Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Top Gastronomi”
Anmeldelse af Restaurant Uafhængig

Restaurant Uafhængig
Reservér bord
2
ons. 23/9
20:00
nr. 5 af 21 Restauranter i Hobro
Prisklasse: 30 $ - 61 $
Restaurantoplysninger
Anmeldt 26. januar 2020

Fremragende køkken, har spist der flere gange og der er ingen slinger i valsen, nivauet holder hele vejen igennem fra den yperlige mad til vin sammensætninger og har restauranten en tjenerstab der tager deres job alvorligt.

Dato for besøg: januar 2020
Tak, jimmybrostovring
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Hotel A, Receptionschef hos Restaurant Uafhængig, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 4. februar 2020

Hej

Mange tak for din tilbagemelding efter dit besøg i Restaurant Uafhængig.
Det betyder meget for os, at alt levede op til jeres forventninger lige fra maden til vinen sammensætning samt servicen.
Vi tager vores job og restaurant meget seriøst og gør alt for at vores gæster føler sig velkommen og hørt samt set.
Vi håber bestemt vi har fornøjelsen af jeres besøg en anden gang.
Rigtig dejlig dag

Med venlig hilsen
Restaurant Uafhængig.

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (35)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog
  • Flere sprog

10-14 af 35 anmeldelser

Anmeldt 26. januar 2020

Super super dejlig 3 rettters menu, hvor smagenfor et spark. Super lækker foret med torsk som bare var så lækker og flot. And med knust kartofel og andet lækkert. Dessert Ymerskum. Top Top.

Dato for besøg: januar 2020
Tak, 875jenak
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Hotel A, Receptionschef hos Restaurant Uafhængig, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 4. februar 2020

Hej

Mange tak for din tilbagemelding efter jeres besøg i Restaurant Uafhængig.
1000 tak for jeres dejlige anmeldelse. Det betyder virkelig meget for os, at alt levede op til jeres forventninger.
Vi håber at kunne byde jer velkommen en anden gang i Restaurant Uafhængig.
Rigtig dejlig dag

Med venlig hilsen
Restaurant Uafhængig.

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt 18. januar 2020

Tre retters menu var virkelig god, og morgenbuffet skuffede bestemt heller ikke. Personalet var særdeles serviceminded.

Dato for besøg: januar 2020
Tak, Godttilfreds
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Hotel A, Receptionschef hos Restaurant Uafhængig, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 4. februar 2020

Hej

Mange tak for jeres tilbagemelding efter jeres besøg i Restaurant Uafhængig.
Dejligt at hører, at alt levede op til jeres forventninger lige fra servicen til maden.
Vi håber bestemt, vi får muligheden for at byde jer velkommen en anden gang i Restaurant Uafhængig.
Rigtig dejlig dag

Med venlig hilsen
Restaurant Uafhængig.

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt 4. december 2019

Maden smager faktisk fint men halvkold. Kødet ( en steak) skulle steges medium men det var det kun på den ene side. Den anden side var næsten rå. Jeg ved godt at steak kan være mange ting, men den her var ubestemmelig. Halvdelen var sener og lidt talg. Efter bestilling af mad er personalet helt usynligt selvom der kun er 12 gæster. Forsøgte flere gange at få kontakt, men det lykkedes først da de mente jeg var færdig og alligevel skulle gå

Dato for besøg: december 2019
    • Værdi
    • Service
    • Mad
Tak, Tvungettilatrejse
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Hotel A, Receptionschef hos Restaurant Uafhængig, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 22. december 2019

Hej

Mange tak for din kedelig tilbagemelding vedrørende dit besøg i Restaurant Uafhængig.
Vi kan virkelig kun beklage for den oplevelse du har haft i restauranten. Det er normalt ikke den service vi leverer og selvfølgelig skal personalet være tilstede og man skal have mulighed for at komme i kontakt med dem hele tiden.
Det er simpelthen ikke godt nok og bestemt noget vi skal arbejde på, vi ønsker at skabe et sted, hvor alle føler sig velkomne og set samt hørt, det er ikke lykkes hos dig og det er ikke godt nok.
Vi håber bestemt vi har mulighed for at byde dig velkommen en anden gang for at vise dig at dette ikke er en normal aften i vores restaurant.
Vi ønsker Dem en rigtig glædelig jul samt godt nytår.

Med venlig hilsen

Restaurant Uafhængig.

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt 10. november 2019

Vi valgte Dagens Fangst som denne dag var kulmule. En yderst velsmagende ret: frisk fisk og spændende tilbehør. Desserten var en citroncreme m. lakridsis: en fin kombination, som smagte dejligt. Vi giver fire stjerner med pil op.

Dato for besøg: november 2019
Tak, 722andersk
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Hotel A, Receptionschef hos Restaurant Uafhængig, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 12. november 2019

Hej Anders

Mange tak for din tilbagemelding vedrørende Jeres besøg i Restaurant Uafhængig.
Det betyder meget for os, at alt levede op til Jeres forventninger og I havde en dejlig aften.
Vi håber at kunne byde Jer velkomme en anden god gang i Restaurant Uafhængig.

Rigtig dejlig dag

Med venlig hilsen
Restaurant Uafhængig

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC

Rejsende, der kiggede på Restaurant Uafhængig, kiggede også på

Hobro, Mariagerfjord Kommune
Hobro, Mariagerfjord Kommune
 
Hobro, Mariagerfjord Kommune
 

Har du været i Restaurant Uafhængig? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Ejere: Hvad er jeres holdning til sagen?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering