Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
12 personer kigger på dette hotel
Priceline
131 $
Se tilbud
Gratis afbestilling indtil d. 07/08/21
Hotels.com
131 $
Se tilbud
Gratis afbestilling indtil d. 08/08/21
FindHotel
142 $
116 $
Se tilbud
Trip.com142 $
Lol.travel138 $
Snaptravel
Vis 9 tilbud
Priserne leveres af vores partnere og afspejler værelsespriser pr. nat, inklusive alle skatter og afgifter, som vores partnere er bekendt med. Du kan få yderligere oplysninger hos vores partnere.
Sådan påvirker betalinger til os rækkefølgen af priser, der vises. Værelsestyperne kan variere.
Sådan påvirker betalinger til os rækkefølgen af priser, der vises. Værelsestyperne kan variere.
Hoteller i nærheden
Anmeldelser (3.059)
Filtrer anmeldelser
3.059 resultater
Medlemsvurdering
1.182
1.164
464
160
89
Type rejsende
Tidspunkt på året
SprogAlle sprog
Flere sprog
Medlemsvurdering
1.182
1.164
464
160
89
Se, hvad de rejsende siger:
Valgte filtre
Filtre
Opdaterer listen...
10-15 af 3.059 anmeldelser
Anmeldt d. 21. juni 2015

Er lige kommet hjem fra en uges ophold på Lagotel med all inclusive. Til alt held bad vi om et værelse på de øvre etager væk fra underholdningen om aftenen, og værelset var perfekt med udsigt over søen, meget roligt og behageligt. Underholdningen om aftenen var forfærdelig med et støj niveau, der var abnormt. Om dagen bragede musikken ved poolen, så der var ingen ro på noget tidspunkt. Synd, da pool området ellers var fantastisk.
Man skal være forberedt på larmende børn i alle aldre, mange overlades mere eller mindre til dem selv af forældre der åbenbart ikke har det fornødne overskud til dem nu de er på ferie :-(
Maden er middelmådig og som oftest kedelig og kantine-agtig. Drinks udvalget ved all inclusive var meget begrænset, og det meste kostede penge ..... Ikke hvad vi er vant til ved andre hoteller.
Selve hotellet ligger i et meget øde område og det ligger for langt i gå afstand til eksempelvis Alcudia by og havn.
Personalet ved receptionen var meget venlige og behjælpelige med alt, så ingenting at udsætte her, men overordnet set, vil vi ikke vende tilbage til dette hotel.....mest pga larmen, kedelig mad og dårlig beliggenhed i forhold til det vi forventer af vores ferie.

Værelsestip: Få et værelse ud til søen
Dato for ophold: juni 2015
  • Rejsetype: Rejste som par
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Service
Tak, Karina S
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Eix-Hotels, Director Comercial hos Eix Lagotel Holiday Resort, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 3. juli 2015
Google Oversæt

Hola
Thanmks for your stay in our hotel and for your review wich will help us to imprrove.
Best regards
Eix Lagotel Team

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 11. juni 2015 fra mobile enheder

Jeg har for nyligt besøgt Lagotel og kan med stor ærgelse IKKE anbefale dette hotel. Efter et par dage på hotellet får vi stjålet en taske ved poolen selvom vi stort set sidder 7 mennesker omkring den! Vi mister der en del kontanter og telefon osv. Det blir politi anmeldt og manageren Undskylder - selvom at det egentlig, rager ham en høst blomst. Kedelig start på ferien, men det kan ske jo! Sen eftermiddag dagen før hjemrejse har 2 ud 3 lejligheder været gennemrodet og stjålet for ting af værdi, smykker, penge, parfume, håndtasker, sko ja stort ser ALT! Endnu en gang viser hotellet ingen forståelse, sympati eller en skid! Det hele er meldt til politiet og der er skrevet flere rapporter. Men desværre kan man ikke få dækket sine ejendele af forsikringen, da der ikke er tegn på indbrud! Hotellet mener selv, at de har en del problemer med tyveri af kufferter i receptionen. Men efter alt det jeg/vi har oplevet, må jeg desværre konstatere, at det er noget internt tyveri der foregår på hotellet! Jeg sir bare " PAS PÅ! Det hotel anbefaler jeh så absolut ikke og jeg ved, at der er flere der værer i samme situation, desværre!

