Åben i dag: 00.00 - 23.59
Anmeldelseshøjdepunkter
Dejligt resort med mange muligheder både vinter og sommer

Dejligst sted med rigtigt gode faciliteter, jeg kan kun give min anbefaling til familie eller venne... læs mere

Anmeldt d. 12. marts 2024
PBI1957
Leverkusen, Tyskland
Skøn efterårsferie

Dejlig efterårsferie med mange aktiviteter for både børn og voksne. Skønt sted med venligt... læs mere

Anmeldt d. 18. oktober 2021
elinef320
Thisted, Danmark
Læs alle 38 anmeldelser

Anmeldt d. 18. oktober 2021

Dejlig efterårsferie med mange aktiviteter for både børn og voksne.
Skønt sted med venligt personale og flot rent værelse. Vi spiste i restauranten - det var en god oplevelse. Super morgenbuffet. Bestemt et sted vi vil besøge igen.

Dato for oplevelse: oktober 2021
Tak, elinef320
Anmeldt d. 24. juni 2021 fra mobile enheder

Restaurant HimmerRiget på hotellet leverer en framragende 6 retters menu, med 6 spændende og velafbalancerede vine til menuen. Super service og dygtigt personale. Helt sikkert et besøg værd

Dato for oplevelse: maj 2021
Tak, joanogsteenm
Anmeldt d. 2. maj 2021

Vi elsker stedet og har være forbi for fjerde gang i bededagsferien 2021. Pakken med golf og middag er super fin. Vi er lidt hardcore og spiller 36 huller om dagen - selvfølgelig uden Buggy(det er for gamle damer). Fin frokost midt på dage . New Course klart bedre end Old Course, men variationen er god. Vi kommer selvfølgelig igen.

Dato for oplevelse: maj 2021
Tak, Skotten-Jakob
Anmeldt d. 15. april 2021

Spændende golfbaner, lækre værelser, take away i høj klasse, udendørs spa og det bedste personale...

Dato for oplevelse: april 2021
Tak, Christina J
Anmeldt d. 15. april 2021

Har lige boet 3 døgn på Himmerland Golf & countryclub.
Det har været en stor stor fornøjelse. Alt spillede. Serviceniveauet har været i top. Maden uovertruffen . Spa, golf, træning i topklasse. Har sjældent oplevet et så serviceminded, venligt og betænksomt personale over alt. Værelserne er nyrenoveret og meget smukt indrettet. At sidde på sin altan og se ud over golfbanen og det smukke landskab var skønt. Det var ikke muligt at sætte en finger på noget som helst. Jeg kommer helt sikkert retur.

Dato for oplevelse: april 2021
1  Tak, HelleBK