Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for dit ophold
Booking.com
1.195 kr.
Refusionsberettiget før tor. 30. maj
Morgenmad inkluderet
Hotels.com
1.129 kr.
Refusionsberettiget før fre. 31. maj
Morgenmad inkluderet
Få bonusser med One Key
Expedia.com
1.129 kr.
Refusionsberettiget før fre. 31. maj
Morgenmad inkluderet
Få bonusser med One Key
Priserne leveres af vores partnere og afspejler værelsespriser pr. nat, inklusive alle skatter og afgifter, som vores partnere er bekendt med. Du kan få yderligere oplysninger hos vores partnere.
Anders

Hotel Udsigten har udsigten

4,0 ud af 5 boblerAnmeldt 1. sep. 2023fra mobile enheder
Et hotel som lever op til sit navn Udsigten. At nyde synet ud over vandet er bare sublimt, og kan varmt anbefales.
Og så har restauranten valgt at servere et ordentlig kop te. Det findes ikke mange steder.
Ja hotellet er slidt og langsomt under renovering, men alt fungere og personalet er meget hjælpsomme.
Kan anbefales til et par feriedage på skønne Ærø
Dato for ophold: september 2023
Rejsetype: Rejste som par
Problemer med denne anmeldelse?
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
Arthur Højgaard, Gæsteservice/reception hos Hotel Udsigten Marstal, svarede på denne anmeldelse
Svarede 9. jan. 2024
Mange tak for din anmeldelse :)

De bedste hilsner

Gitte Løve
Dette svar er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en ledelsesrepræsentant og ikke holdningen hos Tripadvisor LLC.
Visningen af bookingtilbud for hver ejendom tager højde for den kompensation, som vi har modtaget fra vores partnere. De viste priser kan variere afhængigt af værelsestyper. De viste priser er de lavest tilgængelige, svarende til den billigste værelsestype, der er til rådighed, og som leveres fra vores partnere på tidspunktet for brugerens søgning.
Hoteller i nærheden
Booking.com
  • Priceline
  • Vio.com
  • Agoda.com
0.8 km fra Hotel Udsigten Marstal
Gratis wi-fi
Gratis parkering
Priceline
Go to your Happy Price
  • eDreams
  • Lol.travel
0.7 km fra Hotel Udsigten Marstal
Gratis wi-fi
Ved stranden
Lutter idyl ud til beddingen!
Booking.com
  • Agoda.com
1.0 km fra Hotel Udsigten Marstal
Gratis wi-fi
Gratis parkering
Tripadvisor
1.635 kr.
  • Booking.com
  • Hotels.com
  • Expedia.com
    1.635 kr.
1.2 km fra Hotel Udsigten Marstal
Gratis wi-fi
Gratis parkering
Lol.travel
    1.1 km fra Hotel Udsigten Marstal
    Gratis wi-fi
    Gratis parkering
    Vio.com
      1.0 km fra Hotel Udsigten Marstal
      eDreams
      • Vio.com
      3.1 km fra Hotel Udsigten Marstal
      Booking.com
      1.195 kr.
      Refusionsberettiget
      • Hotels.com
        1.129 kr.
      • Expedia.com
        1.129 kr.
      • Lol.travel
      0.0 km fra Hotel Udsigten Marstal
      Gratis wi-fi
      Gratis parkering
      Holmegaarden
      Booking.com
      • Priceline
      • ZenHotels.com
        714 kr.
      • eDreams
      7.2 km fra Hotel Udsigten Marstal
      Gratis parkering
      Ved stranden
      Kontakt overnatningsstedet angående kapacitet.
      7.6 km fra Hotel Udsigten Marstal
      Gratis wi-fi
      Gratis parkering
      Vis flere hoteller i Marstal
      Anmeldelser (8)
      Filtrer anmeldelser
      8 resultater
      Medlemsvurdering
      5
      2
      0
      1
      0
      Type rejsende
      Tidspunkt på året
      SprogAlle sprog
      Medlemsvurdering
      5
      2
      0
      1
      0
      Se, hvad de rejsende siger:
      Valgte filtre
      Filtre
      Opdaterer listen...
      2-7 af 8 anmeldelser
      Anmeldt d. 21. august 2023

      Det er anden gang vi har overnattet der.
      Første gang 2022 i dobbeltværelse. Det går ok an. Der var rent og super flinkt personale.
      Anden gang i August 2023. Vi havde accepteret værelse med bad og toilet på gangen. Det kan man jo godt når andet er udsolgt. Men når man så får værelse på 1.ste sal og bad er i kælderen, er det ikke i orden at det ikke blev oplyst. Badet var et toilet med bruserslange tilsluttet en håndvask! I en mørk kælder med flere værelser...
      Endnu værre syntes hotellet generelt ufatteligt nusset, der var insekter i lamperne i loftet, ikke bare lidt men mange. Det kommer ikke lige fra igår. Værelset var sådan set rent med der var edderkopper oppe i loftet, spind i gardiner. Ude på gangene er der store glaspartier fyldt med insekter/edderkopper. Udenfor ved havemøbler, f.eks. en bænk op ad en væg, fyldt med insekter og spind, heller ikke lige noget der kommer natten over.
      Kort sagt - du skal ikke være sart hvis du skal overnatte der.
      Udsigten er god, ja, man hører bølgeskvulp om natten og ligeleders er personalet meget hjælpsomme.

