Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Gem
Anmeldelseshøjdepunkter
En god oplevelse i Lille Vildmose.

Det var en rigtig god dag vi havde i Lille Vildmose. Først en film om tørvegravning, derefter gik... læs mere

Anmeldt d. 9. september 2020
ole h
,
Hammel, Danmark
Naturoplevelse

Fantastisk oplevelse. Vi så grågæs, vildsvin, sølvhejre, fiskehejre, skestork, svaner og meget... læs mere

Anmeldt d. 24. august 2020
steenb300
,
Washington DC, Columbia
fra mobile enheder
Læs alle 53 anmeldelser
  
Anmeldelser (53)
Filtrer anmeldelser
53 resultater
Medlemsvurdering
23
19
5
1
5
Type rejsende
Tidspunkt på året
SprogAlle sprog
Flere sprog
Medlemsvurdering
23
19
5
1
5
Se, hvad de rejsende siger:
Valgte filtre
Filtre
Opdaterer listen...
9-14 af 53 anmeldelser
Anmeldt d. 5. juli 2020

Vi var 9 personer i tre biler på guidet rundvisning rundt i mosen med en meget kyndig naturvejleder. Lyden kommer via FM radioen. Giver en virkelig god og nuanceret oplevelse af mosen, vi fik set langt flere dyr, end hvis vi selv skulle have spottet dem. Vi oplevede centrets øvrige medarbejdere som meget imødekommende og interesserede. Fin udstilling og en rigtig god cafe.
Mange gode steder at spise medbragt mad, flot ny legeplads, flere timers gode og lærerige oplevelser får både børn og voksne.

Dato for oplevelse: juli 2020
Tak, Anders W
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
lillevildmosecentret, Gæsteansvarlig hos Lille Vildmosecentret, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 25. juli 2020

Hej Anders W.
WAUH - tak for dine flotte ord om både oplevelse, personale og centret
Det betyder mere end du aner og jeg vil give roserne videre til alle.

Vi glæder os til at se jer igen.

De bedste hilsner
Katrine
Lille Vildmosecentret

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 28. juni 2020

Lille Vildmosecenteret er et godt udgangspunkt for en opdagelsesrejse ud i en enestående natur, Nordvesteuropas største intakte lavlandshøjmose og Danmarks største fredede landområde.

Dato for oplevelse: juni 2020
1  Tak, poulc786
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
lillevildmosecentret, Gæsteansvarlig hos Lille Vildmosecentret, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 25. juli 2020

Hej Poul C
Tusind tak for din anmeldelse - det er vi bare glade for!
Vi ønsker jer en god sommer og håber at se jer i mosen igen.

Venligst Katrine
Lille Vildmosecentret

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 26. juni 2020

Havde en dejlig dag i Lille Vildmosecentreret. Så både Elg, Traner, Krondyr (Hin og kalv) samt masser af fulge ved søen. Jeg kan kun anbefale at tage en tur i Lille Vildmose og opleve den ægte natur tæt på. Meget sjovere end Zoo.

Dato for oplevelse: juni 2020
Tak, nielschristiandodenl
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
lillevildmosecentret, Gæsteansvarlig hos Lille Vildmosecentret, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 25. juli 2020

Hej nielschristiandodenl
Tusind tak for din anmeldelse - det er vi bare glade for
Det lyder til at I havde en skøn dag med en masse oplevelser - og fedt at I sætter pris på den ægte natur og de virkelige vilde oplevelser

Ha’ en forrygende sommer - og på gensyn.

Venligst Katrine
Lille Vildmosecentret

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 24. juni 2020

Som udgangspunkt ville vi opleve Vildmosen på egen hånd, men vi opsøgte centeret for at få noget kortmateriale og bookede en guidet tur i det lukkede område.

Dato for oplevelse: juni 2020
2  Tak, Knud Erik S
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
lillevildmosecentret, Gæsteansvarlig hos Lille Vildmosecentret, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 25. juli 2020

Hej Knud Erik S
Tak for din anmeldelse - det er vi meget glade for! Det var dejligt I følte jer godt klædt på fra centrets personale til at begå jer ud på egen hånd i mosen

Ha’ en dejlig sommer.
Venligst Katrine
Lille Vildmosecentret

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 19. juni 2020 fra mobile enheder

Flot og interessant natur og lige så interessant udstilling om Lille Vildmose, historie, natur, planter, dyr og mennesker.

Dato for oplevelse: juni 2020
Tak, 621larsm
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
lillevildmosecentret, Gæsteansvarlig hos Lille Vildmosecentret, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 25. juli 2020

Hej 621larsm
Tak for din anmeldelse - det betyder rigtig meget for os at du tager dig tiden til at skrive en
Det lyder til at I havde et godt besøg i Lille Vildmose. Vi glæder os til at se jer igen.

De bedste hilsner
Katrine
Lille Vildmosecentret

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Se flere anmeldelser