Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Kontakt overnatningsstedet angående kapacitet.
Der er lignende hoteller med ledige værelser.
Se alle
Sådan påvirker betalinger til os rækkefølgen af priser, der vises. Værelsestyperne kan variere.
Hoteller i nærheden
Anmeldelser (41)
Filtrer anmeldelser
41 resultater
Medlemsvurdering
26
8
3
1
3
Type rejsende
Tidspunkt på året
SprogAlle sprog
Flere sprog
Medlemsvurdering
26
8
3
1
3
Se, hvad de rejsende siger:
Valgte filtre
Filtre
Opdaterer listen...
4-9 af 41 anmeldelser
Anmeldt d. 2. august 2021 fra mobile enheder

Vi spiste kun på Femmasteren, men det var virkeligt lækkert og Esther var en forrygende tjener. Helt igennem imødekommende personale og skønne omgivelser. Kan varmt anbefales, hvis man skal til Marstal og leder efter en god og let frokost.

Dato for ophold: juli 2021
Rejsetype: Rejste som par
Tak, sorenkusk
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 2. august 2021

Udefra set, smukt sted der havde et vild godt udgangspunkt for en hyggelig aften. Vi besøgte dem til grillaften en lørdag. Her var der en buffet med grillmad. I buffeten kunne man spise sig mæt i frosne grønsager fra pose og grillpølser i kilovis fra steff houlberg. En decideret kedelig omgang uden smag og omhyggelighed.
Vi rykkede ind i deres "pejsestue", da det blev koldt ude. Her var stemingen som en kantine. Ingen hygge, ingen sjæl, ingen sterinlys, musik eller andet. Og de to unge tjenere styrtede rundt og gjorde sit bedste. Hertil var der en kvindelig tjener, som styrtede rundt, råbte af kunderne og skabte unødvendig påstyr. "Pas på!" "Flyt dig, du står i vejen!"

Alt i alt, en meget ærgerlig oplevelse jeg ikke vil anbefale nogen.

Dato for ophold: juli 2021
    • Renlighed
    • Service
Tak, jacobjep
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 20. juli 2021

Fin overnatning i 4-personers værelse med 2 køjesenge. Rent og lyst. Personalet er super godt - venlige og imødekommende. Caféen i forhaven er hyggelig og maden er velsmagende omend lidt dyr. Restauranten er desværre for dyr. Maden er veltilberedt, men mangler smag og portionerne er meget små - så 200,- for en lille, smagsløs hovedret er for meget. Vi vil meget gerne overnatte her igen og meget gerne spise i caféen. Restauranten har nu fået chancen 2 år i streg, men ikke igen.

Dato for ophold: juli 2021
Rejsetype: Rejste med familie
Tak, ThomasFutte
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 8. juli 2021

Lidt blandet indtryk. Pæn/ hyggelig restaurant. Personale lidt vel afslappet påklædt. En ung (uerfaren) pige skulle betjene alle borde, hvilket var en aldeles uoverkommelig opgave. Menuen, der var på programmet, bestod af en forret med kammusling, og ca. 2 timer efter besøget blev en af deltagerne akut dårlig ( læs madforgiftning )
så alt i alt en alt for høj pris for en meget middelmådig oplevelse.

Dato for ophold: juli 2021
Rejsetype: Rejste med familie
Tak, Novaida
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 4. juli 2021 fra mobile enheder

Femmasteren familiedrevet hotel og hostel. Et enestående sted, hvor man bliver mødt af udsøgt, hjertelig nærværende service. Absolut et ophold værd. Hostel afd. har veletableret forhold med blandt andet fuldt køkken og et pragtfuldt opholds- og spiserum. Femmasteren restaurant er ikke en del af denne anmeldelse.

Dato for ophold: juni 2021
Rejsetype: Rejste med venner
Tak, Bleinheim
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Se flere anmeldelser