Kontakt overnatningsstedet angående kapacitet.
Der er lignende hoteller med ledige værelser.
Se alle
Jacob M
Jylland, Danmark

Pænt sted, men en del problemer på værelset.

Anmeldelse af Zleep Hotel Ishøj
3,0 ud af 5 boblerAnmeldt 11. okt. 2021
Pænt hotel, men uden eftermiddags- og aften reception. Man tjekker ind via automat, og det kan være svært, at finde op på hotellet.
Værelset lugtede af kloak fra badeværelset, da vi kom. Der var ingen sæbe i dispenseren i bruseren, og i øvrigt heller ikke tryk nok på vandet til, at man ville kunne skylle det ud bagefter. Et håndklæde kasserede vi allerede ved udpakning, da det var fyldt med sminkepletter. Ikke godt nok…
Den generelle service var fin og morgenmaden var også ok. Men det virkede lidt til, at tjek af værelset inden udlejning var gået lidt for stærkt…
I øvrigt en fin aftale med Cafe A nedenfor hotellet, hvor man får 50% på alt mad.
Dato for ophold: oktober 2021
3,0 ud af 5 boblerVærdi
3,0 ud af 5 boblerSted
3,0 ud af 5 boblerService
Problemer med denne anmeldelse?
hytter
14.4 km fra Zleep Hotel Ishøj
Roomservice
Vis flere hoteller i Ishøj
Anmeldt d. 2. august 2021

Zleep Hotel Ishøj ligger perfekt lige ved Ishøj indkøbscenter så hvad mere kan man forlange og services fra receptionen var altid med et smil og morgenmaden var perfekt og værelset pænt og rent og parkering lige ved hotellet så nemmer kan det ikke være og ja overlevede at selv skulle stå for indtjekning kunne jo ringe hvis man manglede hjælp og kommer gerne igen, har nogle gange overnattet på andre Zleep Hotellerne de er lige så gode ... :)

Dato for ophold: juli 2021
    • Søvnkvalitet
Tak, ReneSorensen1967
Barbara Vestphael Christensen, Direktør hos Zleep Hotel Ishøj, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 28. oktober 2021

Tak for den flotte feedback! Vi er rigtigt glade for at se, I havde et godt ophold hos os.

Vi håber på at byde jer velkommen en anden god gang.
Med ønsket om en rigtig god dag.

Barbara Vestphael
Zleep Hotel Ishøj

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 26. februar 2020 fra mobile enheder

Reception var ikke åben ved ankomst (ca 22:30), selvom der på Hotel.com var lovet, at den var åben til kl 24. Så det tog meget tid at finde rundt og finde tjeck-ind og værelset. Det var meget svært at finde ind til hotellet og værelset, især pga den "labyrint-agtige" placering i et shoppingcenter og mangel på skilte.

Det lugtede meget af kloak på badeværelset (måske utæt vandlås). På selve værelset lugtede meget muggent, måske pga. skimmel i ventilation. Toilet var ikke rent (brune klatter under brættet). Der var ikke ordentligt rent på værelset, fx. var der lange hår i sengen.

Dato for ophold: februar 2020
Rejsetype: Rejste i forbindelse med forretninger
Tak, mortenkramer
EvaL4574, Chef  hos Zleep Hotel Ishøj, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 28. februar 2020

Hej Morten,

Jeg har lige fulgt op på det med hotels.com - der står der kan tjekkes ind frem til 00:00 dog kan der også tjekkes ind efter midnat.
Vores åbningstider fremgår også inde på hotels.com jeg tror desværre du har fået kigget forkert på åbningstider samt tjek ind tidspunktet.

Derudover har vi fået gjort det sådan at når man booker via hotels.com at man automatisk tilsendt en mail med hotellets åbningstider, samt et kort der indikere hvor man kan parkere får at komme tættest på indgang da vi ligger inde i Ishøj Bycenter - Du må meget gerne tjekke om du har modtaget denne mail, da vi kan se den er afsendt korrekt, men det er vigtigt for os at vide at denne mail går korrekt igennem til vores gæster.

Jeg kan se du har boet på et af vores nyrenoveret værelser, og jeg kan forsikre om der ikke er skimmel på dette værelse, da vi netop har renoveret hele badeværelset, samt udsugningen.
Jeg beklager hvis der har lugtet af kloak, det får vi set på med det samme.

Samt følger jeg lige op med housekeeping omkring rengøringen da dette ikke er acceptabel rengøring fra vores side. Og det er under ingen omstændigheder i orden.

En anden gang må du meget gerne tage direkte kontakt til receptionen om morgenen, så vi kan få sat action på de udfordringer der har været.

Med venlig Hilsen

Anmeldt d. 4. september 2019

Rigtig god modtagelse lige fra ankomst. Fint værelse med god udsigt. Dejligt roligt ingen larm og højt til loftet.
God plasering nær S-tog og lækkert med gratis parkering. :-)
Et Hotel/sted vi vil vende tilbage til.

Dato for ophold: august 2019
    • Søvnkvalitet
Tak, Tina S
EvaL4574, Manager hos Zleep Hotel Ishøj, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 30. september 2019

Hej Tina,

Tusind tak for jeres tilbagemelding på jeres ophold.
Vi er glade for at se I har haft et godt ophold hos os.

Vi ser frem til at byde jer velkommen en anden gang.

Anmeldt d. 16. december 2018

Har brugt hotellet jævnligt (10-15 gange årligt) i snart 10 år og har altid været glad og yderst tilfreds. Altid et venligt, glad og smilende personale. Gode værelser, især de nyrenoverede værelser er flotte og hyggelige. Placeringen i Ishøj Bycenter er et stort plus. Det betyder nemlig, at der er indkøbsmuligheder direkte i forbindelse med hotellet. Det samme gælder for mad og drikke, hvor der er fine muligheder i centeret. Parkering foregår på centrets store p-plads og er er nemt og gratis. Zleep Ishøj er og bliver mit foretrukne hotel på Sjælland.

Dato for ophold: november 2018
  • Rejsetype: Rejste i forbindelse med forretninger
Tak, NikiGade
EvaL4574, Chef  hos Zleep Hotel Ishøj, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 17. december 2018

Hej Niki,

Tusind tak for din fine anmeldelse af hotellet og ikke mindst vores personale.
Vi ser frem til at se dig igen i 2019...

Du ønskes en glædelig jul og et rigtig godt Nytår fra os alle.

Anmeldt d. 16. marts 2018 fra mobile enheder

Jeg har anmeldt hotellet et par gange nu og har før været noget skuffet over standarden i de ‘gamle’ værelser... MEN:
Efter sidste anmeldelse blev jeg kontaktet af Eva som har taget min kritik absolut seriøst og givet forklaringer mv - og det er jo altid dejligt. Vi har så igen været der og har nu fået prøvet et renoveret værelse som er langt bedre end de gamle og her får man det man betaler for OG ovenikøbet en fantastisk udsigt ud over Ishøj strand og Køge bugt....
indtjekningsystemet er også nyt - og nu er det nemt OG VIRKER!!! Dejligt
Så nu vil jeg klart anbefale andre at komme der - det gør vi ihvertfald. Grunden til at det ikke bliver 5 i karakter er at renoveringen ikke er klar på alle værelser - endnu.
Men igen - tag bare afsted... man sover godt der og får sød, seriøs og venlig behandling

Dato for ophold: marts 2018
Rejsetype: Rejste som par
Tak, MartinB645
Eva L, Receptionschef hos Zleep Hotel Ishøj, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 19. marts 2018

Hej Martin,

Tusind tak for besøget - Og hvor er jeg glad for at det var en succes oplevelse denne gang.
Vi ser frem til at have besøg af jer igen en anden gang.

Jeg ønsker jer en rigtig dejlig dag.