Kontakt overnatningsstedet angående kapacitet.
Der er lignende hoteller med ledige værelser.
Se alle
klfinnemann
Copenhagen Region, Denmark

Smagfuldt indrettet hotel

Anmeldelse af Hotel Dalgas
4,0 ud af 5 boblerAnmeldt 20. nov. 2022
Dejlig lokalt hotel, der har fået et face-lift - pænt, smagfuldt og afstemt efter moderne skandinavisk stil. God betjening. Udemærket morgenmad.
Vi spiste middag på hotellets restaurant (Urfuglen), hvilket var helt fantastisk mad til fornuftige penge.
Dato for ophold: november 2022
4,0 ud af 5 boblerSted
5,0 ud af 5 boblerService
5,0 ud af 5 boblerSøvnkvalitet
Problemer med denne anmeldelse?
Jane Maigaard, General Manager hos Hotel Dalgas, svarede på denne anmeldelse
Svarede 21. nov. 2022
Kære Gæst
Mange tak for den fine feedback på jeres ophold. Vi er glade for at I synes om vores sted.
Glæder os til at se jer igen.

Venlig hilsen
Kirsten
Receptionen
Dette svar er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en ledelsesrepræsentant og ikke holdningen hos Tripadvisor LLC.
Hoteller i nærheden
      997 kr.
    15.9 km fra Hotel Dalgas
    Vis flere hoteller i Brande
    Anmeldt d. 4. august 2022 fra mobile enheder

Dejlig stemning. Frisk og hurtig, kompetent betjening. Fantastisk mad, især grøntsagerne var pivfriske, sprøde, velsmagende og veltilberedt, alt var økologisk og fra lokal gartner.
    Musikken i restauranten lidt for høj men tjener var sød til at skrue ned på opfordring.
    De varmeste anbefalinger til restaurant Urfuglen på Hotel Dalgas!

Dato for ophold: august 2022
    Rejsetype: Rejste med familie
    Tak, Browneye123
    Anmeldt d. 22. juli 2022 fra mobile enheder

Super service og en personlig skøn modtagelse. God beliggenhed direkte på hovedgaden men med gode parkerings muligheder. Dejligt værelse rent og velholdt med gode senge. Rigtig god udvalg ved morgenmaden. Kan bestemt anbefales til alle grupper.

Dato for ophold: juli 2022
    Tak, HardyB758
    Jane Maigaard, General Manager hos Hotel Dalgas, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 1. august 2022

Kære Hardy,
    Tusind tak for den meget flotte anmeldelse på Tripadvisor. Vi vil glæde os til at byde dig /jer velkommen en anden gang.
    Med venlig hilsen
    Tine Cree
    Hotel Dalgas

Indberet svar som upassende
    Anmeldt d. 12. juni 2022 fra mobile enheder

Ny ejer og flot gennemrenoveret hotel. Værelset super flot og smagfuld indrettet og nyt flot badeværelse. Venlig personale og lækker morgenbord. Hotellet kan kun anbefales. Ligger centralt i Brande med gode parkeringsmuligheder tæt på værelserne.

Dato for ophold: juni 2022
    Tak, 621larsm
    Jane Maigaard, General Manager hos Hotel Dalgas, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 13. juni 2022

Tusind tak for den flotte anmeldelse. Det sætter vi stor pris på. Vi håber, at kunne byde dig velkommen igen en anden gang.
    Med venlig hilsen
    Jane Maigaard
    Hotel Dalgas

Indberet svar som upassende
    Anmeldt d. 3. juni 2022 fra mobile enheder

Valgte at fejre bryllupsdag lokalt. Det vil vi aldrig fortryde. At tæ ke sig , at vi i vores lille by har et spisested af den kaliber. Maden var sublim, perfekt afstemt, frembragt af råvarer af højeste kvalitet. Vinmenuen kompletterede oplevelsen, og den unge tjener, Daniel gjorde med sin opmærksomhed og situationsfornemmelse aftenen perfekt. Det eneste minus jeg kan finde er, at oplevelsen kan være så vanedannende, at man kan komme til at blive et dyrt bekendtskab. Tak for mad!

Dato for ophold: juni 2022
    Tak, BjarneJ36
    Anmeldt d. 2. maj 2021 fra mobile enheder

Havde et udemærket ophold på hotellet. Der er alt det der skal være. Sengene rigtig gode. Udmærket størrelse på værelserne.
    Nydelige badeværelser.
    Hotellet kørte ikke på fuld tryk pga. covi 19 regler.
    Spiste en glimrende middag i restauranten.
    Morgenmaden lidt trist, dog mest pga. corona reglerne. Vi fik dog lov at spise i restauranten frem for på værelserne.
    Bestemt anbefalelsesværdig til et golfophold som vi var på.

Dato for ophold: maj 2021
    Rejsetype: Rejste med venner