      Dato for ophold: august 2023
      • Rejsetype: Rejste som par
        • Værdi
        • Sted
        • Service
      Tak, Tina J
      Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
      Arthur Højgaard, Gæsteservice/reception hos Hotel Udsigten Marstal, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 9. januar 2024

      Kære Tina.

      Tak for din anmeldelse.
      Jeg er ked af, at I ikke er blevet oplyst om, at fællesbadet ikke er på samme etage, som det værelse i har boet på. Vores hotel er af ældre dato, så derfor er alle rum ikke helt ny moderniseret endnu. vi er nu i gang med at renoverer det hele. I august 2023 var Ærø generelt særligt hård plaget af insekter, det er selvfølgelig beklageligt. Vi gjorde hvad vi kunne for at holde hotellet fri.

      De bedste hilsner

      Gitte Løve

      Indberet svar som upassende
      Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
      Anmeldt d. 18. august 2023

      Dejligt hotel, god rolig atmosfære, udmærket morgenmad og nærværende og serviceminded personale. Og ja så er udsigten også helt fantastisk.
      Hotellet ligger en kort gåtur fra havnen og færgen. Vi havde barnevogn med og det var intet problem.

      Dato for ophold: juli 2023
      • Rejsetype: Rejste med familie
        • Værdi
        • Sted
        • Service
      Tak, Mobile13099004952
      Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
      Arthur Højgaard, Gæsteservice/reception hos Hotel Udsigten Marstal, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 9. januar 2024

      Mange tak for din anmeldelse :)

      De bedste hilsner

      Gitte Løve

      Indberet svar som upassende
      Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
      Anmeldt d. 6. august 2023 fra mobile enheder

      Danmarks bedste beliggenhed lige ned til stranden med badebro og rent vand
      Meget pænt og rent hotel
      Sød værtinde som modtager en med et smil
      God morgenmad og god restaurant
      Hotellet er blevet renoveret i gemmen de sidste år
      Kan kun anbefales har været der 6 gange og kommer helt sikke igen

      Værelsestip: Mulighed for opladning af El Biler
      Dato for ophold: august 2023
      Rejsetype: Rejste som par
      Tak, Eigil E
      Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
      Arthur Højgaard, Gæsteservice/reception hos Hotel Udsigten Marstal, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 9. januar 2024

      Kære Eigil.

      Tak for din anmeldelse, Vi ser frem til besøg nr. 7. :)

      De bedste hilsner

      Gitte Løve


      Indberet svar som upassende
      Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
      Anmeldt d. 6. august 2023 fra mobile enheder

      Dejligt hotel med fantastisk beliggenhed og helt speciel god betjening. Desuden var maden virkelig lækker. Dette sted kan klart anbefales til alle. Vi nød roen og den pragtfulde udsigt. Om eftermiddagen kunne vi sidde i timevis på terrassen med en god kop kaffe (man kunne få den lækre Dynamo kaffe) og kage og bare slappe af. Jeg sad der også og fik en kold drink eller Irish coffee.
      Vi vil gerne hertil igen - det er helt sikkert. Fra hotellet cyklede vi rundt på hele øen og sikke en skøn ø.

      Dato for ophold: august 2023
      Rejsetype: Rejste som par
      Tak, Vivian A
      Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
      Arthur Højgaard, Gæsteservice/reception hos Hotel Udsigten Marstal, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 9. januar 2024

      Kære Vivian.

      Tak for din anmeldelse.
      I skal være meget velkommen igen :)

      Mvh. Gitte Løve

      Indberet svar som upassende
      Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
      Anmeldt d. 9. juli 2023

      Når jeg læser tidligere anmeldelser, er der enkelte tidligere negative anmeldelser.
      De har nok passet tidligere, men nuværende bestyrer og personalet gør alt for at rette op.
      Men vores 3 dages ophold er der kun roser for. Dejlig og hjertelig velkomst, skøn mad og dejligt og rent værelse.
      Vi kommer igen.

      Værelsestip: Nyd udsigten fra terrassen.
      Dato for ophold: juli 2023
      • Rejsetype: Rejste som par
        • Værdi
        • Sted
        • Service
      Tak, Seaside172352
      Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
      Udsigten Marstal, Direktør hos Hotel Udsigten Marstal, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 17. juli 2023

      Tusinde tak for din fine anmeldelse. I er velkommen en anden gang. :-)
      Hilsen Britta

      Indberet svar som upassende
      Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
      Se flere anmeldelser