Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Åben i dag: 10.00 - 17.00
Gem
Anmeldelseshøjdepunkter
Sjov aktivitet for hele familien

Super sjovt. Især den store labyrint er super, også er der aktiviteter for alle aldre. Super... læs mere

Anmeldt for 1 uge siden
N8669EWclaral
Et hyggeligt sted med sjove lege aktiviteter

En fornøjelse at komme her, sjove lege og hyggeligt område! Helt klart værd at besøge med familien... læs mere

Anmeldt d. 20. august 2019
madsw65
fra mobile enheder
Læs alle 48 anmeldelser
  
Anmeldelser (48)
Filtrer anmeldelser
48 resultater
Medlemsvurdering
35
11
2
0
0
Type rejsende
Tidspunkt på året
SprogAlle sprog
Flere sprog
Medlemsvurdering
35
11
2
0
0
Se, hvad de rejsende siger:
Valgte filtre
Filtre
Opdaterer listen...
28-33 af 48 anmeldelser
Anmeldt d. 12. august 2016

Tilbragte en rigtig hyggelig dag i Rømø Lege og Labyrintpark. Der var masser af underholdning for både voksne og børn i alle aldre. Vi var af sted med folk i alle aldre (6,7,11,36,38,61), alle hyggede sig og havde glæde af aktiviteterne. Kan klart anbefale, at slå et smut forbi Rømø Lege og Labyrintpark.

Dato for oplevelse: august 2016
4  Tak, Charlotte L
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Lars T, Ejer hos Rømø Lege- og Labyrintpark, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 18. februar 2017

Hej Charlotte
Labyrintparken kan benyttes af alle aldre, og det er I et bevis på.
Vi er altid glade for oprigtige anmeldelser. Det er både med til at inspirere andre og samtidig gøre os skarpere på ønsker og fremtidige behov.
I 2017 har vi fodboldpool og et WOOP-APP orienteringsløb på som nye aktiviteter.
Tak fordi du gav dig til til en anmeldelse.

Mvh

Lars Thomsen

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 8. august 2016

Super hyggeligt sted med aktiviteter for hele familien med både fysiske og mentale udfordringer.. Vi var 2 voksne, 2 drenge på 14 og 1 dreng på 5 og alle morede sig. Tak til personalet for at udfordre de to drenge på 14 år til en konkurrence i labyrinten. Kan klart anbefales.

Dato for oplevelse: august 2016
3  Tak, crha2016
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 4. august 2016 fra mobile enheder

Super hyggelig lege park for unger og voksne med barnlige sjæle. Udfordrende krolf bane og super sjov labyrint hbor der kan dystes på flere niveauer.

Dato for oplevelse: juli 2016
3  Tak, Niels K
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 31. juli 2016 fra mobile enheder

Et sted for hele familien. En masse spil i det fri, labyrinter med udfordringer og pokemons, hvis man er med på den. Sjov blandet med udforinger hvor alle aldre kan være med ☺️

Rent og pænt sted

Dato for oplevelse: juli 2016
2  Tak, savannatorp
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 23. juli 2016 fra mobile enheder

Vi havde aftalt, at en flok tidligere kolleger med familie og børn skulle mødes i RLL.
Et godt valg! Her var super hyggelig atmosfære, masser af sjove aktiviteter til alle aldre og mulighed for interne konkurrencer.
Det er et sted, man må være- personalet er søde og hjælpesomme og der er plads til leg og latter.
Stedet kan varmt anbefales.

Dato for oplevelse: juli 2016
3  Tak, Rikke H
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Se flere anmeldelser