Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Kontakt overnatningsstedet angående kapacitet.
Der er lignende hoteller med ledige værelser.
Se alle
Palle A
Aalborg, Danmark

Elendig deal køb

Anmeldelse af Marcussens Hotel
1,0 ud af 5 boblerAnmeldt 3. apr. 2024
Min kone gav mig en 2 dages julegave deal til Marcussens hotel. Vi har i marts og april forsøgt at bestille; Men de har blot 1 ledig i september.
Det er ganske enkelt for usselt, da man skal bruge gavekortet indenfor 1 år.
Marcussens hotel burde afsætte flere værelser til formålet, når de kan se deal salget.
Det er så ringe, at vi ikke engang kan får os til at forære beviset væk.
Vi vil i stedet bruge Momondo eller Trivago
Vh
Olgapolk
Dato for ophold: april 2024
Rejsetype: Rejste som par
Problemer med denne anmeldelse?
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
Visningen af bookingtilbud for hver ejendom tager højde for den kompensation, som vi har modtaget fra vores partnere. De viste priser kan variere afhængigt af værelsestyper. De viste priser er de lavest tilgængelige, svarende til den billigste værelsestype, der er til rådighed, og som leveres fra vores partnere på tidspunktet for brugerens søgning.
Hoteller i nærheden
1.000 kr.
Refusionsberettiget
Forudbetaling er ikke nødvendig
Go to your Happy Price
  • Booking.com
    1.000 kr.
  • Expedia.com
    1.000 kr.
  • Hotels.com
    1.000 kr.
9.5 km fra Marcussens Hotel
Gratis wi-fi
Gratis parkering
  • Expedia.com
  • Booking.com
  • Hotels.com
10.5 km fra Marcussens Hotel
Gratis wi-fi
Gratis parkering
600 kr.
  • Agoda.com
    600 kr.
19.9 km fra Marcussens Hotel
1.105 kr.
  • Expedia.com
    1.106 kr.
  • Hotels.com
    1.105 kr.
  • Tripadvisor
    1.106 kr.
20.3 km fra Marcussens Hotel
Gratis wi-fi
Gratis parkering
699 kr.
Refusionsberettiget
Forudbetaling er ikke nødvendig
  • Expedia.com
    699 kr.
  • Priceline
    699 kr.
  • Hotels.com
    699 kr.
20.3 km fra Marcussens Hotel
Gratis wi-fi
Gratis parkering
770 kr.
Refusionsberettiget
  • Agoda.com
    770 kr.
  • Vio.com
    770 kr.
  • eDreams
    770 kr.
21.5 km fra Marcussens Hotel
Gratis wi-fi
Gratis parkering
1.056 kr.
  • Agoda.com
    1.056 kr.
  • Vio.com
    1.056 kr.
  • eDreams
21.8 km fra Marcussens Hotel
Gratis wi-fi
Gratis parkering
633 kr.
  • Priceline
    632 kr.
  • Expedia.com
    523 kr.
  • Hotels.com
    523 kr.
23.5 km fra Marcussens Hotel
Property building
600 kr.
Forudbetaling er ikke nødvendig
  • Priceline
    600 kr.
  • Agoda.com
    600 kr.
23.9 km fra Marcussens Hotel
Gratis wi-fi
Gratis parkering
537 kr.
    23.1 km fra Marcussens Hotel
    Vis flere hoteller i Assens
    Anmeldelser (271)
    Filtrer anmeldelser
    271 resultater
    Medlemsvurdering
    92
    92
    48
    28
    11
    Type rejsende
    Tidspunkt på året
    SprogAlle sprog
    Flere sprog
    Medlemsvurdering
    92
    92
    48
    28
    11
    Se, hvad de rejsende siger:
    Valgte filtre
    Filtre
    Opdaterer listen...
    7-12 af 271 anmeldelser
    Anmeldt d. 28. februar 2024

    Lækker mad, virkelig god morgenbuffet, venligt personale.
    Sengene var dog meget klar til udskiftning (og har været det længe) , da man tydeligt kunne mærke fjedrene i hulningen i midten. Endvidere larmede fjedrene hver gang, man vendte sig.

    Dato for ophold: februar 2024
    • Rejsetype: Rejste som par
      • Værdi
      • Sted
      • Service
    Tak, tinnao165
    Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
    Anmeldt d. 27. februar 2024 fra mobile enheder

    Overraskende godt ophold, meget positiv.
    Fine, rene værelser. Pæne badeværelser.
    God service hele opholdet igennem.
    Rigtig god menu restauranten. Gode råvare, rigtig
    fint serveret.
    God morgenbuffet.
    Hotellet ligger yderst centralt i Assens.
    Kan anbefales.

    Dato for ophold: februar 2024
    Rejsetype: Rejste med venner
    Tak, nielst2013
    Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
    Anmeldt d. 28. januar 2024

    Hvad får du i København for 1500 kr (1 person)?

    I Assens får man: 2 overnatninger, 2 morgenmad, 2 x aftensmad 3 retter, ok værelser og tæt på vand, skov og hyggelig by med hyggelige butikker med venligt personale.
    Vi besøgte Marcussens hotel i slutningen af januar 2024. Værelserne var pæne rene, og det var resten af hotellet også. Personalet var flinke og imødekommende. Der var mange mennesker, og stemningen var god. Både mad og vin smagte godt. Ikke fin gourmet mad, men pænt anrettet og smagte super fint.
    Vi gik en tur ned af hovedgaden og besøgt bl.a. butikken : Vinspecialisten. Mega hyggeligt butik, hvor man også lige kunne sidde og få en gang at drikke. Både sommer og vinter vil jeg anbefale at tage til Assens.

    Dato for ophold: januar 2024
    • Rejsetype: Rejste med venner
      • Værdi
      • Sted
      • Service
    Tak, Helle J
    Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
    Anmeldt d. 22. november 2023 fra mobile enheder

    Ankommer til hotellet kl ca 16 fredag eftermiddag.
    Får så af vide at vi skal spise kl 17.45
    Morgenmad lørdag 7.45 aftensmad 19.30
    Ikke noget man selv kan bestemme
    Bliver fortalt vi skal være i annekset
    Fin størrelse på værelset
    Sengen var meget gammel , vi lå i 2 huller på madrassen
    Bruseren sprøjtede vand ud alle mulige andre steder end der hvor den skulle
    Brusekabinen var utæt så vandet kom ud på gulvet
    Utrolig meget larm i restauranten så ikke et sted man havde lyst til at sidde og hygge sig
    35 min så var vi færdig med vores 3 retters menu og tilbage på værelset
    Ikke et sted vi kommer igen

    Dato for ophold: november 2023
    Rejsetype: Rejste som par
    Tak, Mette P
    Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
    Anmeldt d. 17. november 2023

    For 3. gang besøgte vi hotellet - 2 overnatninger - Vi anbefaler stedet meget! De leverer fint værelse, super lækre middage med god betjening, super morgenbord, fantastisk drikkepakke, meget venligt personale. Og til en rigtig god pris!
    Vi kommer igen!

    Værelsestip: Husk at købe drikkepakken - den er billig!
    Dato for ophold: november 2023
    • Rejsetype: Rejste som par
      • Værdi
      • Sted
      • Service
    Tak, 539kurtc
    Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
    Se flere anmeldelser