Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Gem
Anmeldelseshøjdepunkter
En god oplevelse i Lille Vildmose.

Det var en rigtig god dag vi havde i Lille Vildmose. Først en film om tørvegravning, derefter gik... læs mere

Anmeldt d. 9. september 2020
ole h
,
Hammel, Danmark
Danmarks Everglades

Centeret er en fin lille indflyvning til ture i området. Vi så hverken Ørn eller Elg men havde... læs mere

Anmeldt d. 22. juli 2020
Oberst_Hackel
,
Brønshøj, Danmark
fra mobile enheder
Læs alle 53 anmeldelser
  
Anmeldelser (53)
Filtrer anmeldelser
53 resultater
Medlemsvurdering
23
19
5
1
5
Type rejsende
Tidspunkt på året
SprogAlle sprog
Flere sprog
Medlemsvurdering
23
19
5
1
5
Se, hvad de rejsende siger:
Valgte filtre
Filtre
Opdaterer listen...
3-8 af 53 anmeldelser
Anmeldt d. 18. august 2020

Dårlig oplevelse . Fin natur , men at se elg , det sker ikke. Vi snakke med flere, ingen havde set nogen af de 15 stk elge. Så hvis man selv kører rundt i bil Køer i masse vis, men ikke ellers noget særligt. Så hvis man skal se elge, skal man til lommerne og betale for en guided tur til et par tusinde så kan de finde dem pr gps. Så øv øv og øv . Vi gav 160 kr for at se 6-7 vildsvin ☹️

Dato for oplevelse: august 2020
Tak, FellowTraveler656479
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 26. juli 2020 fra mobile enheder

Vi havde en super dag i lille Vildmose med vores drenge på 6 år og 2 år. Vi fik set mange forskellige dyr inkl. en Kongeørn som var meget højt på listen. Super fedt med en rå natur oplevelser og en helt perfekt guidet tur med Bo. Vil anbefale dette sted til alle!

Dato for oplevelse: juli 2020
Tak, Junc1981
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 22. juli 2020 fra mobile enheder

Centeret er en fin lille indflyvning til ture i området. Vi så hverken Ørn eller Elg men havde nogen fantastiske ture i området

Dato for oplevelse: juli 2020
2  Tak, Oberst_Hackel
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
lillevildmosecentret, Gæsteansvarlig hos Lille Vildmosecentret, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 25. juli 2020

Hej Oberst_Hackel
Tak for din anmeldelse - og for de rosende ord.
Vi er glade for at I nød besøget på centret, desværre så I ingen elge eller ørne - men vi er glade for I stadig havde en god oplevelse.

På forhåbentligt gensyn.

Venligst Katrine
Lille Vildmosecentret

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 14. juli 2020 fra mobile enheder

Rigtig fin tur med guide over radioen i bilen. Meget kyndig og venlig person. Personalet generelt meget søde. Dog ikke helt så meget for de lidt større børn

Dato for oplevelse: juli 2020
2  Tak, krydd
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
lillevildmosecentret, Gæsteansvarlig hos Lille Vildmosecentret, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 25. juli 2020

Hej Krydd
Tak for din flotte anmeldelse - det er vi super glade for! Jeg giver de rosende ord videre til både guider og receptionspersonale
Og tak for den konstruktive kritik med indhold til de lidt større børn - det er med i de næste planer for området, hvor vi inden for de næste år laver både “Det Våde” og “Det Sjove” område med vandleg og svævebaner.

På forhåbentligt snarligt gensyn.

De bedste hilsner
Katrine
Lille Vildmosecentret

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 12. juli 2020

Hyggeligt sted med mange dyr og spændene oplevelser, hele gåturen rundt oplever man forskellige ting og forskellige dyr

Dato for oplevelse: juli 2020
Tak, Ssnielsen96
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
lillevildmosecentret, Gæsteansvarlig hos Lille Vildmosecentret, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 25. juli 2020

Hej Ssnielsen96
Tak for din anmeldelse - det er vi rigtig glade for. Vi håber I kommer igen og får flere vilde oplevelser

De bedste hilsner
Katrine
Lille Vildmosecentret

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Se flere anmeldelser