Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Sådan påvirker betalinger til os rækkefølgen af priser, der vises. Værelsestyperne kan variere.
Hoteller i nærheden
Anmeldelser (278)
Filtrer anmeldelser
278 resultater
Medlemsvurdering
166
76
23
9
4
Type rejsende
Tidspunkt på året
SprogAlle sprog
Flere sprog
Medlemsvurdering
166
76
23
9
4
Se, hvad de rejsende siger:
Valgte filtre
Filtre
Opdaterer listen...
29-34 af 278 anmeldelser
Anmeldt d. 26. januar 2020

Som altid ( 3. gang vi er her ) var ALT i orden, Skøn skøn 3 retters menu med smag helt i top.Dejlige vine. Rene værelser og personalet venlig og imødekommende. Kommer gerne igen. Vi kan varmt anbefale Hotel Amerika.

Dato for ophold: januar 2020
    • Værdi
    • Renlighed
    • Service
Tak, 875jenak
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Hotel A, Receptionschef hos Hotel Amerika, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 4. februar 2020

Hej

Mange tak for jeres tilbagemelding efter jeres ophold på Hotel Amerika.
1000 tak for jeres skønne tilbagemelding, det betyder meget for os at alt levede op til jeres forventninger.
Vi lever af vores gæster og det er så skønt at netop vores gæster kan se, vi gør det vi elsker og er gode til det.
Vi håber at kunne byde jer velkommen for 4 gange.
Rigtig dejlig dag

Med venlig hilsen
Hotel Amerika

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 18. januar 2020

Vi har igår overnattet på hotellet, og denne gang blev vi heller ikke skuffet. Værelserne er fine. Personalet er utroligt serviceminded, og maden er supergod- om det er til aften, eller morgenmaden

Dato for ophold: januar 2020
    • Søvnkvalitet
    • Renlighed
    • Service
Tak, Godttilfreds
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Hotel A, Receptionschef hos Hotel Amerika, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 4. februar 2020

Hej

Mange tak for jeres tilbagemelding efter jeres ophold på Hotel Amerika.
Det betyder virkelig meget for os, at gæsterne føler sig velkommen og gæsterne kan mærke vi elsker vores arbejde.
Dejligt at alt levede op til jeres forventninger og vi håber bestemt vi har fornøjelsen af jer en anden gang.
Rigtig dejlig dag
Med venlig hilsen
Hotel Amerika

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 14. januar 2020 fra mobile enheder

Udemærket hotel, der løser opgaven fint.

Hyggelig, særpræget indretning. Rimelig pris. Venligst personale.

God mad i restauranten. Rimelig pris.

Eneste anke er at mit værelse var hundekoldt, og det blev aldrig rigtigt varmt.

Dato for ophold: januar 2020
Rejsetype: Rejste i forbindelse med forretninger
Tak, jespergleitzen
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Hotel A, Receptionschef hos Hotel Amerika, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 18. januar 2020

Hej Jesper

Mange tak for din tilbagemelding efter endt ophold på Hotel Amerika.
Vi er glade for at høre i synes her er hyggeligt, venlig personale samt rimelig pris.
Vi beklager dog meget at i er kommet til et hundekoldt værelse, det er bestemt ikke normalt.
Vi håber dog i har henvend jer til receptionen for, enten af få hjælpe til varmen eller mulighed for flytning af værelse.
Vi beklager meget dette og håber på trods af værelset, at vi får muligheden for at byde jer velkomme en anden gang.

Rigtig god dag og weekend

Med venlig hilsen
Hotel Amerika

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 12. januar 2020

Hotel Amerika har alt, hvad vi kan ønske os af et hotel.
Flotte værelser, dejlige omgivelser, venligt og hjælpsomt personale og en fremragende restaurant

Vi benytter ofte kroer/hoteller i Danmark. Hotel Amerika er bestemt i den absolutte top af, hvad vi søger - og vender tilbage til.

Dato for ophold: januar 2020
    • Værdi
    • Værelser
    • Service
Tak, Jeirup
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Hotel A, Receptionschef hos Hotel Amerika, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 18. januar 2020

Hej

Mange tak for jeres dejlig tilbagemelding efter jeres ophold på Hotel Amerika.
Vi takker mange gange og dejligt at hører, at alt levede op til jeres forventninger. Vi håber bestemt, vi har mulighed for at byde jer velkommen en anden god gang på Hotel Amerika og i Restaurant Uafhængig.

Med et ønske om en dejlig dag og aften

Med venlig hilsen
Hotel Amerika & Restaurant Uafhængig .

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 12. januar 2020 fra mobile enheder

Vi var en gruppe på 8 med overnatning og 6 retters menu med vine i restauranten.
Glimrende værelser og meget fin kreativ menu. Morgenmaden var også fin, så et ophold og/eller menu på dette fortrinlige hotel i skoven udenfor Hobro kan kun anbefales.

Dato for ophold: januar 2020
Tak, 931oleo
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Hotel A, Receptionschef hos Hotel Amerika, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 18. januar 2020

Hej Ole

Mange tak for din fine tilbagemelding efter jeres ophold på Hotel Amerika.
Det betyder meget for os, at alt levede op til jeres forventninger og vi håber bestemt vi har fornøjelsen af jeres selskab en anden god gang i skoven.

Rigtig god dag og weekend

Med venlig hilsen
Hotel Amerika

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Se flere anmeldelser