Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere: Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Opholdet var bare så godt. Dejlig morgenbuffet, skøn aftensmad. Betjening udsøgt og professionel. Skøn ide med Happy Hour, der bragte os sammen med de øvrige gæster vældig hyggeligt. Det dejlige besøg i Svendborg, Rottefælden, var en rigtig god afslutning på en skøn miniferie. Vi vender helt sikkert tilbage. Det eneste man kunne ønske sig var en vogn eller lignende til at transportere bagage til værelset i. For gangbesværede ældre er det lidt af en udfordring fra parkering til reception og værelse
Dato for ophold: juni 2023
Værelsestip:Alt er der informeret om så man er ikke i tvivl om noget
Det er bare så professionelt alt...
Service
Problemer med denne anmeldelse?
Sådan påvirker betalinger til os rækkefølgen af priser, der vises. Værelsestyperne kan variere.
Dejligt hotel, med meget venligt og hjælpsomt personale. Værelset pænt og rent. Mange dejlige steder man kan sidde og nyde en kop kaffe eller drink, både ude og inde. Maden i restauranten var i top. Alt i alt en rigtig god oplevelse.
Spørg Pernille manley H om Ærø Hotel
Tak, Pernille manley H
Vi var to par på golfophold først i juni. Det var en god oplevelse, da alt var tilrettelagt fra hotellet. Morgenmad, sandwich og aftensmaden som var med i prisen var rigtig god. Atmosfæren på hotellet var fantastisk god med et venligt og serviceminded personale. Alt i alt en rigtig god oplevelse.
Værelsestip: Nyd de gode faciliteter både ude og inde på Ærø Hotel
Spørg Sh260448 om Ærø Hotel
Tak, Sh260448
Det var aldeles fremragende, bare ved bestillinge af opholdet en venlighed og ja, såmænd ved alle tre dages ophold Venlighed, fremragende mad og servering af alle. Fremragende bus rundtur med god guide
Dato for ophold: maj 2023
Spørg Trip63354972099 om Ærø Hotel
Tak, Trip63354972099
Flotte værelser og rigtig god mad. 2 busture med en indfødt hyggelig og vittig chauffør der kunne fortælle om alt hvad vi kom forbi. Underholdningen var tip top. Dejligt hotel som vi absolut vil besøge igen
Dato for ophold: april 2023
Spørg Connie J om Ærø Hotel
Tak, Connie J
Helt perfekt God modtagelse og dejlig behageligt personale, hyggelig bustur, god mad og fin underholdning lørdag . Også god tid at værre sig selv og nyde hinanden måske et besøg i baren. Derfor kom vi også igen for 3 gang.
Dato for ophold: april 2023
Spørg Erik P om Ærø Hotel