Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hoteller i nærheden
Anmeldelser (188)
Filtrer anmeldelser
188 resultater
Medlemsvurdering
98
49
19
11
11
Type rejsende
Tidspunkt på året
SprogAlle sprog
Flere sprog
98
49
19
11
11
Se, hvad de rejsende siger:
Filtre
Opdaterer listen...
2-7 af 188 anmeldelser
Anmeldt 17. januar 2018 fra mobile enheder

Vi var der og spise for 4. gang. Ganske enkelt den restaurant med den absolut bedste service, og dertil laver de lækkert mad! Vores datter havde fødselsdag og de kom med kage og fødselsdag fra hele personalet. Vores varmeste anbefaling!

Overnattede: januar 2018, rejste med familie
Tak, Tinathychosen13
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Elisabeth E, Owner hos Villa Elisabeth, svarede på denne anmeldelseSvarede 24. januar 2018
Google Oversæt

Merine lieben Gaeste, herzlichen Dank fuer Ihre nette Bewertung, das Personal und ich freuen sich sehr, wir hoffen Sie bald wieder begruessen und verwoehnen zu duerfen Elisabeth und Personal

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt 15. september 2017

Har været på restauranten adskillige gange i marts 2017 og igen i juli 2017. Det er simpelthen en fantastisk beliggenhed og en hel oplevelse at være gæst i denne lækre og servicemindede restaurant, Maden er utrolig lækker, personalet er opmærksomme på gæsterne uden at være påtrængende. Ejeren Elisabeth er en rigtig god og selskablig værtinde, der godt ved hvad gæsterne ønsker. Vi helt sikkert komme der næste gange vi kommer til Kata Beach.

Overnattede: juli 2017, rejste med familie
1  Tak, Tina L
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Elisabeth E, Owner hos Villa Elisabeth, svarede på denne anmeldelseSvarede 17. september 2017
Google Oversæt

Meine lieben Gaeste aus Danemark, herzlichen Dank fuer Ihre nette Bewertung, das Personal und ich freuen sich sehr, wir hoffen Sie bald wieder begruessen zu duerfen, alles Gute, Elisabeth und Persnal

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt 1. april 2017

Boede for første gang på dette hotel. Vi havde deluxe sea view værelse. Ligger direkte på stranden. De ansatte er alle smilende og hjælpsomme og fantastisk servocemindede. Rengøringen i top. Hver dag blev der gjort rent og vi fik rene håndklæder hver dag. Morgenmaden meget varieret og du skal ikke stå og rode i en buffet. Fik udleveret menukort om morgenen hvorfra man så kunne vælge alt det man ville. Alt blev serveret ved bordet. Aftensmaden som vi indtog var også fantastisk og lækkert tilberedt og med udsigt fra restauranten over hele bugten derfra. Prøv deres irish coffee, den er fantastisk og måden den blive lavet på er helt unik.
Ejeren Elisabeth er der stort set hver dag og kommer hen og hilser på alle gæster i restauranten og hører om alt er ok.
Vi kommer helt sikkert igen og har allerede bestilt ophold næste år.

Værelsestip: Vælg et værelse med havudsigt
  • Overnattede: marts 2017, rejste som par
    • Værdi
    • Renlighed
    • Service
1  Tak, Vibeke51
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Elisabeth E, Inhaber hos Villa Elisabeth, svarede på denne anmeldelseSvarede 3. april 2017
Google Oversæt

Meine lieben Gaeste, herzlichen Dank fuer Ihre nette Bewertung, das Personal und ich freuen sich sehr, wir warten Sie bald wieder begruessen zu duerfen, alles Gute und viel Glueck Elisabeth und Personal

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt 4. februar 2017 fra mobile enheder

Har spist på deres restaurant 4 gange nu, 2 af gangene fik jeg deres 'seafood basket' som jeg delte med min kæreste, utroligt lækkert, helt klart det bedste seafood vi har fået nogensinde.
En anden gang fik vi flamberet oksemørbrad ved bordet, også en helt vildt lækker oplevelse og ret.
Hvis du skal have en aften med "lidt ekstra" ud over det sædvanlige, så tag ind og spis på deres restaurant, med udsigt over stranden.
Service er helt i top!

Overnattede: februar 2017, rejste med familie
1  Tak, Jakob O
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Elisabeth E, Owner hos Villa Elisabeth, svarede på denne anmeldelseSvarede 5. februar 2017
Google Oversæt

Meine lieben Gaeste, herzlichen Dank fuer Ihre nette Empfehlung, mein Personal und ich freuen sich sehr, wir freuen uns Sie bald wieder begruessen und verwoehnen zu duerfen Elisabeth und Personal

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt 2. februar 2017 fra mobile enheder

En super flot restaurant med en flot udsigt,
Elisabeth kommer pænt hen og byder os velkommen,betjening er super og hele tiden overvåget at Elisabeth som ved hvad der skal, til maden er ekselent god en meget romantisk restaurant

Overnattede: januar 2017, rejste som par
Tak, gretheholst
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Elisabeth E, Owner hos Villa Elisabeth, svarede på denne anmeldelseSvarede 5. februar 2017
Google Oversæt

Meine lienem Gaeste, herzlichen Dank fuer Ihre nette Empfehlung, unser Personal und ich freuen sich sehr, wir warten auf Sie, Dass wir Sie bald wieder verwoehnen duerfen, alles Gute Elisabeth und Personal

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Se flere anmeldelser