Gennemført rædselsfuld oplevelse, grænsende til svindel!
Jeg vat til 75 års fødselsdag på restaurant Branslev Bakker og oplevede følgende:
Forhistorie
Fødselaren hører på priser til brunch, á 135,00 - 155,00 kr, Hun tager sine piger med derud og bestiller en ganske almindelig brunch. Da prisen skal afregnes lyder den på 375,00 kr pr person og 187,50 pr barn. noget overrasket minder hun om den pris de gav i telefonen, hvorefter Restauratøren siger, "jamen det hele er lavet fra bunden" hvilket fødselaren så accepterer, da hun godt vil ofre det for sin familie.
Fødselaren bliver vist ind i den store sal, hvor restauratøren spørger hvordan bordene skal stå, og lovet da at vi vil være de eneste der skal være i lokalet.
Jeg ankommer til begivenheden og konstaterer at vi ikke ikke har lokalet for os selv, yder mere er bordet et langt bord, der står så tæt ved væggen at der ikke kan passere 2 mennesker forbi hinanden,
25 voksne og et barn blev klemt sammen ved det ene bord, de 3 børn under 2 år blev anbragt midt på gulvet da det ikke var plads til de høje stole ved bordet. Efter en times tid ankommer et andet selskab og skal være i samme lokale ikke under 40 personer, hvorefter vi må flytte vores gavebord, da der pludselig skal være plads til endnu et selskab. (Nu er der 3 selskaber i lokalet)
Så kommer vi til maden, brødet var bake off, pandekagerne kom fra bunden af fryseren og var ikke bagt på begge sider, alt andet var også halvfabrikata, ahornsirup og akaciehonning manglede til henholdsvis skyr og pandekager,, frikadellerne og leverpostejen var heller ikke hjemmelavede, ikke engang .
De damer der serverede var både søde og observante.
Sidst men ikke mindst, blev INGEN corona regler overholdt udover sprit.