Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Lækker mad og fleksibelt personale ”

Highway Curry - Indian & Thai Cuisine ( Karon )
Reservér bord
Eatigo
nr. 7 af 514 Restauranter i Karon
Udmærkelsescertifikatet
Prisklasse: 2 $ - 14 $
Restaurantoplysninger
Anmeldt 28. januar 2020 fra mobile enheder

Vi spiste aftensmad to gange på denne indiske restaurant. Super lækker mad, med masser af smag og hurtig betjening. Husk endelig at bestille noget af deres naan brød.
Vi havde lidt udfordringer med kreditkort første aften, men de håndterede super flot og var meget tålmodige med os, og pressede overhovedet ikke på med kontakt betaling som ellers blev løsningen.
Anden aften havde de fået styr på deres maskine, men for en sikkerheds skyld betalte vi 1500 thai bat før maden mod kontakter, så vi var sikre på at kunne afregne.
Priserne er lidt dyre end andre steder, men ikke nok til ikke at give dem vores varmeste anbefalinger.

Dato for besøg: januar 2020
1  Tak, nikolajb530
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
HighwayCurry, Owner hos Highway Curry - Indian & Thai Cuisine ( Karon ), svarede på denne anmeldelseSvarede d. 30. januar 2020
Google Oversæt

Greetings from Highway Curry - Indian & Thai Cuisine!!

Firstly, we would like to thank you for taking the time to advice of your experience at Highway Curry.

It was great having you as our guest. We’re happy to know that you enjoyed your time with us. And we are really happy to know that you liked our food and hospitality and your recommendation will surely help us grow.

We sincerely hope to have the pleasure of welcoming you back to the restaurant in the very near future

Best Regards,
Highway Curry Team

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (537)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog
  • Flere sprog

2-6 af 537 anmeldelser

Anmeldt 4. april 2019 fra mobile enheder

Vi besøgte dette spisested efter søgning her på TripAdvisor. Og man må sige det var gåturen værd ! Utrolig lækker mad, og rigtig venligt personale ! :)
Kan varmt anbefales.

Dato for besøg: april 2019
Tak, julieperling
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
HighwayCurry, Owner hos Highway Curry - Indian & Thai Cuisine ( Karon ), svarede på denne anmeldelseSvarede d. 5. april 2019
Google Oversæt

Greetings from Highway Curry - Indian & Thai Cuisine @Karon, Phuket !!

Thank you for dining at Highway Curry and taking the time to write down your recent dining experience. We very much appreciate the kind words about the food and service!

We will continue to deliver best Phuket experience for true Indian cuisine. Please contact us through food@highwaycurry.com if I can be of any assistance for your future visits!

Best Regards,
Highway Curry Team

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt 1. april 2019 fra mobile enheder

Har besøgt denne restaurant flere gange, er absolut en af favoritterne. Personalet er meget imødekommende og opmærksomme, maden er særdeles god, meget veltilberedt og velkrydret uden det bliver for meget. Specielt dets lammeretter og nan brødet er i top. Absolut et must, ligger lidt ude af vejen karon Beach med rigeligt turen værd

Dato for besøg: april 2019
1  Tak, lisebom
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
HighwayCurry, Owner hos Highway Curry - Indian & Thai Cuisine ( Karon ), svarede på denne anmeldelseSvarede d. 2. april 2019
Google Oversæt

Greetings from Highway Curry - Indian & Thai Cuisine @Karon, Phuket !!

Appreciate you taking out the time to post such a constructive and comprehensive review on your recent dining experience. Feedback such as yours goes a long way in helping us serve our guests better.

It is a great pleasure to read that you enjoyed the food and service in our restaurant and went home with memorable moments.

We’re pleased to hear that everything not only met your expectations but gave you a positive memory to remember.

Thanks for the great recommendation and we look forward to welcoming you back again in the near future.

Best Regards,
Highway Curry Team

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt 23. marts 2019 fra mobile enheder

Dejlig mad og fantastisk sød personale. Dog lidt smagsløse naanbrød som manglede lidt salt. Måske lidt dyrt, men meget lækkert mad. Kommet helt sikkert igen

Dato for besøg: marts 2019
1  Tak, ceciliebendix
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
HighwayCurry, Owner hos Highway Curry - Indian & Thai Cuisine ( Karon ), svarede på denne anmeldelseSvarede d. 25. marts 2019
Google Oversæt

Greetings from Highway Curry - Indian & Thai Cuisine @Karon, Phuket !!

Thank you for dining at Highway Curry and taking the time to write down your recent dining experience. We very much appreciate the kind words about the food and service!

We will continue to deliver best Phuket experience for true Indian cuisine. Please contact us through food@highwaycurry.com if I can be of any assistance for your future visits!

Best Regards,
Highway Curry Team

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt 19. marts 2019 fra mobile enheder

Ved et tilfælde fandt vi denne fantastiske restaurant langt ude af Hovedgaden i Karon.
375/2Patak RD. Karon 83100. Fra rundkørslen i starten af Hovedgaden, ved stranden, koster det ca. 200 bath at køre til restauranten. Alternativt max 15. Min. Til fods.
Vi holder af indisk mad og det vi fik var frisk lavet og meget lækkert. De to kvinder der driver stedet taler et rigtig godt engelsk. De foreslog at vi blot købte en ret ved kommende besøg, så kunne vi bare dele. Dette fordi vi ikke kunne spis*e de store portioner. De har også take away og vi så mange på motorcykler der spiste eller hentede

Dato for besøg: marts 2019
Tak, 966evad
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.

Rejsende, der kiggede på Highway Curry - Indian & Thai Cuisine ( Karon ), kiggede også på

 

Har du været i Highway Curry - Indian & Thai Cuisine ( Karon )? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Ejere: Hvad er jeres holdning til sagen?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering