Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Great first stop”

Bedste priser for -
Indtjekning dd/mm/åååå Udtjekning dd/mm/åååå
Priser er for 1 værelse til 2 personer
Vis priser
Sammenlign de bedste priser fra de mest populære rejsewebsites
og 7 websites mere!
Finca Rosa Blanca Coffee Plantation Resort
Vurderet som nr. 1 ud af 1 hoteller i Santa Barbara
Udmærkelsescertifikatet
GrønneForløberePlatin-niveau
Anmeldt 4. oktober 2017
Google Oversæt

  • Overnattede: September 2017, rejste som par
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Service
Tak, cockneyshaun
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
ElGrandote, Owner hos Finca Rosa Blanca Coffee Plantation Resort, svarede på denne anmeldelseSvarede 6. oktober 2017
Google Oversæt

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (678)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog
  • Flere sprog

255-259 af 678 anmeldelser

Anmeldt 29. september 2017
Google Oversæt

  • Overnattede: Juni 2017, rejste med familie
    • Søvnkvalitet
    • Renlighed
    • Service
Tak, Mimbleganger
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
ElGrandote, Owner hos Finca Rosa Blanca Coffee Plantation Resort, svarede på denne anmeldelseSvarede 30. september 2017
Google Oversæt

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt 18. september 2017
Google Oversæt

  • Overnattede: August 2017, rejste med familie
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
1  Tak, keynick
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
ElGrandote, Owner hos Finca Rosa Blanca Coffee Plantation Resort, svarede på denne anmeldelseSvarede 19. september 2017
Google Oversæt

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt 11. september 2017
Google Oversæt

  • Overnattede: August 2017, rejste som par
    • Sted
    • Værelser
    • Service
1  Tak, louiseaberg
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
ElGrandote, Owner hos Finca Rosa Blanca Coffee Plantation Resort, svarede på denne anmeldelseSvarede 11. september 2017
Google Oversæt

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt 30. august 2017 fra mobile enheder
Google Oversæt

Overnattede: August 2017, rejste i forbindelse med forretninger
1  Tak, Juan Carlos R
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
ElGrandote, Owner hos Finca Rosa Blanca Coffee Plantation Resort, svarede på denne anmeldelseSvarede 3. september 2017
Google Oversæt

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Hoteller, som du muligvis også vil synes om...
Overvej også disse indkvarteringssteder i eller i nærheden af Santa Barbara
6,8 km væk
Xandari Resort & Spa
Xandari Resort & Spa
Nr. 1 af 27 i Alajuela
890 anmeldelser
17,6 km væk
Peace Lodge
Peace Lodge
Nr. 1 af 7 i Heredia
1.308 anmeldelser
7 km væk
Costa Rica Marriott Hotel San Jose
Costa Rica Marriott Hotel San Jo...
Nr. 1 af 10 i San Antonio De Belen
1.826 anmeldelser
Vis priser
Vis priser
Vis priser
1,1 km væk
Hotel Monte Campana
24,3 km væk
El Silencio Lodge & Spa
El Silencio Lodge & Spa
Nr. 1 af 1 i Bajos del Toro
701 anmeldelser
7,6 km væk
Hotel Chalet Tirol
Hotel Chalet Tirol
Nr. 2 af 7 i Heredia
247 anmeldelser
Vis priser
Vis priser
Vis priser

Har du været i Finca Rosa Blanca Coffee Plantation Resort? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Supplerende oplysninger om Finca Rosa Blanca Coffee Plantation Resort

Adresse: Apartado Postal 41, Santa Barbara 3009, Costa Rica
Telefonnummer:
Beliggenhed: Costa Rica > Province of Heredia > Santa Barbara
Faciliteter:
Bar/lounge Forretningscenter med internetadgang Gratis morgenmad Gratis højhastighedsinternet (WiFi) Gratis parkering Aktiviteter for børn (børne-/familievenligt sted) Restaurant Suiter Swimmingpool Kørestolsadgang
Hotelstil:
Vurderet som nr. 1 ud af 1 hoteller i Santa Barbara
Prisområde: 1.568 kr.-3.034 kr. (Baseret på gennemsnitspriser for et standardværelse)
Hotelklasse:4 stjerner — Finca Rosa Blanca Coffee Plantation Resort 4*
Antal værelser: 14
Reservationsmuligheder:
TripAdvisor er stolte af at være samarbejdspartner med Expedia, Booking.com og Hotels.com, så du med ro i sindet kan reservere på Finca Rosa Blanca Coffee Plantation Resort. Vi hjælper millioner af rejsende hver måned med at finde det perfekte hotel til både ferier og forretningsrejser og altid med de bedste rabatter og særtilbud.
Også kendt som:
Finca Rosa Blanca Coffee Plantation And Inn
Finca Rosa Blanca Coffee Plantation Hotel Santa Barbara
Country Inn Heredia

Er dette din TripAdvisor-registrering?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering