Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Kontakt overnatningsstedet angående kapacitet.
Der er lignende hoteller med ledige værelser.
Se alle
RosaB
Horsens, Danmark

Fint til prisen!

Anmeldelse af Hjallerup Kro
4,0 ud af 5 boblerAnmeldt 5. feb. 2024fra mobile enheder
Pænt stort værelse til én person. Pænt og rent, dog havde rengøringen glemt det store spejl!
Jeg havde værelse ud til p plads og butikker(stueplan).Jeg kunne godt tænke mig at der havde været nogen storis(indergardiner), da jeg følte mig til offentlig skue på værelset, medmindre jeg ville lukke vinduerne af med mørklægnings-gardinerne.
Jeg savnede bordplads ved vasken til toilettaske eller toilet-ting.
Sengen var super. Morgenmadsbuffet ok.
Jeg spiste i restauranten om aftenen(steak) og det var virkelig godt og en stor portion, og meget hyggeligt.
Gratis P plads.
God service.
Dato for ophold: januar 2024
Rejsetype: Rejste i forbindelse med forretninger
Problemer med denne anmeldelse?
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
Visningen af bookingtilbud for hver ejendom tager højde for den kompensation, som vi har modtaget fra vores partnere. De viste priser kan variere afhængigt af værelsestyper. De viste priser er de lavest tilgængelige, svarende til den billigste værelsestype, der er til rådighed, og som leveres fra vores partnere på tidspunktet for brugerens søgning.
Hoteller i nærheden
    3.9 km fra Hjallerup Kro
    Dobbeltværelse
    1.021 kr.
    • Expedia.com
      1.021 kr.
    • ZenHotels.com
      773 kr.
    • Hotels.com
      1.021 kr.
    0.0 km fra Hjallerup Kro
    Gratis wi-fi
    Gratis parkering
    1.080 kr.
    • Expedia.com
      1.080 kr.
    • Hotels.com
      1.080 kr.
    • ZenHotels.com
      1.081 kr.
    8.9 km fra Hjallerup Kro
    Gratis wi-fi
    Gratis parkering
    875 kr.
    Refusionsberettiget
    Forudbetaling er ikke nødvendig
    • Expedia.com
      874 kr.
    • Priceline
      875 kr.
    • Hotels.com
      875 kr.
    11.5 km fra Hjallerup Kro
    Gratis wi-fi
    Gratis parkering
    Kontakt overnatningsstedet angående kapacitet.
    32.3 km fra Hjallerup Kro
    Gratis wi-fi
    Gratis parkering
    19.7 km fra Hjallerup Kro
    Gratis wi-fi
    Bar/lounge
    Kontakt overnatningsstedet angående kapacitet.
    18.8 km fra Hjallerup Kro
    Gratis wi-fi
    Fitnesscenter
    19.7 km fra Hjallerup Kro
    Gratis wi-fi
    Gratis parkering
    Vis flere hoteller i Hjallerup
    Anmeldelser (106)
    Filtrer anmeldelser
    106 resultater
    Medlemsvurdering
    22
    38
    24
    16
    6
    Type rejsende
    Tidspunkt på året
    SprogAlle sprog
    Flere sprog
    Medlemsvurdering
    22
    38
    24
    16
    6
    Se, hvad de rejsende siger:
    Valgte filtre
    Filtre
    Opdaterer listen...
    2-7 af 106 anmeldelser
    Anmeldt d. 10. august 2023

    Venlig betjening. Pæne værelser med to gode stole, manglede dog en læselampe. Nydelig restaurant, men desværre kun tre retter at vælge imellem til hovedret. Den ene var stjerneskud! Vi fik lækker Wienerschnitzel med tilbehør den første aften.

    Værelsestip: Der er ingen elevator, så hvis man er gangbesvære,t skal man bede om et værelse i stueetagen.
    Dato for ophold: august 2023
    • Rejsetype: Rejste som par
      • Værdi
      • Sted
      • Service
    Tak, evalausten45
    Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
    Anmeldt d. 28. april 2023 fra mobile enheder

    Vi har spist der utallige gange i forbindelse med koncerter og det er hver eneste gang meget gennemsnitlig buffet på kanten til det meget kedelige.
    Nu reklamerer kroen så med fredags klassisk wienerschnitzel med tilbehør og det skulle vi selvfølgelig prøve i forsøg på at støtte kroen i byen fremfor at køre til Aalborg som vi ellers gør.
    Men desværre som forventet en skuffelse, en våd slasket klump kalvekød som vil jeg vil gætte på er stegt om formiddagen lagt på køl og genopvarmet i mikroovn.
    Men et udemærket glas rødvin.
    "Vil i have øl eller vin"
    hvilken vin har i
    "vi har rødvin og hvidvin"🤣🤣

    Dato for ophold: april 2023
    Rejsetype: Rejste som par
    Tak, 664perh
    Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
    Anmeldt d. 16. april 2022

    Havde købt opholdet under overskriftens navn. Det inkluderede et aftensmåltid. Maden var udmærket, velsmagende. God betjening. Morgenmaden havde et passende udvalg at vælge imellem og god kaffe. Værelset ok, bortset fra badeværelset, hvor håndvasken trængte til hovedrengøring. Sengene var ganske udmærkede at ligge i.

    Dato for ophold: april 2022
      • Sted
      • Renlighed
      • Service
    Tak, GAage
    Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
    Anmeldt d. 10. juli 2021 fra mobile enheder

    Havde egentlig ikke de store forventninger da vi ikke havde betalt så meget for 3 overnatninger med halvpension. Heldigvis blev vi positivt overraskede 👍
    Værelserne er simple men har det man skal bruge.
    Køkkenet var rigtigt godt og betjeningen i top - absolut “value for money” og vi kommer gerne igen

    Dato for ophold: juni 2021
    Rejsetype: Rejste som par
    Tak, KimF351
    Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
    Anmeldt d. 3. juni 2021

    Venlig og professionel modtagelse. Havde booket et ophold med halvpension. Fik velkomst drink, 3 retters mega lækker menu og kaffe med hjemmelavet chokolade. Værelset er lidt kedeligt, men rent og der er hvad der skal være, shampoo, sæbe, tandbørste og tøfler mv. Kan anbefales

    Dato for ophold: juni 2021
      • Sted
      • Søvnkvalitet
      • Service
    Tak, jyttethoegersen
    Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
    Se flere anmeldelser