Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Gem
Anmeldelseshøjdepunkter
Super

Meget interessant museum! Billig entre. Få en rundvisning eller brug appen, som er overordentlig... læs mere

Anmeldt d. 17. juli 2020
Line3400
,
Hillerød, Danmark
fra mobile enheder
Vi er meget begejstrede.

Vi var blevet anbefalet at se Ernst's samling. Det var virkelig interessant. Ydermere gav billetten... læs mere

Anmeldt d. 2. juli 2020
ole h
,
Hammel, Danmark
Læs alle 7 anmeldelser
  
Anmeldelser (7)
Filtrer anmeldelser
7 resultater
Medlemsvurdering
5
1
1
0
0
Type rejsende
Tidspunkt på året
SprogAlle sprog
Medlemsvurdering
5
1
1
0
0
Se, hvad de rejsende siger:
Valgte filtre
Filtre
Opdaterer listen...
1-6 af 7 anmeldelser
Anmeldt d. 17. juli 2020 fra mobile enheder

Meget interessant museum!
Billig entre.
Få en rundvisning eller brug appen, som er overordentlig godt lavet.
Den app er bedre end de fleste jeg har prøvet på museer.
Man må ikke gå glip af de spændende facts om stedet.

Dato for oplevelse: juli 2020
Tak, Line3400
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 2. juli 2020

Vi var blevet anbefalet at se Ernst's samling. Det var virkelig interessant. Ydermere gav billetten adgang til 2 ekstre nuseer.

Dato for oplevelse: juni 2020
Tak, ole h
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 9. juli 2019 fra mobile enheder

Fin have, men selve samlingen lider af at man ikke rigtigt kan komme til at se sølvtingene på nært hold, da man skal stå bag røde bånd.

Dato for oplevelse: juli 2019
Tak, Birte L
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 18. juli 2018

En fin illustration om sølvsmede og fabrikker i Danmark og især en meget fin run dvisning i hjemmet. En meget flot samling

Dato for oplevelse: juli 2018
Tak, palle w
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 1. marts 2015

jeg anede ikke, at der lå så spændende en samling af møbler, sølvvarebutikker, smykker og meget andet i Assens. Vi fik en rungdvisning af en særdeles engageret dame, der fortalte levende og spændende om alle de mange, mange ting, der er i huset, hvor Frederik Ernst har boet og indrettet huset, der står, som han har sat det. Meget, meget interessant! Absolut et besøg værd.

Dato for oplevelse: februar 2015
1  Tak, Sasapil
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Se flere anmeldelser