Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Super Sted”

Rømø Lege- & Labyrintpark
nr. 7 af 17 aktiviteter i Rømø
Flere oplysninger om seværdighed
Oplysninger om seværdighed
Anbefalet besøgsvarighed: 2-3 timer
Ejers beskrivelse: Her er aktiviteter for hele familien - op til 2-3 timer fyldt med aktiv leg for alle i familien. Her er mere end 20 forskellige aktiviteter. Hovedattraktionen er den store labyrint på 1200 m2.
Nyttige oplysninger: Aktiviteter for større børn, Aktiviteter for mindre børn
Anmeldt 12. august 2016

Super dejligt sted på Rømø. Ungerne hyggede i mange timer og fedt at man kunne medbringe egen madpakke ;)

Dato for oplevelse: august 2016
3  Tak, Allan K
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Lars T, Ejer hos Rømø Lege- & Labyrintpark, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 18. februar 2017

Hej Allan
Vi er altid glade for oprigtige anmeldelser. Det er både med til at inspirere andre og samtidig gøre os skarpere på ønsker og fremtidige behov.
I 2017 har vi fodboldpool og et WOOP-APP orienteringsløb på som nye aktiviteter.
Tak fordi du gav dig til til en anmeldelse.

Mvh

Lars Thomsen

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (33)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog
  • Flere sprog
Filtrér

16-20 af 33 anmeldelser

Anmeldt 12. august 2016

Tilbragte en rigtig hyggelig dag i Rømø Lege og Labyrintpark. Der var masser af underholdning for både voksne og børn i alle aldre. Vi var af sted med folk i alle aldre (6,7,11,36,38,61), alle hyggede sig og havde glæde af aktiviteterne. Kan klart anbefale, at slå et smut forbi Rømø Lege og Labyrintpark.

Dato for oplevelse: august 2016
4  Tak, Charlotte L
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Lars T, Ejer hos Rømø Lege- & Labyrintpark, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 18. februar 2017

Hej Charlotte
Labyrintparken kan benyttes af alle aldre, og det er I et bevis på.
Vi er altid glade for oprigtige anmeldelser. Det er både med til at inspirere andre og samtidig gøre os skarpere på ønsker og fremtidige behov.
I 2017 har vi fodboldpool og et WOOP-APP orienteringsløb på som nye aktiviteter.
Tak fordi du gav dig til til en anmeldelse.

Mvh

Lars Thomsen

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt 8. august 2016

Super hyggeligt sted med aktiviteter for hele familien med både fysiske og mentale udfordringer.. Vi var 2 voksne, 2 drenge på 14 og 1 dreng på 5 og alle morede sig. Tak til personalet for at udfordre de to drenge på 14 år til en konkurrence i labyrinten. Kan klart anbefales.

Dato for oplevelse: august 2016
3  Tak, crha2016
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 4. august 2016 fra mobile enheder

Super hyggelig lege park for unger og voksne med barnlige sjæle. Udfordrende krolf bane og super sjov labyrint hbor der kan dystes på flere niveauer.

Dato for oplevelse: juli 2016
3  Tak, Niels K
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Se flere anmeldelser
Anmeldt 31. juli 2016 fra mobile enheder

Et sted for hele familien. En masse spil i det fri, labyrinter med udfordringer og pokemons, hvis man er med på den. Sjov blandet med udforinger hvor alle aldre kan være med ☺️

Rent og pænt sted

Dato for oplevelse: juli 2016
2  Tak, savannatorp
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.

Rejsende, der kiggede på Rømø Lege- & Labyrintpark, kiggede også på

 

Har du været i Rømø Lege- & Labyrintpark? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Ejere: Hvad er jeres holdning til sagen?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering