Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Hyggelig”
Anmeldelse af Cafe Banken

Cafe Banken
nr. 2 af 23 Restauranter i Assens
Restaurantoplysninger
Anmeldt for 3 uger siden

Fik kaffe og utrolig lækker gulerodskage. Meget hyggeligt lokale. Venlig betjening.
Havde givet 5 stjerner hvis der ikke havde været så støvet i vindueskarmene...

Dato for besøg: november 2020
    • Værdi
    • Service
    • Mad
Tak, Annette T
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (133)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog
  • Flere sprog

2-6 af 133 anmeldelser

Anmeldt 3. september 2020

Fik en kop kaffe og god kage; valgte henholdsvis chokolade- og gulerodskage. Begge var udmærkede. Husk at benytte WC i boksen bagefter. det er en sjov oplevelse!

Dato for besøg: august 2020
    • Værdi
    • Service
    • Mad
Tak, Hans L
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 30. august 2020 fra mobile enheder

Hyggeligt sted, men middelmådig mad. Fik en ok burger, min kone fik nachos, hvor tilbehøret var alt andet end lækkert.
Hun fik serveret en skål fyldt med noget tilbehør der sejlede rundt i “mælk og vand”.
Vi spurgte tjeneren om hvad det var, og hun fortalte det var salsa’en og den fedt fattige creme fraise.
Vi bad om at få det i hver sin skål, hvilket vi fik, men stadig ikke noget der var “spiseligt”
Nævnte det for tjeneren da han tog tallerknerne, men han kommenterede ikke en gang på det.
Såå vi kommer der nok ikke igen

Dato for besøg: august 2020
Tak, PoulBerthelsen
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 26. august 2020 fra mobile enheder

Hyggelig Cafe spisested der ligger i hjertet af Assens. Vi besøgte den er par gange i august og kan kun anbefale. Lækker tilberedt mad, pæne portioner og super høflige og flinke tjenere.

Dato for besøg: august 2020
Tak, Jan_M_55
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 22. august 2020

Meget kedelig mad.
Fik herregpårdsbøf med pommesfrit, kødet var mega tørt og kedeligt, kødet kan købes bedre i Netto og meget tørre pommesfrit.
Fik kyllingesandwich, den var egentlig okay, men der var alt for meget dressing, så det svømmere rundt, og sandwichbrødet var et helt flutes, alt for meget brød.
Så øv

Dato for besøg: august 2020
Tak, 913inah
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.

Rejsende, der kiggede på Cafe Banken, kiggede også på

 

Har du været i Cafe Banken? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Ejere: Hvad er jeres holdning til sagen?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering