Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Sådan påvirker betalinger til os rækkefølgen af priser, der vises. Værelsestyperne kan variere.
Hoteller i nærheden
Anmeldelser (202)
Filtrer anmeldelser
202 resultater
Medlemsvurdering
25
68
40
38
31
Type rejsende
Tidspunkt på året
SprogAlle sprog
Flere sprog
Medlemsvurdering
25
68
40
38
31
Se, hvad de rejsende siger:
Valgte filtre
Filtre
Opdaterer listen...
3-8 af 202 anmeldelser
Anmeldt d. 3. august 2020

Kan ikke forstå de mange dårlige anmeldelser. Vi fik et stort værelse med ekstra seng istedet for en " gæste-foldeudseng" Et pænt værelse der fremstod rent. Vi spiste aftensmad på hotellet. Det var fint. Kødet var fantastisk mørt. En god oplevelse.

Dato for ophold: juli 2020
    • Værdi
    • Søvnkvalitet
    • Service
Tak, O1539ODhannak
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 23. juli 2020 fra mobile enheder

Ingen service overhovedet, oversolgt tilbud- buffet er en 3 retters menu man står i kø for at få, og retterne var absolut ingen oplevelse- et 3 dages ophold hvor vi bad om at få et andet værelse på første dagen, idet der hverken var lys/vinduer eller udluftning på det værelse, De havde givet os. Det fik vi så på tredje dagen, men måtte betale totalt 4200,- for det værste vi har oplevet længe.

Dato for ophold: juli 2020
Rejsetype: Rejste som par
Tak, dorthemathildeh
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 19. juli 2020

I Halløj på badehotellet er der da noget at grine af. Her bliver man kun i dårligt humør af den behandling man får.
"Take it or leave it", syntes deres mantra at være. Jeg har nu set alle de dårlige anmeldelser, OK. Men hvem skriver de gode..?

Dato for ophold: juni 2020
Tak, Elmebakken91
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 2. juli 2020

Som sædvanlig venlig modtagelse og værelseanvisning. Værelset indehold det man kan forvente. God morgenmad og kromiddag med 3 retter. Hotellet ligger lige midt i Brønderslev og der er parkering bag hotellet. Kan anbefales.

Dato for ophold: juni 2020
    • Værelser
    • Renlighed
Tak, PerR_13
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 9. februar 2020

Det er et super hyggeligt og charmerende hotel! man får virkelig meget får pengene! virkelig god beliggenhed og restauranten var også super hyggelig, med virkelig god mad! Wow den skal i prøve! Alt i alt er vi godt tilfreds og vi kommer helt sikkert igen!!!

Dato for ophold: januar 2020
    • Sted
    • Renlighed
    • Service
Tak, chellexj
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Se flere anmeldelser