Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hoteller i nærheden
Anmeldelser (1.503)
Filtrer anmeldelser
1.503 resultater
Medlemsvurdering
889
425
118
33
38
Type rejsende
Tidspunkt på året
SprogAlle sprog
Flere sprog
889
425
118
33
38
Se, hvad de rejsende siger:
Filtre
Opdaterer listen...
2-7 af 1.503 anmeldelser
Anmeldt d. 16. februar 2018 fra mobile enheder

Lige fra vi ankom følte vi os godt modtaget. Værelset (pool access villa) er super indrettede. På den private terrasse ned til poolen kan man side i solen hele dagen. Komplekset er udlagt med en lang flod ned gennem der gør at man altid føler at der ikke er over befolket . Personalet er super hjælpsomme og restauranten er måske i den dyre ende men man betaler også for super service og dejlig mad. Er helt sikkert et sted der kan anbefales især til børnefamilier.

Overnattede: februar 2018, rejste med familie
Tak, Dan_jakobsen
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
MetadeePhuket, Guest Relations Manager hos Metadee Resort and Villas, svarede på denne anmeldelseSvarede 21. februar 2018
Google Oversæt

Dear Guest,
Thank you for telling us your impressions. We are happy to hear that you enjoyed your stay in our place, especially with the pool access villa, staff and the service from our restaurant. We are very looking forward to welcoming you back soon.
Warm regards from your Metadee family.

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 3. maj 2017 fra mobile enheder

Vi tilbragte 14 dage af vores Bryllupsrejse her i privat villa med privat pool og vi nød hver dag her. Det er fantastisk at have sin egen pool og stor lækker villa.
Den fælles store pool er virkelig god og genialt opbygget med lange kanaler med små grønne øer og vandfald.
Resortet er smukt og meget grønt og frodigt.

En mindre detalje er at vi havde lidt problemer med at kommunikere med personalet på engelsk, men det havde mindre betydning. Vi havde forinden vores ankomst skrevet en mail, som vi aldrig fik svar på.
Restauranten er nogenlunde, men vi spiste mere ude på de mange små restauranter.
Morgenmadsbuffet har et stort udvalg.

Trods de små kommunikationsvanskeligheder med receptionen skal det siges at alle medarbejdere var utrolig søde, og der er klart en forskel på at på her sammenlignet med de mere standard steder ved vejen.
Vi kan kun anbefale det.

Overnattede: maj 2017, rejste som par
Tak, TSMortensen
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
MetadeePhuket, Guest Relations Manager hos Metadee Resort and Villas, svarede på denne anmeldelseSvarede 5. maj 2017
Google Oversæt

Thank you so much for good providing experiences. We would be appreciated you kind choose us for spend holiday. Hope you enjoyable your times here. Trust ! Metadee Resort
is your second home and we expect our resort is choice of your holiday next year / Metadee Team

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 5. april 2017 fra mobile enheder

Dejligt sted med familien.
Personalet er altid flinke

Særligt boy i baren, stor ros til ham. Altid smilende og glad

Vi havde 6 nætter i privat pool villa, lille pool med skønt med en lille dukkert om aftenen

Overnattede: april 2017, rejste med familie
Tak, Lars J
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
MetadeePhuket, Front Office Manager hos Metadee Resort and Villas, svarede på denne anmeldelseSvarede 6. april 2017
Google Oversæt

Dear Lars

Greeting from Metadee Phuket and Villa

Thank you for your review. We are glad to hear that our facilities and services meets your expectation. It was a pleasure having you as our guests and we do look forward to welcoming you back to our resort next time.

Sincerely yours,

Metadee Team

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 5. april 2017

Vi var her i marts 2016. Vi var desværre på et andet hotel i Karon i 2017.
Men vi kommer igen den 7 marts næste år til dette fantastisk og dejlige hotel.
Servicen er super og personalet er søde og poolen er dejlige stor.
Vi havde et værelse med pool og vi var der som par.

  • Overnattede: maj 2016, rejste som par
    • Sted
    • Renlighed
    • Service
1  Tak, Jan S
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
MetadeePhuket, Front Office Manager hos Metadee Resort and Villas, svarede på denne anmeldelseSvarede 6. april 2017
Google Oversæt

Dear Jan S
Greeting from Metadee Resort and Villa

Thank you for your response on TripAdvisor about your recent stay. We are so glad to hear that you enjoy our services and facilities. We look forward to welcome you again during your next visit in Metadee.

Best Regards,

Metadee Team

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 3. april 2017

Rigtigt dejligt sted med den lækreste pool, som vi nogensinde har svømmet i. God service og ikke overcrowded. Det er muligt at bo lige ned til poolen med privat udgang, men vi boede på første sal og det var også rigtigt dejligt.

Overnattede: marts 2017
Tak, saxkarkov
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
MetadeePhuket, Front Office Manager hos Metadee Resort and Villas, svarede på denne anmeldelseSvarede 4. april 2017
Google Oversæt


Dear saxkarkov

Thank you very much for stayed with us and your lovely review on Trip Advisor. I was very happy to learn that you enjoyed your holiday with our hotel.

I sincerely hope that you had a pleasant journey home. We hope to have to welcome you back and your family again to our Metadee Resort & Villa in near further.

Best Regards,

Metadee Team

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Se flere anmeldelser