Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
TripAdvisor
Assens
Tilføj
Indbakke
Søg

“Rigtig hyggelig sted”
Anmeldelse af TOBAKSGAARDEN

TOBAKSGAARDEN
nr. 12 af 32 Restauranter i Assens
Prisklasse: 4 $ - 33 $
Restaurantoplysninger
Anmeldt 17. november 2019 fra mobile enheder

Rigtig hyggelig sted med fint menukort og godt udvalg af øl Fik en fynsk æggekage Masser af bacon Velsmagende Mine venner var også meget tilfredse med deres mad Kan helt sikkert anbefales

Dato for besøg: oktober 2019
Tak, Wilsten
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
LasseTajmer, Direktør hos TOBAKSGAARDEN, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 21. november 2019

Dejligt at høre, tak for din fine anbefaling.

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (19)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog
  • Flere sprog

1-5 af 19 anmeldelser

Anmeldt 13. august 2019

Frokost tallerken
Lidt kedelig anretning med hverdagspålæg, spegepølse med remoulade og ristede løg til 129 kr.

Dato for besøg: august 2019
    • Værdi
    • Service
    • Mad
Tak, Larsen122
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 13. november 2018

Det har virkelig været mit ynglings sted at spise, men jeg synes at kvaliteten er faldende og samtidig er priserne stigende. De sidste 2 gange har det ikke været særlig godt. Et stjerneskud, hvor fisken var stegt alt for meget, og anden gang var en sandwich hvor brødet var ristet så meget, at det var vanskeligt at skære.
Anne fik Tobaksgaarden op og køre, lad det nu ikke løbe ud i sandet.
Vh. Hanne Dauglykke

Dato for besøg: november 2018
    • Værdi
    • Service
    • Mad
Tak, Hanne D
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 10. november 2018

Droppede tilfældigt ind på byrundtur. Utrolig hyggeligt cafésted med bio-indgang, sofahygge, bytte-bøger-område og udstillinger på 1.sal.
Fik "bare" lidt varmt at drikke og lidt snack. Go' og sød betjening. Et af nabobordene fik smørrebrød serveret, og dem kastede vi lange øjne efter. Hold da op nogle flotte store smørrebrød, som skal prøves næste gang vi er i Assens.

Dato for besøg: oktober 2018
    • Værdi
    • Service
    • Mad
Tak, Dorte R
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 20. juni 2018 fra mobile enheder

Efter noget kørsel mellem Svendborg og Assens havde jeg ca en halv time mellem to forretningsmøder og ville bare finde en hurtig kop kaffe og et stykke brød.

Assens har ikke mange caféer men i Tobaksgaardens café fik jeg den lækreste frokost bestående af 3 meget flotte håndmadder for KUN 65 kr.

Lækkert frisksmurt mad i løbet af 5 minutter • var oven i købet heldig med lidt solstrejf og sad udenfor og nød maden selv om jeg kun havde kort tid.

Jeg kommer helt sikkert igen og anbefaler gerne til andre der skal til Assens eller omegn.

Heidi Støvring
Fredericia

Dato for besøg: juni 2018
Tak, H_Stoevring
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.

Rejsende, der kiggede på TOBAKSGAARDEN, kiggede også på

 

Har du været i TOBAKSGAARDEN? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Ejere: Hvad er jeres holdning til sagen?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering