“Go dream gavekort”
Anmeldelse af Ras Gastro Og Malt

Ras Gastro Og Malt
nr. 31 af 133 Restauranter i Haderslev
Prisklasse: 542 kr. - 1.806 kr.
Køkkener: Dansk
Spisemuligheder: Morgenmad, Reservationer
Restaurantoplysninger
Spisemuligheder: Morgenmad, Reservationer
Anmeldt 21. oktober 2017

Jeg havde fået et gavekort til fødselsdag ( Go Dream gavekort ) som vi benyttede på Ras2ranten i Haderslev.
Bøfferne var bare kanon, og ikke mindst personalet, en service uden lige.
Vi kommer igen os fra Rødekro

Dato for besøg: oktober 2017
    • Mad
Tak, falconbs1
Sprog
  • Flere sprog

Anmeldt 25. september 2017 fra mobile enheder

Skønt at sidde ude på torvet (med undtagelse af hvepsene, der plager mange steder i år). Overrasket over antallet af tjenere, der bestemt var noget højere, end man normalt ser i Danmark. Søde og rare, men åbenbart kunne de bruge mere personale i køkkenet, for maden var uendelig længe undervejs, men den var velsmagende og god.

Tak, macviking
Anmeldt 9. september 2017 fra mobile enheder

Gik herind med et gavekort til 2 frokostburgere - IKKE SKUFFET 😃. Drikkevarer var for egen regning.

En Super mør bøf blev elegant serveret i en åben burger med masser af pynt af meget venlige tjenere.

Kan varmt anbefales.

Tak, Jakob B
Anmeldt 7. september 2017

Lækker mad i dejlige historiske omgivelser på torvet i Haderslev
sommetider med musik på torvet
stort udvalg i øl og vine

• Mad
Tak, Johnny L
Anmeldt 23. august 2017 fra mobile enheder

En god oplevelse, med en venlig betjening. Maden var som cafe mad skal være uden nogen overraskelser, god.
Øllen var dejlig kold og de havde også specielle øl hvid det ønskes.

Dato for besøg: august 2017
1  Tak, Leif B

Rejsende, der kiggede på Ras Gastro Og Malt, kiggede også på

Haderslev, Sydjylland

Har du været i Ras Gastro Og Malt? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Ejere: Hvad er jeres holdning til sagen?

Gør krav på din registrering