For det første ta'r de slet ikke hensyn til corona-reglerne. Folk er tæt placeret.
For det andet: vi havde bestilt bord dagen i forvejen og havde udpeget et bord, som vi gerne ville sidde ved. Hvilket restauranten lovede at reservere til os. Manden spurgte, om vi kunne få flag på bordet, da det var min 65 års fødselsdag, vi skulle fejre, og det kunne vi godt. Så langt så godt. Vi ankom på den store aften - ventede pænt på, at tjeneren skulle komme og anvise os vores lovede bord. Vi kunne desværre ikke få bordet alligevel. Det var efterfølgende blevet reserveret til andre gæster, som åbenbart havde større værdi end os, så vi blev placeret indenfor i et hjørne. Vi var selvfølgelig ikke tilfredse, men tjenerne var fuldstændig ligeglade. Og det skinnede igennem resten af den tid, vi var der. Vi bestilte en flaske hvidvin, og skulle efterfølgende tigge og be' om at få den på køl i en isspand. Og forøvrigt måtte vi også selv åbne for flasken. Nej - service var der så absolut intet af. Maden var bestemt heller ikke værd at rose. Så alt i alt en rigtig dårlig oplevelse.