Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Lækker mad i Lemvig”
Anmeldelse af Restaurant Isværket

Restaurant Isværket
nr. 1 af 30 Restauranter i Lemvig
Udmærkelsescertifikatet
Prisklasse: 8 $ - 47 $
Beskrivelse: Vi er en restaurant der ligger i hjertet af Lemvig. Vi ligger direkte ud til vandet, og har dermed en fantastisk udsigt. Vi serverer velsmagende, lokale og klassiske retter. Al slags aktivitet fra bowling til bryllup kan afvikles i vores nye faciliteter. Vi abnede dørene i 2017 og har nu skærpet fokus endnu mere pa den gastronomiske oplevelse.
Restaurantoplysninger
Beskrivelse: Vi er en restaurant der ligger i hjertet af Lemvig. Vi ligger direkte ud til vandet, og har dermed en fantastisk udsigt. Vi serverer velsmagende, lokale og klassiske retter. Al slags aktivitet fra bowling til bryllup kan afvikles i vores nye faciliteter. Vi abnede dørene i 2017 og har nu skærpet fokus endnu mere pa den gastronomiske oplevelse.
Anmeldt 7. august 2021

Dejlig mad man får på Isværket. Det er lækkert og smagfuldt.
Restauranten er i et dejligt stort og lyst lokale. Og personalet er meget serviceminded og uformel.

Dato for besøg: juli 2021
    • Værdi
    • Service
    • Mad
Tak, Mads P
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (53)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog

4-8 af 54 anmeldelser

Anmeldt 2. august 2021

Isværket er det bedste og mest seriøse madsted i Lemvig. Menuen er alsidig og maden er velsamgende. Betjeningen er uformel og god. Lokalet er lidt for åpent og der mangler lidt hygge. Vi fik okse og lakse tartar som begge var velsamgnede. Dagens fisk var Torsk og den var lækker tilbredt. Isværket i Lemvig er et besøg værd!

Dato for besøg: august 2021
    • Værdi
    • Service
    • Mad
Tak, Nolting
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 28. juli 2021 fra mobile enheder

Jeg fik muslinger med fritter og brød, de var virkelig gode. Vi sad på bedste plads med udsigt over havnen. Priserne er absolut rimelige.

Dato for besøg: juli 2021
1  Tak, 182hannek
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 20. juli 2021 fra mobile enheder

Rigtig god og vellavet frokost. Og vi er kritiske. Kedeligt lokale, terrasse og bygning, men det opvejes af maden. Vi fik tatar og tre stykker smørrebrød.

Dato for besøg: juni 2021
1  Tak, Wanderer37265731015
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 18. juli 2021

Med en flot udsigt lige ved lystbådehavnen i Lemvig ligger restaurant Isværket, hvor man spiser lækker mad. Vi var der til en frokost og nød en sildemad og en rejemad. Vi nød en kold fadøl til. Isværket ligger i en stor ikke specielt smuk bygning med en tilhørende bowlingbane. Den generede nu ikke os. Venlig betjening af et ungdommeligt personale.

Dato for besøg: juli 2021
    • Værdi
    • Service
    • Mad
Tak, Lars M
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.

Rejsende, der kiggede på Restaurant Isværket, kiggede også på

 

Har du været i Restaurant Isværket? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Ejere: Hvad er jeres holdning til sagen?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering