Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Lækkert mad og is”
Anmeldelse af Cafe Fru Dax

Cafe Fru Dax
nr. 2 af 17 Restauranter i Rømø
Udmærkelsescertifikatet
Restaurantoplysninger
Anmeldt 1. juli 2020 fra mobile enheder

Velsmagende og store portioner til fair pris.
Stort ishus med hele 52 forskellige kugler at vælge imellem.

Dato for besøg: juli 2020
Tak, 356louises
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (299)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog
  • Flere sprog

30-34 af 300 anmeldelser

Anmeldt 27. juni 2020 fra mobile enheder

Skøn mad til tiden. Venlig betjening. Is ud over det normale
Fine Corona tiltag. Tæt på stranden.

Dato for besøg: juni 2020
Tak, pudsermaan
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 16. juni 2020 fra mobile enheder

Isen er meget berømt - jeg troede den var hjemmelavet men der er is fra tre forskellige leverandører så der er stort udvalg. Vaflerne er hjemmelavet. Vi fik tapasbræt som blev serveret virkelig hurtig efter bestilling. Portionerne er meget store - jeg er personligt nok mere til kvalitet fremfor kvantitet, så ville foretrække mindre retter.

Dato for besøg: juni 2020
Tak, 781mettep
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 20. maj 2020 fra mobile enheder

Det bedste stjerneskud jeg nogensinde har fået. Hyggelige omgivelser, sød og venlig betjening. Vi kommer helt sikkert igen og igen.

Dato for besøg: maj 2020
Tak, susanneelisabethn
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. april 2020 fra mobile enheder

Både god håndtering af takeaway, stor god portion mad, vi bestilte 2 stjerneskud, der var nok til næsten 4 mennesker i. Lækkert og frisk lavet.
Kan varmt anbefales

Dato for besøg: april 2020
Tak, Tingdergoermigglad
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.

Rejsende, der kiggede på Cafe Fru Dax, kiggede også på

 

Har du været i Cafe Fru Dax? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Ejere: Hvad er jeres holdning til sagen?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering