Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Restaurant Bramslev Bakker er heldige med udsigten...”

Restaurant Bramslev Bakker
nr. 11 af 21 Restauranter i Hobro
Restaurantoplysninger
Anmeldt for 4 uger siden

Restaurant Bramslev Bakker er heldige med udsigten - for både mad, faciliteter og service er ligegyldigt.

Dato for besøg: september 2020
Tak, SeeingTheWorlds
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (44)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog
  • Flere sprog

2-6 af 45 anmeldelser

Anmeldt 20. september 2020

Vi var fire på besøg og fik hhv. 2 x luksus stjerneskud samt 2 x wienerschnitzel. Begge dele var virkelig velsmagende, og betjeningen var ligeledes også helt i orden. Absolut til fem stjerner for begge dele.

Dato for besøg: september 2020
    • Værdi
    • Service
    • Mad
Tak, 999clausn
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 29. august 2020

Wienerschitzel var fin...
Stor stjerneskud, var ikke så godt, brødet var stegt på panden, i meget fedtstof... Og dåse champignons passer ikk dertil...
Fadøl blev serveret i plastikkrus i en fin resturent....
Ribeye fik også kun gode kommentar, dog ikk nok sovs og kartofler...

Dato for besøg: august 2020
    • Værdi
    • Service
    • Mad
Tak, 395sannem
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 16. august 2020

Fik serveret smagløs stjerneskud hvor oplevelsen var total tør fisk med med en lidt eftersmag af gammel fryser. Visne blade forekom i salaten til hønsekødsalaten. Absolut ikke pengene eller besøget værd.

Dato for besøg: august 2020
    • Værdi
    • Service
    • Mad
1  Tak, 178freddye
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 16. august 2020

Gennemført rædselsfuld oplevelse, grænsende til svindel!
Jeg vat til 75 års fødselsdag på restaurant Branslev Bakker og oplevede følgende:
Forhistorie
Fødselaren hører på priser til brunch, á 135,00 - 155,00 kr, Hun tager sine piger med derud og bestiller en ganske almindelig brunch. Da prisen skal afregnes lyder den på 375,00 kr pr person og 187,50 pr barn. noget overrasket minder hun om den pris de gav i telefonen, hvorefter Restauratøren siger, "jamen det hele er lavet fra bunden" hvilket fødselaren så accepterer, da hun godt vil ofre det for sin familie.
Fødselaren bliver vist ind i den store sal, hvor restauratøren spørger hvordan bordene skal stå, og lovet da at vi vil være de eneste der skal være i lokalet.

Jeg ankommer til begivenheden og konstaterer at vi ikke ikke har lokalet for os selv, yder mere er bordet et langt bord, der står så tæt ved væggen at der ikke kan passere 2 mennesker forbi hinanden,
25 voksne og et barn blev klemt sammen ved det ene bord, de 3 børn under 2 år blev anbragt midt på gulvet da det ikke var plads til de høje stole ved bordet. Efter en times tid ankommer et andet selskab og skal være i samme lokale ikke under 40 personer, hvorefter vi må flytte vores gavebord, da der pludselig skal være plads til endnu et selskab. (Nu er der 3 selskaber i lokalet)
Så kommer vi til maden, brødet var bake off, pandekagerne kom fra bunden af fryseren og var ikke bagt på begge sider, alt andet var også halvfabrikata, ahornsirup og akaciehonning manglede til henholdsvis skyr og pandekager,, frikadellerne og leverpostejen var heller ikke hjemmelavede, ikke engang .
De damer der serverede var både søde og observante.
Sidst men ikke mindst, blev INGEN corona regler overholdt udover sprit.

Dato for besøg: august 2020
    • Værdi
    • Service
    • Mad
Tak, Dunant
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.

Rejsende, der kiggede på Restaurant Bramslev Bakker, kiggede også på

Hobro, Mariagerfjord Kommune
Hobro, Mariagerfjord Kommune
 
Hobro, Mariagerfjord Kommune
Hobro, Mariagerfjord Kommune
 

Har du været i Restaurant Bramslev Bakker? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Ejere: Hvad er jeres holdning til sagen?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering