Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Super aften”
Anmeldelse af Den Gamle Vingaard

Den Gamle Vingaard
Restaurantoplysninger
Anmeldt for 4 uger siden

På en søndag aften i slutningen af september, hvor hele Marstal lukkede ned for sæsonen var vi så heldige at få bord på Den Gamle Vingaard/The Irish Pub. Af hensyn til COVID-19 var kun hvert andet bord besat, så vi var ikke mange, men stemningen var hyggelig og betjeningen over al forventning. Venlig, imødekommende og samtalende uden at være pågående. Og maden sad lige i øjet - der var bare for neget. Det fik vi naturligvis i en “doggybag” med et smil oveni. Kan kun anbefale Den Gamle Vingaard på det varmeste.

Dato for besøg: september 2020
Tak, DortheL119
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (101)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog
  • Flere sprog

1-5 af 101 anmeldelser

Anmeldt 7. september 2020

Super betjening samt veltilberedt mad. Vi kan kun anbefale at besøge stedet, og du vil være enig. Det er meget populært, så ring i forvejen og bestil bord.

Dato for besøg: september 2020
Tak, mariannemC3551TG
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 22. august 2020 fra mobile enheder

Det var en god oplevelse. Betjening var OK, og maden (Entrecote) var rigtig mør og velsmagende og pommes frites og bearnaise var OK.
Men i disse COVID-19 tider er det ikke acceptabelt alene at kunne bruge kontanter - der ifølge myndighederne kan være en væsentlig smittekilde. Alene af sundhedsmæssige årsager bør dette forbedres!

Dato for besøg: august 2020
1  Tak, Bo H
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. august 2020 fra mobile enheder

Vi spiste idag på Den Gamle Vingaard, hvilket var en rigtig positiv oplevelse.

Tjenerne havde overblik, tid til kunderne og en lun humor. Man føler sig velkommen.

Vi fik lidt forskelligt at spise, men det hele smagte godt. Grunden til det ikke blev helt 5 stjerner skyldes at bøffen var for lille i forhold til det oplyste og bearnaise saucen var efter min smag for tynd.

Det skal skal dog bestemt ikke afholde hos fra at komme igen, når vi er på Ærø igen.

Dato for besøg: august 2020
Tak, listmortensen
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. august 2020 fra mobile enheder

Vi ringede og bestilte bord og fik snakkede med en rigtig sød tjener. Vi fik bord til udenfor i en meget hyggelig gård hvor der var god læ og skygge på en meget varm aften.
Tjenerne havde god humor og var meget opmærksomme og vi fik rigtig god betjening med tilpas ventetid på drikkevarer og mad, selvom der var mange gæster.
Maden var rigtig lækker - vi var to der bestilte medium stegt bøf og den var lige som den skulle være.
Den Gamle Vingaard kan klart anbefales.

Dato for besøg: august 2020
Tak, jgmortensen
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.

Rejsende, der kiggede på Den Gamle Vingaard, kiggede også på

 
Ærøskøbing, Ærø
 

Har du været i Den Gamle Vingaard? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Ejere: Hvad er jeres holdning til sagen?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering