Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Lækkert men tæt”
Anmeldelse af Elephant Cafe' by Tan

Elephant Cafe' by Tan
nr. 39 af 514 Restauranter i Karon
Udmærkelsescertifikatet
Prisklasse: 2 $ - 16 $
Køkkener: Thai, International
Flere restaurantoplysninger
Restaurantoplysninger
Velegnet til: Lokalt køkken
Spisemuligheder: Efter lukketid, Morgenmad, Reservationer
Anmeldt 28. januar 2020 fra mobile enheder

Super fint lille thai restaurant (laver også alverdens andet) lige ud til vejen. Hurtig og venlig betjening og man bliver forkælet med lidt frugt efter måltidet.
Eneste minus var at man sidder ret tæt med de øvrige gæster, men ikke nok til at hive den end på 4 stjerner.

Dato for besøg: januar 2020
Tak, nikolajb530
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (1.236)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog
  • Flere sprog

1-5 af 1.236 anmeldelser

Anmeldt 24. december 2019 fra mobile enheder

God mad til billige penge. Mange retter at vælge i mellem og super god betjening! Hyggeligt sted, der er pyntet til jul og dejlige omgivelser.

Dato for besøg: december 2019
Tak, michaelbD9848XE
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
dkolesnykov, Public Relations Manager hos Elephant Cafe' by Tan, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 26. december 2019
Google Oversæt

Thank you, Michael, for such as a good review.
We will be happy to see you again soon. Take your family or friends with you and you can try something different from our big menu.

We are a little sorry that we did not deserve 5 stars for your feedback. But we are ready to improve our service and next time get 5 stars feedback from you!

Merry Christmas and Happy New Year! ✨

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt 10. februar 2019 fra mobile enheder

Var her sammen med min kone
Vi bestilte en forret samt to hovedret.
Til forret gik vi forårsruller. De var fine.
Jeg skulle have frisk fisk og min kone skulle have nudler med grøntsager. Jeg fortalte tjeneren at min fisk ikke skulle være stærk. Og her gik det galt. Min kones hovedret blev serveret sammen med vores fælles forret og min fisk blev serveret da min kones hovedret var spist. Dette er noget som man må forvente at de kan håndtere. Men desværre ikke her. Fisken var så stærk at jeg ikke kunne spise den.

Dato for besøg: februar 2019
Tak, 818allanj
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 6. februar 2018 fra mobile enheder

Prøv det andet kan jeg ikke sige totalt fedt rigtig god mad men også internationalt køkken og pizza el pasta kort sagt de har det hele til fantastiske priser

Dato for besøg: februar 2018
Tak, Per L
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 9. februar 2017 fra mobile enheder

Fin billig mad og god betjening.
Men ulækkert med rotte på betongulvet.
Fik desværre ikke billedet af rotten.

Dato for besøg: februar 2017
Tak, fellowb
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.

Rejsende, der kiggede på Elephant Cafe' by Tan, kiggede også på

 

Har du været i Elephant Cafe' by Tan? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Ejere: Hvad er jeres holdning til sagen?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering