Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Besøg i den hyggelige og stemningsfyldt café .”
Anmeldelse af Café Saga

Café Saga
nr. 5 af 21 Restauranter i Hobro
Prisklasse: 6 $ - 26 $
Beskrivelse: Hos Cafe SAGA tilbyder vi både lækre og sunde retter, drikkevarer og desserter. Vi tilbereder sandwiches i caféen udelukkende af udsøgte råvarer. Du kan både nyde din lækre mad i caféen , bringe den med hjem eller bare tage den med på din vej videre.
Restaurantoplysninger
Beskrivelse: Hos Cafe SAGA tilbyder vi både lækre og sunde retter, drikkevarer og desserter. Vi tilbereder sandwiches i caféen udelukkende af udsøgte råvarer. Du kan både nyde din lækre mad i caféen , bringe den med hjem eller bare tage den med på din vej videre.
Anmeldt 6. august 2020

Meget sød, rar og engageret personale. Meget fair med priserne og utroligt stemningsfyldt sted.

- tjeneren kom endda med gratis chips og tog en længere hyggesludder med os. Et besøg værd hvis man er i området og bare vil have noget let og lækkert.

Dato for besøg: august 2020
Tak, Pioneer795826
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (33)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog
  • Flere sprog

2-6 af 33 anmeldelser

Anmeldt 1. august 2020 fra mobile enheder

Rigig hyggelige og flotte omgivelser. Havde bestilt bord til middag. Fik to halvkedelige drinks (færdigblandet?) og ville spise middag. Fik menukort men da tjeneren efter 45 min. på trods af gentagne forespøgsler ikke havde tid så forlod vi restauranter. Fandt andet god spisested med rigtig god mad til bedre pris.

Dato for besøg: juli 2020
Tak, jansK5635SP
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Cafe_Saga_Hobro, Ejer hos Café Saga, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 2. august 2020

Hej Jeg tror du har anmeldt forkert spisested!!
Vi kender islet kke episoden og desuden serverer vi slet ikke middag . Vi har kun aftensåbent!!!

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt 7. september 2019 fra mobile enheder

Rigtig god mad til en rimelig pris i hyggelige omgivelser og med et venligt personale. Kan varmt anbefale deres chili con carne.
Ikke sidste gang vi besøger Cafe Saga.

Dato for besøg: september 2019
Tak, 395karstenn
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Cafe_Saga_Hobro, Chef  hos Café Saga, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 8. september 2019

Mange tak , vi glæder os til at se jer igen .

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt 7. april 2019 fra mobile enheder

Fantastisk sted. Utrolig venlig betjening, super atmosfære, lækkert tilberedt, smagfuldt og arrangeret mad.

Dato for besøg: marts 2019
Tak, Syller2016
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. februar 2019 fra mobile enheder

Prøv deres chili con carne eller nachos. Hyggeligt og dejlig atmosfære i et lille cafemiljø. Venlig personale. Åbningstiderne kan dog være svingende. Pris niveau billigt

Dato for besøg: februar 2019
Tak, Mallebo
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.

Rejsende, der kiggede på Café Saga, kiggede også på

Hobro, Mariagerfjord Kommune
Hobro, Mariagerfjord Kommune
 
Hobro, Mariagerfjord Kommune
 

Har du været i Café Saga? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Ejere: Hvad er jeres holdning til sagen?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering