Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hoteller i nærheden
Anmeldelser (1.737)
Filtrer anmeldelser
1.737 resultater
Medlemsvurdering
549
630
309
156
93
Type rejsende
Tidspunkt på året
SprogAlle sprog
Flere sprog
549
630
309
156
93
Se, hvad de rejsende siger:
Filtre
Opdaterer listen...
2-7 af 1.737 anmeldelser
Anmeldt d. 2. marts 2017

Boede her en uge i februar 2017, vi var to voksne, og det eneste positive ved dette hotel, var beliggenheden. Har været i Thailand 8 gange, men har aldrig boet på så uvenlig et hotel, ikke et eneste smil fra nogen i hele ugen, her får du virkelig kun beliggenheden, en evig kamp hver morgen med at få en liggestol, kedelig morgenmad, serveret af sure personale.

  • Overnattede: februar 2017, rejste som par
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Service
Tak, Opalfisk
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
GlennFerrerAGM, Manager hos Beyond Resort Kata, svarede på denne anmeldelseSvarede for 2 uger siden
Google Oversæt

Dear Guest ,

Thank you for your review and for choosing to stay with us.

Please be advised that we have renovated the hotel and hope you can stay with us again soon.

Best regards,

Glenn

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 10. juni 2016 fra mobile enheder

Med nogle års mellemrum har vi boet 3 gange på Kata Beach Resort og synes stadig det er et dejligt sted at være. Med beliggenhed på stranden kan både pool- og havbadere gå i vandet uden at miste hinanden af syne fra liggestolene.
Personalet er mange og venlige og der gøres meget for at holde området præsentabelt.
Jeg anbefaler at man taget værelse inkl morgenmad da deres morgenbuffet er ret lækker og meget alsidig. Merprisen er en besparelse i forhold til et ringere måltid ude i byen.
Eneste minusser er at badeværelserne efterhånden trænger til lidt modernisering. De har kun fast bruserhoved på væggen og der render vand ud på gulvet når man tager bad.
På et hotel af denne standard forventer jeg fri wifi overalt og ikke kun i lobby'en som nu. Wifi på værelserne virker for det første meget dårligt, for det andet er det ret dyrt.
Tv signalet på de få kanaler der er, er meget ringe. Kun 1 kanal uden sne. TV'et er ikke blandt de nyeste, men ok. 32" HD.

Overnattede: juni 2016, rejste som par
Tak, Pathfinder143670
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
GlennFerrerAGM, Manager hos Beyond Resort Kata, svarede på denne anmeldelseSvarede for 2 uger siden
Google Oversæt

Dear Guest ,

Thank you for your review and for choosing to stay with us.

Please be advised that we have renovated the hotel and hope you can stay with us again soon.

Best regards,

Glenn

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 3. april 2016

Vi havde den største fornøjelse at nyde vores middag Nytårs aften 2015 på Kata Beach Resort and Spa.

Det var en STOR oplevelse, og alt var perfekt.

Maden var sublim, og servicen i top.

Absolut et besøg værd.

Overnattede: december 2015
Tak, JanWeyhe
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Andrew S, General Manager hos Beyond Resort Kata, svarede på denne anmeldelseSvarede 5. april 2016
Google Oversæt

Dear JanWeyhe,

Thank you for staying with us over the New Year and delighted to know that you had a great time. Many thanks for a great review.

We look forwards to welcome you back in the near future.

Regards,

Andrew A. Swatdipakdi

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 26. november 2014

Vi er 2 voksne der lige har opholdt os på dette dyre 4* hotel i 14 dage, på dette hotel er der absolut ingen service, personalet er ikke smilende, der er absolut ingen pool service.
Værelsernes standard er som på et 2 el 3*. Hvis du skal have en liggestole skal du stå op midt om natten for at reservere, folk får lov at bade i poolen fuldt påklædt uden der bliver sagt noget, håndklæderne kan kun skiftes kl 17, så hvis du ikke er hjemme der, kan du have de samme håndklæder hele ferien.
Personalet i receptionen er også lidt smilende.
Morgenmaden er kedelig.

Det er 7 gang vi er ved kata beach, og det her er absolut det dyreste hotel, men også det dårligste, det eneste positive er beliggenheden

  • Overnattede: november 2014, rejste som par
    • Værdi
    • Sted
    • Service
5  Tak, Kirsten E
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Andrew S, General Manager hos Beyond Resort Kata, svarede på denne anmeldelseSvarede 29. november 2014
Google Oversæt

Dear Kristen,

Thank you for returning to Kata Beach Resort for the 7th time.

All our rooms have been renovated recently and receive high praise from guests and let us ensure that regular service around the pool does exist. The items on the breaskfast menu does get change on a daily basis however the standard items of eggs and bacon etc remain the same.

We must be doing something right if you have been back for that many times.

Regards,

Andrew A. Swatdipakdi
General Manager

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 14. februar 2014

Vi er en familie på 4 med 2 børn på 10 og 12 år og bookede 7 nætter i håb om et luksus ophold på et hotel med familie faciliteter lige ved en lækker strand, men blev skuffet både over hotellets faciliteter og Kata beach stranden i det hele taget.
Kata beach er alt for støjende og turistet efter vores smag og vi føltes os virkelig som en handelsvare blandt de lokale handlende.
Så er stemningen meget bedre på den mere fredfyldte strand Bang Tao som ligger længere Nord pål
Hotellet er prangende og velholdt, men manglede de faciliteter vi sætter pris på som familie. Ingen bordtennis, pool-bord el. lignende. Vores værelse(ud til en støjende gade) var begyndt at virke en smule slidt.
Vi begyndte at kalde det 'nissehjemmet' fordi der er så mange gamle 'nisser'.
På stranden foran hotellet er det nærmest umuligt at finde en ledig solstol med mindre man er der meget tidligt ude eller begiver sig længere op af stranden. Det samme gælder ved pool'en hvor man også skal være tidligt ude.
Mange ældre gæster og mange russere, som til tider er støjende og ubetænksomme. Også mange kinesere.
Dette hotel er efter vores mening IKKE pengene værd og det er IKKE et familie hotel. Pool-området er for lille til hotellets størrelse. Personalet virker også rigtigt træt at arbejde der.
Vi vil tilråde at finde et andet sted hvis man er en familie.

Værelsestip: Værelser på nordsiden er støjende.
  • Overnattede: februar 2014, rejste med familie
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
3  Tak, Peter Møller N
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Andrew S, General Manager hos Beyond Resort Kata, svarede på denne anmeldelseSvarede 20. februar 2014
Google Oversæt

Dear Guests,

Thank you for taking the extra time to give us your feedback and we appreciate your comments.

We were disappointed to learn that we failed to live up to your expectation, please accept our sincere apologies.

However if there is an opportunity to welcome you back to Kata Beach Resort & Spa in the near future, please do not hesitate to contact us.

Andrew A. Swatdipakdi
General Manager

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Se flere anmeldelser