Åben i dag: 10.00 - 16.00

Rødovre, Danmark
fra mobile enheder
Læs alle 71 anmeldelser

Anmeldt d. 26. oktober 2021

Har tidligere besøgt Lille Vildmose centret og denne gang var vi rundt om mange af grusvejene i området og så fugletårne.
Super dejligt område. Så ikke elge, men flere stykker råvildt og en lille flok Traner der landede i området.
Senere hørte vi at der skulle være ulve i området på den tid, men desværre så vi ikke disse.
Et område man altid kan vende tilbage til.

Dato for oplevelse: juli 2021
Tak, Danes55
lillevildmosecentret, Gæsteansvarlig hos Lille Vildmosecentret, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 17. maj 2022

Hej Danes55.
Vi deler din begejstring for smukke Lille Vildmose - på snarligt gensyn.

Bedste hilsner
Katrine

Indberet svar som upassende
Anmeldt d. 23. september 2021

Lav gratis adgang for alle. 90 kroner for at se et par vildsvin blive fodret er optrækkeri. Totalt uinteressant. En oplevelse jeg ikke kan anbefale

Dato for oplevelse: september 2021
Tak, G2484LCjohnr
Anmeldt d. 30. august 2021 fra mobile enheder

Havde fået et hint om lille vildmose natur og dyreliv, fantastisk stort område med smuk natur gode udsigts tårne vi blev ikke snydt, så desværre ikke elg men ræv krondyr 4 slags ørne/falke skestorke masser af traner stork ænder flere arter og gæs samt en masse småfugle, mødte en masse søde mennesker som gerne delte deres viden ,det er ikke sidste gang vi er der

1  Tak, janA3747HD
Anmeldt d. 27. august 2021

Lille Vildmosecentret har endelig åbnet den nye indgang.
Centret byder på interaktiv læring om bl.a. tørvemoserne.
Du kan stå ved siden af en udstoppet elg.
Der er toiletter, café og souvenirshop.

Tak, SBoesen
Anmeldt d. 1. august 2021

Hvis man tænker på kejserens nye klæder og så overfører dette til Vildmosecenteret så er det samme udkomme.
Varm luft og intet indhold
Hvis entre for at se nogle vildsvin og læse skilte om biodiversitet , fugleliv og hvordan man indretter et vandbad i haven....ja så har fået alt med det der kan ses udendørs
Den indvendige udstilling er det der lige kan løfte det op til en stjerne
Så vores konklusion er 120 kr pr person er mindst 80 kr for meget
En gratis tur i skoven havde været noget bedre

Tak, fs621