelser eller værelsesgange, undtagen 2 som desværre var booket på den pågældende dag. Vi skal blive bedre til at infomere om dette.

    Rengøringen skal selvfølgelig være i orden, det vil jeg sige videre til vores Housekeeping afd.

    Mads
    Klarskovgaard

    Indberet svar som upassende
    Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
    Anmeldt d. 14. marts 2022 fra mobile enheder

    Lækkert hotel i skønne omgivelser ved strand og skov. Virkelig god mad både morgen, middag og aften. Var der i forbindelse med kursus, men kunne også finde på at komme der privat. Personale var flinke og hjælpsomme.

    Dato for ophold: marts 2022
    Rejsetype: Rejste i forbindelse med forretninger
    Tak, 945henriks
    Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
    Michala Lønskov, Guest Services / Front Office hos Comwell Klarskovgaard, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 7. april 2022

    Kære 945henriks

    Mange tak for din feedback.

    Det glæder mig du har nydt dit ophold. Vi vil se frem til, at kunne dig velkommen igen.

    Mads
    Klarskovgaard

    Indberet svar som upassende
    Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
    Se flere anmeldelser