Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“God og billig familierestaurant”

Sason Pizza & Kebab House
Restaurantoplysninger
Anmeldt 14. juli 2018 fra mobile enheder

God og billig familierestaurant med fantastisk betjening. Vi var 3 generationer afsted, og der var noget for alle. Før maden kom var der gratis salatbar, og da vi var færdige med at spise, blev vi tilbudt gratis kaffe, kakao eller irish coffee.

Dato for besøg: juli 2018
Tak, 879jannic
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (11)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog
  • Flere sprog

3-7 af 11 anmeldelser

Anmeldt 15. november 2016

Gode sprøde pizzabunde med mange variationsmuligheder for toppings. Rimelige priser. Færdiglavede til det aftalte tidspunkt.

Dato for besøg: august 2016
    • Værdi
    • Service
    • Mad
1  Tak, carstengrove
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 4. januar 2015

Spiser altid her når jeg er hjemme i DK , hurtig , vellavet og til fin pris og med en smil fra serveringen.
Menuen er stor og der er godt udvalg af alt fra Pizza til kebab og kødretter. Specielt kan anbefales : Pizza Farsø ungdom og Pizza Peperoni

Dato for besøg: november 2014
    • Værdi
    • Stemning
    • Service
    • Mad
Tak, DennisKristensen
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 24. juli 2014 fra mobile enheder

Min familie på i alt 4 besøgte Sason i Farsø i forbindelse med et arrangement på torvet. Der var derfor en del mennesker på stedet. Vi satte os ved et ledigt bord der ikke var ryddet endnu, og fandt selv nogle menukort der var efterladt på nabobordet. Vi må selv tage kontakt til en servitrice og afgive vores ordre. Vi må efterfølgende efter 5 min rykke for vores drikkevarer. Efter at have ventet i yderligere 40 min og set 2 andre borde der kom efter os blive betjent, rykker vi for vores mad. Ejeren siger det kommer straks, da de havde sat det til afhentning. Resultat 2 gnavne børn og lunken mad. Vi finder nok et alternativ næste gang.

Dato for besøg: juli 2014
    • Værdi
    • Stemning
    • Service
    • Mad
Tak, Johnny Nør S
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 22. januar 2014

flink personale og ikke ret meget ventetid.Om du bestiller pizza eller andet ja så har jeg endnu ikke været udsat for noget dårligt mad!!!!

Dato for besøg: december 2013
    • Værdi
    • Stemning
    • Service
    • Mad
Tak, krebs72
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.

Rejsende, der kiggede på Sason Pizza & Kebab House, kiggede også på

Farsø, Vesthimmerland Municipality
Farsø, Vesthimmerland Municipality
 
Aars, Rebild Kommune
Farsø, Vesthimmerland Municipality
 

Har du været i Sason Pizza & Kebab House? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Ejere: Hvad er jeres holdning til sagen?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering