Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“My favorite resort!”
Anmeldelse af Wyndham Ocean Ridge

Bedste priser for -
Indtjekning dd/mm/åååå Udtjekning dd/mm/åååå
Priser er for 1 værelse til 2 personer
Vis priser
Sammenlign de bedste priser fra de mest populære rejsewebsites
og 8 websites mere!
Wyndham Ocean Ridge
Vurderet som nr. 1 ud af 1 hoteller i Edisto Beach
GrønneForløbereGuld-niveau
Anmeldt 20. november 2012
Google Oversæt

  • Overnattede: November 2012, rejste med familie
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
5  Tak, jimbass
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (568)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog

405-409 af 568 anmeldelser

Anmeldt 7. november 2012
Google Oversæt

  • Overnattede: November 2012, rejste med venner
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
4  Tak, Cowgirl07
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 5. november 2012
Google Oversæt

  • Overnattede: Oktober 2012, rejste som par
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
5  Tak, ohiogal50207
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 5. november 2012
Google Oversæt

  • Overnattede: April 2012, rejste med familie
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
5  Tak, arkwv
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 26. oktober 2012
Google Oversæt

  • Overnattede: Oktober 2012, rejste som par
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
3  Tak, John C
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Hoteller, som du muligvis også vil synes om...
Overvej også disse indkvarteringssteder i eller i nærheden af Edisto Beach
21,7 km væk
Andell Inn
Andell Inn
Nr. 1 af 3 i Kiawah Island
477 anmeldelser
25,8 km væk
The Sanctuary Hotel at Kiawah Island Golf Resort
33,9 km væk
Hilton Garden Inn Beaufort
Vis priser
Vis priser
Vis priser
32,5 km væk
The Beaufort Inn
The Beaufort Inn
Nr. 3 af 16 i Beaufort
1.284 anmeldelser
32,4 km væk
City Loft Hotel
City Loft Hotel
Nr. 1 af 16 i Beaufort
991 anmeldelser
25,8 km væk
Kiawah Island Golf Resort
Kiawah Island Golf Resort
Nr. 3 af 3 i Kiawah Island
492 anmeldelser
Vis priser
Vis priser
Vis priser

Har du været i Wyndham Ocean Ridge? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Supplerende oplysninger om Wyndham Ocean Ridge

Adresse: 1 King Cotton Rd, Edisto Beach, Edisto Island, SC 29438-3622 (Tidligere Fairfield Ocean Ridge)
Telefonnummer:
Beliggenhed: USA > South Carolina > Coastal South Carolina > Edisto Island > Edisto Beach
Faciliteter:
Bar/lounge Strand Forretningscenter med internetadgang Fitnesscenter Gratis højhastighedsinternet (WiFi) Gratis parkering Aktiviteter for børn (børne-/familievenligt sted) Tekøkken Restaurant Suiter Swimmingpool Kørestolsadgang
Hotelstil:
Vurderet som nr. 1 ud af 1 hoteller i Edisto Beach
Prisområde: 651 kr.-1.656 kr. (Baseret på gennemsnitspriser for et standardværelse)
Hotelklasse:3,5 stjerner — Wyndham Ocean Ridge 3.5*
Antal værelser: 251
Reservationsmuligheder:
TripAdvisor er stolte af at være samarbejdspartner med Hotels.com, Expedia, Booking.com, TripOnline SA og 5viajes2012 S.L., så du med ro i sindet kan reservere på Wyndham Ocean Ridge. Vi hjælper millioner af rejsende hver måned med at finde det perfekte hotel til både ferier og forretningsrejser og altid med de bedste rabatter og særtilbud.
Også kendt som:
Wyndham Ocean Ridge Hotel Edisto Island
Wyndham Hotel Edisto Island
Wyndham Edisto Island
Edisto Island Wyndham

Er dette din TripAdvisor-registrering?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering