Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hoteller i nærheden
Anmeldelser (69)
Filtrer anmeldelser
69 resultater
Medlemsvurdering
27
24
11
3
4
Type rejsende
Tidspunkt på året
SprogAlle sprog
Flere sprog
27
24
11
3
4
Se, hvad de rejsende siger:
Filtre
Opdaterer listen...
18-23 af 69 anmeldelser
Anmeldt 16. september 2016

18 km fra Maribo ligger Purhus Kro. Det var helt tilfældigt vi kom der, fordi vi ville besøge Mariager, og det var det sted der tiltalte os bedst på forhånd, og vi blev ikke skuffede. Fine værelser, beliggende midt i et parklignende område.
Vi spiste middag på kroen, god solid gammeldags mad som vi fik i min barndom på landet. Veltillavet og velsmagende. Gode vine til, og æbelkage som vor mor troede hun lavede den. Her kommer vi gerne igen.

Værelsestip: Prøv det selv, værelserne i den lange fløj er gode.
  • Overnattede: september 2016, rejste som par
    • Værdi
    • Renlighed
    • Service
Tak, Slotsherren
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 23. august 2016 fra mobile enheder

Har kommet her mange gange og over mange år. Altid god stegt flæsk med persille sovs. Kvaliteten kan svinge lidt, men det paneret flæsk er altid godt. Har osse fået wienerschnitzel derude hvilket også er helt ok. Har også været til begravelse og kagebord derude hvilket har været upåklageligt.

Vi kommer igen.

Overnattede: august 2016, rejste med familie
Tak, Thomas P
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 22. august 2016

Dejlig Kro og skønne grønne omgivelser. Værelset var fint - dog var der en grim stank af røg og der var askebæger på værelset - ikke rart. Burde udskifte de dårlige madrasser i sengene. Man lå dårligt. Maden var ikke noget at skrive hjem om, ikke speciel god. Værtsparret var søde og venlige. MEN hele kroen lukkede kl. 24.00 og vi var et helt selskab som gerne ville feste mere. Og vi kunne selvfølgelig ikke få flere drikkevarer. Forstår godt at værtsparret var trætte, men dette kan man ikke. Vi fik en rigtig dejlig morgenmadsbuffet.

Lovely Inn and wonderful green surroundings. The room was fine - however, there was an ugly stench of smoke and there were ashtrays in the room - not nice. Should replace the bad mattresses on the beds . It was bad. The food was nothing to write home about, not particularly good . The hosts were nice and friendly . BUT throughout the inn closed at . 24:00 and we were a whole company who wanted to party more. And we certainly could not get more drinks . Understand the hosts were tired , but this is not hot! We got a really nice breakfast buffet.

  • Overnattede: august 2016, rejste med familie
    • Værdi
    • Værelser
    • Service
Tak, Susanne F
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 17. august 2016 fra mobile enheder

Var på det dejligste weekend ophold på Purhus kro. Det var lige præcis hvad vi havde forventet af et kro ophold, eller næsten..... Vi fik nemlig meget mere end forventet! Kroen er hyggelig, lun og man føler sig velkommen. Vi var gæster, og vi følte os som gæster af værtsparret. Der blev sagt godmorgen, der blev spurgt om vi havde sovet godt, så vi manglede ingenting .
Maden ville selv vores mødre blive jaloux over ( som ellers laver skøn mad! ) Det var kro mad af 1.klasse, gammeldags mad som smagte fantastisk, og ingen tvivl om at alt var hjemmelavet, og lavet med kærlighed. Og gik vi sultne i seng, ville det kun være vores egen fejl, for der var nok af den! Og som " kro mor" sagde : Er i mere sultne, måtte I jo få en portion mere, og er ikke et sekund i tvivl om at hun mente det;)
Men det er længe siden at jeg/ vi har følt os så meget velkommen på et hotel/ kro ophold.
Det er ikke sidste gang vi besøger Purhus kro's kødgryder, og vil anbefale alle at besøge dette hyggelige og lune sted !

Overnattede: august 2016, rejste som par
2  Tak, Tinejako
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. juni 2016

En gammel kro med pæne værelser og god aftensmad.
Et mindre menukort, men med gode retter. Maden veltillavet og store portioner.
Bestilte frikadeller og blev spurgt om vi ville have flere.
Værelserne pæne og rene.
Venlig velkomst og godbetjening.
Alt i alt en god oplevelse

  • Overnattede: juni 2016, rejste i forbindelse med forretninger
    • Værdi
    • Renlighed
    • Service
Tak, Niels Chr B
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Se flere anmeldelser