Dato for ophold: juni 2015
Rejsetype: Rejste med familie
5  Tak, Mivs82
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 9. juni 2015 fra mobile enheder

Har været der i juni måned 2015. Vi havde en dårlig oplevelse. Min taske med penge og telefon blev stjålet fra poolen efter 2 dage. Vi oplevede efter 14 dage vores ting blev bestjålet fra vores værelser. Alle vores ejendele var blev stjålet- smykker, tøj og penge. Og vi kunne intet bevise da der ikke var tegn på indbrud - vi mistænker personalet for at have låst sig ind. Det var både min mand og mit værelse og min datters værelse. Politiet var ligeglade og kunne intet gøre. Personalet sagde de havde haft mange sager hvor kufferterne var blevet stjålet. Pas på hvis du besøger dette hotel ;(

Dato for ophold: juni 2015
3  Tak, mariapB3293JT
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Eix-Hotels, Director Comercial hos Eix Lagotel Holiday Resort, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 24. juni 2015
Google Oversæt

Dear guest.
Thanks for your stay in our hotel and for your review.
We feel sorry for the robberies happened. The pool robberie is strange, but even more the room robberie if the electronic door system says that the door has only been opened with your card key and the terrace door was not forced. Unfortunatelly the insurance covers only the values into the safe. You understood that robberies are frequent but probably the menber of the staff wanted to say that they are NOT frequent, imagine if this where frequent we would have more reviews about this.
Once again we apologice for the situation.
Best regards.
Eix Lagotel

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 20. juli 2014

Vi bestilte en uges all inclusive ophold på hotellet, aften inden afrejse. Derfor nåede vi ikke at have de store forventninger, men vi læste et par anmeldelser og gjorde os lidt tanker. Jeg må indrømme at vi blev positivt overrasket.

Værelse: Værelserne var en god størrelse og rigtig pænt, og der var hverken fejl eller mangler. Der var både stort køleskab og fjernsyn med mange mange både tyske og engelske kanaler. Udover vores dobbeltseng var to enkeltsenge, der var sat sammen, så var de helt ok at sove i. Hverken hårde eller for slidte, som det nogen gange kan opleves på hoteller.
Det eneste minus ved vores værelse var, at det var ud mod poolområdet. Om aften når der var underholdning var det ikke til at sove. Der er simpelthen skruet så højt op for lyden, at det er umuligt at falde i søvn. Og de stopper først omkring midnat. Vi oplevede at der efter underholdning sad folk og drak og larmede helt til kl 02:00.. Så hvis du har mindre børn, der skal sove tidlig, så sørg for at få et værelse, der vender væk fra poolområdet.. Får du derimod et værelse mod poolen, så HUSK ørepropper!! .. Vi købte ørepropper til den anden nat, og det gjorde vi kunne sove (dog var musik og det hele så højt, at det kunne høres med ørepropper i)

Maden: Der var ikke det kæmpe kæmpe store udvalg, som man sommetider ser på all inclusive hoteller - men dette var kun godt! .. Der var en fint udvalg til alle måltiderne (salat, kød, fisk, pasta, kager, osv.), og maden var af god kvalitet. Det bedste 3* mad vi har fået.

Pool: Dejlig ren pool og poolområde. Der findes en pool ved hotellet, og en pool på den anden side af vejen. Vi benyttede os kun af den ved hotellet. Desværre var der som altid folk, der synes det er tilladt at lægge sine håndklæder og reservere solsenge kl 9 om morgen, selvom de først kommer over middag. Men så bare gør som os, flyt deres håndklæder og tag solsengene.

Personale:
Personalet i receptionen var rigtig venlige (specielt en yngre kvinde), hjælpsomme og smilende. God service der.
Rengøringspersonalet var også rigtig flinke og smilende.
Serveringspersonalet i restauranten var ok. De smilede ikke så meget, og sagde ikke så var.
Personalet i baren var det værreste!! De så sure ud, og sagde ikke noget som helst!! PUH!

Hotellet:
Forvent ikke nogen god wi-fi forbindelse. Der er virkelig dårlig forbindelse (selv i receptionen), og det er ikke til at få forbindelse halvdelen af gangene. Så et godt tip er, at bruge den computer de har i receptionen, hvis du lige skal tjekke noget.
Hotellet er meget børnevenligt, og har en masse aktiviteter og underholdning for børn, både hele dagen igennem og om aften. Teamet der underholdte så meget venlige ud, og det så ud som om alle børnene kunne lide dem.
Fitnesscenteret er ikke noget at råbe hurra for. Dog er der nogle fine løse vægte og stænger, der kan bruges til at træne lidt med. Der er også en multi-maskine, men den fungerede desværre ikke så godt.
Hotellet er placeret et lille stykke ind til byen og stranden, men dette gør ikke noget. For det tager kun 5 min at gå ind til byen, hvor det hele sker.

Vi vil gerne anbefale dette hotel til andre. Specielt familier med mindre børn.

Værelsestip: Vælg et værelse væk fra poolen. Da der er meget larm om aften/natten.
Dato for ophold: juli 2014
  • Rejsetype: Rejste som par
    • Værdi
    • Værelser
    • Service
4  Tak, 44JulieD
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Eix-Hotels, e-commerce hos Eix Lagotel Holiday Resort, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 19. august 2014
Google Oversæt

Dear Guest
Thanks a lot for your stay in our hotel and for your nice review wich will help us to improove.
Hope to see you again.
Best regards
Lagotel Team

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 15. december 2013

Jeg besøgte hotellet i sommerferien 2013. Hotellet ligger afsides i et kedeligt område, dog gik der shuttlebusser ind til den nærliggende by, men også denne var stærkt turistpræget og kedelig. Værelset havde en udemærket størrelse, havde aircondition og altan. Dog var indretningen meget umoderne og smagløst, hvilket også præger resten af hotellet. Poolområdet var rimelig stort, men der var ingen brusere, så hygiejnen var ikke af den bedste. Der var også såkaldt håndklædeløb hver morgen klokken 10.00 , for at få de bedste ligestole. Der var mange aktiviteter, specielt for børn, i løbet af dagen. Maden var kantineagtig og stærkt præget af de mange engelske gæster. Specielt frokosten var slem, og efter nogle dage var vi alle ualmindelig trætte af denne monotone kost. For all inclusive gæster (som os) var der sodavand/slushice, vand, is, samt lettere retter stillet til rådighed. Selvom der var gratis WiFi på hele hotellet, var forbindelsen så dårlig, at det kun fungerede i hotellets lobby. Dette resulterede i, at der altid sad en stor mængde lettere våde badegæster i lobbyen. Hver aften var der underholdning på den udendørs scene bestående af børnedisco, bingo( HVER DAG) samt skiftende shows. Dette blev ved til midnat hver aften, og der var larm fra området indtil langt ud på natten. Dette kunne høres tydeligt på værelset også selvom døre og vinduer var lukkede. Derfor sov ingen af os før efter midnat. Generelt var der meget lydt på værelset, og man kunne hver morgen høre skramlen fra ovenpå samt anden larm fra naboerne.

Hotellet er på mange måde ganske børnevenligt ( undtaget larmen om aftenen), men var meget nedslidt og discountagtigt. Jeg vil aldrig sætte mine ben der igen, og derfor vil jeg bestemt heller ikke anbefale det til nogen.

Dato for ophold: juli 2013
Rejsetype: Rejste med familie
1  Tak, Julie T
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Se flere anmeldelser