Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for dit ophold
Hotels.com
Booking.com
156 US$
Se tilbud
Expedia.com
189 US$
Se tilbud
Gratis afbestilling indtil d. 16.07.22
Book nu, betal under opholdet
eDreams
Travelocity189 US$
Orbitz.com189 US$
Vis 9 tilbud
Sådan påvirker betalinger til os rækkefølgen af priser, der vises. Værelsestyperne kan variere.
Priserne leveres af vores partnere og afspejler værelsespriser pr. nat, inklusive alle skatter og afgifter, som vores partnere er bekendt med. Du kan få yderligere oplysninger hos vores partnere.
Sådan påvirker betalinger til os rækkefølgen af priser, der vises. Værelsestyperne kan variere.
Hoteller i nærheden
Anmeldelser (118)
Filtrer anmeldelser
118 resultater
Medlemsvurdering
28
42
34
10
4
Type rejsende
Tidspunkt på året
SprogAlle sprog
Flere sprog
Medlemsvurdering
28
42
34
10
4
Se, hvad de rejsende siger:
Valgte filtre
Filtre
Opdaterer listen...
11-16 af 118 anmeldelser
Anmeldt d. 14. november 2020

Hyggeligt men ældre hotel og venligt personale, Maden var i top, men desværre var der koldt i restauranten om aftenen. Værelser og senge var i orden - udsigten fra værelset ned over fjorden og Lemvig var fin.

Værelsestip: Fra værelser i den gamle fløj er der fin udsigt
Dato for ophold: november 2020
    • Værdi
    • Renlighed
    • Service
Tak, 523ingerl
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 9. november 2020

Vi boede i den gamle del og fik en suite med udsigt til vandet. Gammeldags møblement og lidt slidt men virkelig rent og med gode senge/madrasser og dyner. Skøn morgenbuffet med det hele dog var det lidt ærgerligt de ikke havde lagt lidt kærlighed i brødet, der var fra frysepose når de nu havde ulejliget sig med en masse skøn hjemmelavet marmelade og chokolade "nutella". Vi savnede også filterkaffe i stedet for maskine med nescafé. Aftensmaden - 4 retters menu og dertilhørende vine var rigtig lækker - svampesuppe, fasan, ost og gateau marcel og vinene passede rigtig fint til bla amarone til vildetet. Alt i alt en rigtig dejlig oplevelse

Dato for ophold: november 2020
    • Sted
    • Service
Tak, Sulajma
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 2. november 2020 fra mobile enheder

Super hyggeligt sted med dejlig natur og venlig personale. Det er ikke et luksus hotel, men forvent til gengæld dejlig mad, masser af vin og hyggelige værelser Vi havde købt deal bevis som gav 4 retters menu med vin samt en lækker morgenbuffet, det kan varmt anbefales til prisen.

Dato for ophold: november 2020
Rejsetype: Rejste som par
Tak, sofieVinther
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 17. oktober 2020 fra mobile enheder

Hyggeligt hotel ved vandet. Dejlige værelser og et køkken langt over vores forventninger. Super service, meget højt gastronomisk niveau. Spec til prisen. Vi kommer igen.
Vores bedste anbefalinger.
Vores lille hund var også meget vedkommende.

Dato for ophold: oktober 2020
Rejsetype: Rejste med familie
Tak, michaelzH9637WD
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 10. september 2020 fra mobile enheder

Hotellet ligger rigtig fint med udsigt til fjorden og lige ved siden af golfbanen (der er dog ca 500 m til hul 1 og klubhuset).
Vi fik en fin modtagelse og dejlige værelser med udgang til lille terrasse med udsigt til fjorden. Værelserne er små, men komfortable. Vi havde booked golfophold med aftensmad, og fik hver aften en dejlig middag og fin betjening. Morgenmaden er super fin, og inkl i opholdet var der mulighed for at smøre en madpakke til golfrunden, og vi fik udleveret smørrebrødspapir, en flaske vand og servietter i en pose - super fint.
Der er ikke det store udvalg af spiritus, men alt andet var fint. Vi kommer bestemt igen.

Dato for ophold: september 2020
Tak, IngeLise166
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Se flere anmeldelser