Kontakt overnatningsstedet angående kapacitet.
Der er lignende hoteller med ledige værelser.
Se alle
karsten206
Sønderborg, Danmark

Helt fantastisk ophold😁

Anmeldelse af HimmerLand
5,0 ud af 5 boblerAnmeldt 3. nov. 2024
Helt igennem fantastik sted med de bedste faciliteter og skøn natur🤩🫶
Personalet var søde og imødekommende👍
Et sted vi helt sikkert kommer igen.
Dato for ophold: november 2024
5,0 ud af 5 boblerRenlighed
5,0 ud af 5 boblerService
5,0 ud af 5 boblerSøvnkvalitet
Anmeldelsen er indsamlet i samarbejde med hotellet
Problemer med denne anmeldelse?
Svarede for 4 uger siden
Kære Karsen.
Tusind tak for din fine anmeldelse! Vi er utrolig glade for at høre, at I havde en fantastisk oplevelse hos os.

Vi sætter stor pris på, at I tog jer tid til at dele jeres oplevelse, og vi ser frem til at have fornøjelsen af at byde jer velkommen tilbage.
På gensyn i HimmerLand.
Dette svar er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en ledelsesrepræsentant og ikke holdningen hos Tripadvisor LLC.
Hoteller i nærheden
        13.1 km fra HimmerLand
        Kæledyr tilladt
        Vis flere hoteller i Farsø
        Anmeldt d. 25. oktober 2024

Et dejligt sted hvor der stort set ikke kan sættes en finger på noget.
        Generelt en super god helhedsoplevelse.

• Rejsetype: Rejste i forbindelse med forretninger
        Tak, sbai2024
        HimmerLand Anette Janner, Guest Services / Front Office hos HimmerLand, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 31. oktober 2024

Mange tak for din anmeldelse og for at tage dig tid til at dele jeres oplevelse.

Anmeldt d. 19. oktober 2024

Kan kun anbefale Himmerland. Virkelig dejlig oplevelse - god golf - god mad - gode faciliteter - gode værelser - god service. Alt i alt SUPER.

• Rejsetype: Rejste som par
        1  Tak, anettebm2024
        HimmerLand Anette Janner, Guest Services / Front Office hos HimmerLand, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 22. oktober 2024

Kære Anette
        Mange tak for din anmeldelse og for at tage dig tid til at dele din oplevelse.

Anmeldt d. 17. oktober 2024 fra mobile enheder

Jeg har haft tre skønne feriedage i HimmerLand, sammen med min teenage-søn og min mand. Et gennemført godt sted at tage sine teenage-børn med hen, fordi der er så mange muligheder for aktiviteter sammen. Drengene fik padel-træning flere gange med de dygtigste trænere og i mens gik jeg til yoga og træning med Rikke Hørlykke. Vi spillede tennis udendørs og gik lange ture i området omkring. Alligevel følte jeg slet ikke, at jeg var færdig med at være der.
        Vi boede på et lækkert værelse og vi spiste forskellige steder, mens vi var der. Alle steder er der gennemført lækkerhed.
        Og så har jeg slet ikke nævnt stemningen. Overalt møder man venlige smilende mennesker, hvis eneste formål tilsyneladende er at hjælpe mig til et endnu bedre ophold. Jeg kommer igen 😀

Værelsestip: Husk at tage al dit sportstøj med - du har brug for det. Undskyld, ingen billeder - havde for travlt med at nyde
        Rejsetype: Rejste med familie
        Tak, Camilla B
        HimmerLand Anette Janner, Guest Services / Front Office hos HimmerLand, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 17. oktober 2024

Kære Camilla.
        Tusind tak for dine flotte ord! Vi er utrolig glade for at høre, at I havde nogle skønne og aktive dage her i HimmerLand.
        Din feedback betyder meget for os, og vi sætter stor pris på at du tog dig tid til at dele den.
        Vi vil glæde os til at se jer igen en anden gang, tak for denne gang.

Anmeldt d. 16. oktober 2024

Kan på det varmeste anbefale stedet. Vi har været der 6 gange som par og 2 gange som familie. Fantastisk sted, vi ses snart igen!

• Rejsetype: Rejste med familie
        Tak, j0sefineaa

Mange tak for jeres anmeldelse og for at tage dig tid til at dele jeres oplevelse. Vi er rigtig glade for at høre I har haft en god oplevelse og vil glæde os til at byde jer velkommen til endnu et dejligt ophold her i HimmerLand.

Tak for denne gang.

Anmeldt d. 8. oktober 2024

Super rart og afslappende ophold. Alt var pænt og rent og indbydende og der var super god service af et venligt og imødekommende personale. Det var en virkelig god oplevelse. Vi kommer helt sikkert igen.

• Rejsetype: Rejste som par
        Tak, familienvilder
        HimmerLand Anette Janner, Guest Services / Front Office hos HimmerLand, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 10. oktober 2024