Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Fik det anbefalet og tak siger jeg.”

Hattesgaard Cafe Antik & Genbrug
Udmærkelsescertifikatet
Restaurantoplysninger
Anmeldt for 4 uger siden fra mobile enheder

Fik stedet anbefalet og jeg siger mange tak, for jeg er da så glad for at vi kærte forbi og fi’ eftermiddagskaffe og kage.
Her er nuser, stdeter fyldt med antikiviteter, indbo lys og sjove ting man ikke kan leve foruden.
og så er deres kage udvalg af en anden verden.
Det er svært at vælge men det blev til sidst en nøddelagkage med nougatcreme der vandt
og dertil de bedste kop stempel kaffe jeg længe har fået.
God og kompetent betjening.
Vejret var med os så vi kunne sidde udenfor -i “vest” og vi kommer gerne igen.

Dato for besøg: juli 2020
Tak, Pkoch
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (116)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog
  • Flere sprog

12-16 af 116 anmeldelser

Anmeldt 8. marts 2020

Jeg har været der nogle gange nu, og de holder samme høje standard. De laver bare de lækreste kager, som er værd at køre langt efter. Kaffen er lige så fantastisk. Stedet er super hyggeligt og betjeningen er sød og imødekommende.

Dato for besøg: marts 2020
Tak, 541lykkem
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 1. februar 2020 fra mobile enheder

Virkelige gode kager. Flot udstillet i disken. Vi fik afprøvet en karamelsnitte og en trøffel. Et besøg værd.

Dato for besøg: februar 2020
Tak, dp1188
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 25. januar 2020 fra mobile enheder

Dejlig kombineret cafe og genbrugsbutik. Kagerne er helt fantastiske - især var cheesecake med passionsfrugt rigtig god. De har også glutenfri samt en enkelt vegansk kage.

Dato for besøg: januar 2020
Tak, 781mettep
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 8. januar 2020 fra mobile enheder

Et sted der byder på en super hyggelig atmosfære med et stort udvalg af kaffe/te og kage. Her kan man kan nyde sin varme kaffe og stykke kage der er sirligt pyntet så minder om et kunstværk. Vi kommer gerne igen.

Dato for besøg: januar 2020
1  Tak, Minanmeldelse
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.

Rejsende, der kiggede på Hattesgaard Cafe Antik & Genbrug, kiggede også på

 

Har du været i Hattesgaard Cafe Antik & Genbrug? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Ejere: Hvad er jeres holdning til sagen?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering