Åben i dag: 10.00 - 17.00
Gem
Anmeldelseshøjdepunkter
Fedt sted!

Overraskende sjovt sted med en kæmpe labyrint som vi voksne også blev fuldstændig grebet af. Helt... læs mere

Anmeldt d. 16. juli 2021
tinasletterbox
Gentofte, Danmark
fra mobile enheder
Hyggelig dag for familien

Vi var der med en pige på 6 år, det var en mega hyggelig dag hvor vores pige var helt vild... læs mere

Anmeldt d. 9. juli 2021
Bjarnewojo
Haderslev, Danmark
fra mobile enheder
Læs alle 56 anmeldelser

Anmeldt d. 12. august 2016

Tilbragte en rigtig hyggelig dag i Rømø Lege og Labyrintpark. Der var masser af underholdning for både voksne og børn i alle aldre. Vi var af sted med folk i alle aldre (6,7,11,36,38,61), alle hyggede sig og havde glæde af aktiviteterne. Kan klart anbefale, at slå et smut forbi Rømø Lege og Labyrintpark.

Dato for oplevelse: august 2016
4  Tak, Charlotte L
Lars T, Ejer hos Rømø Lege- og Labyrintpark, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 18. februar 2017

Hej Charlotte
Labyrintparken kan benyttes af alle aldre, og det er I et bevis på.
Vi er altid glade for oprigtige anmeldelser. Det er både med til at inspirere andre og samtidig gøre os skarpere på ønsker og fremtidige behov.
I 2017 har vi fodboldpool og et WOOP-APP orienteringsløb på som nye aktiviteter.
Tak fordi du gav dig til til en anmeldelse.

Mvh

Lars Thomsen

Indberet svar som upassende
Anmeldt d. 8. august 2016

Super hyggeligt sted med aktiviteter for hele familien med både fysiske og mentale udfordringer.. Vi var 2 voksne, 2 drenge på 14 og 1 dreng på 5 og alle morede sig. Tak til personalet for at udfordre de to drenge på 14 år til en konkurrence i labyrinten. Kan klart anbefales.

Dato for oplevelse: august 2016
3  Tak, crha2016
Anmeldt d. 4. august 2016 fra mobile enheder

Super hyggelig lege park for unger og voksne med barnlige sjæle. Udfordrende krolf bane og super sjov labyrint hbor der kan dystes på flere niveauer.

3  Tak, Niels K
Anmeldt d. 31. juli 2016 fra mobile enheder

Et sted for hele familien. En masse spil i det fri, labyrinter med udfordringer og pokemons, hvis man er med på den. Sjov blandet med udforinger hvor alle aldre kan være med ☺️

Rent og pænt sted

2  Tak, savannatorp
Anmeldt d. 23. juli 2016 fra mobile enheder

Vi havde aftalt, at en flok tidligere kolleger med familie og børn skulle mødes i RLL.
Et godt valg! Her var super hyggelig atmosfære, masser af sjove aktiviteter til alle aldre og mulighed for interne konkurrencer.
Det er et sted, man må være- personalet er søde og hjælpesomme og der er plads til leg og latter.
Stedet kan varmt anbefales.

3  Tak, Rikke H