Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Gem
Anmeldelseshøjdepunkter
Bare bugtens bedste havn😀

En perle i rækken af havne i Køge Bugt strandpark. Alle faciliteter fungere, hyggelig opbygning... læs mere

Anmeldt d. 1. august 2020
423kennethb
,
Ishoej Municipality, Danmark
fra mobile enheder
Hyggeligt

Vallensbæk havn er der god stemning, hyggeligt og rart at opholde sig ved. Strand er også meget tæt... læs mere

Anmeldt d. 31. maj 2020
erikd2434
fra mobile enheder
Læs alle 27 anmeldelser
  
Anmeldelser (27)
Filtrer anmeldelser
27 resultater
Medlemsvurdering
11
15
1
0
0
Type rejsende
Tidspunkt på året
SprogAlle sprog
Medlemsvurdering
11
15
1
0
0
Se, hvad de rejsende siger:
Valgte filtre
Filtre
Opdaterer listen...
1-6 af 27 anmeldelser
Anmeldt d. 1. august 2020 fra mobile enheder

En perle i rækken af havne i Køge Bugt strandpark. Alle faciliteter fungere, hyggelig opbygning, tæt på fantastisk badestrand. At så også en rigtig fin restaurant Krabben byder sig til går det hele bare endnu bedre.

Dato for oplevelse: august 2020
Tak, 423kennethb
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 31. maj 2020 fra mobile enheder

Vallensbæk havn er der god stemning, hyggeligt og rart at opholde sig ved. Strand er også meget tæt på.

Dato for oplevelse: maj 2020
1  Tak, erikd2434
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 6. juli 2019 fra mobile enheder

Uanset om man vil til stranden, sejle i kajak eller bare gå en tur i havnemiljøet, så er Vallensbæk Havn et hit. Vi kommer der tit enten for at spise en is eller nyder mad på En af restauranterne.

Dato for oplevelse: juli 2019
Tak, Tanderups
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 2. april 2019

Vallensbæk havn er en del af strandparken som er et besøg vær, når som helst.
Vallensbæk havn er nok den mest poleret af havnene i strandparken med god stemning .

Dato for oplevelse: april 2019
Tak, Per N
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 13. februar 2019

Havnen er ikke det helt store turistmål men hyggeligt til en is og en lille gåtur.
Der er et par arrangementer i blandt med lidt musik og hygge. Der er lidt slidt.
De har en alle tiders kajakklub med tilhørende lokaler.

Dato for oplevelse: november 2018
Tak, 428ilans
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Se flere anmeldelser