Kontakt overnatningsstedet angående kapacitet.
Der er lignende hoteller med ledige værelser.
Se alle
Kenneth S
Ikast, Danmark

Super for familer

4,0 ud af 5 boblerAnmeldt 22. jul. 2024
Har boet på forskellige Landal feriecentre og nu skulle Grønhøj strand prøves og det har på ingen måde skuffet.
Lejlighederne er store og velindrettet vi manglede bestemt ikke noget i lejligheden.
Vi var i badelandet et par gange og det virkede fint for os men man kan godt savne en livredder.
Feriecenteret ligger helt perfekt til udflugter, Fårup sommerland ligger 15min kørsel væk og eller Rubjergknude fyr og Blokhus samt løkken er tæt på
Dato for ophold: juli 2024
4,0 ud af 5 boblerVærdi
4,0 ud af 5 boblerVærelser
5,0 ud af 5 boblerSted
3,0 ud af 5 boblerRenlighed
3,0 ud af 5 boblerService
3,0 ud af 5 boblerSøvnkvalitet
Problemer med denne anmeldelse?
Hoteller i nærheden
4.0 km fra Grønhøj Strand Feriecenter
Haven med orangeri samt hyggekrog, hvor der også var mulighed for at grille sin egen mad
5.0 km fra Grønhøj Strand Feriecenter
5.0 km fra Grønhøj Strand Feriecenter
4.9 km fra Grønhøj Strand Feriecenter
4.9 km fra Grønhøj Strand Feriecenter
Gratis wi-fi
Vardagsrum m soffa o matplats
6.7 km fra Grønhøj Strand Feriecenter
11.1 km fra Grønhøj Strand Feriecenter
Pool
Vis flere hoteller i Løkken
Anmeldt d. 25. maj 2024

Jeg synes virkelig det har været en dårlig oplevelse, man kommer til feriestedet, fordi man gerne ville holde en dejlig ferie. men der begynder håndværker kl 8 om morgenen, og de er først færdig 15:30, jeg sys virkelig at det er alt for dårligt, det er virkelig lorte service. altså ville i selv tage på en dejlig ferie, langt fra hjemmet, også der er håndværker der lamer stort set hele dagen. Også har de ingengang informeret om at der er håndværker eller noget. Det kommer som en overraskelse, at der er håndværker.

Dato for ophold: maj 2024
Rejsetype: Rejste med venner
Tak, Sarah H
Anmeldt d. 29. februar 2024 fra mobile enheder

Super rammer til en familieferie .lejlighederne er perfekt til familie ferie og afslapning da de funger godt ved flere generationer under samme rag.faciliteter i centeret rammer bredt til alle aldersgrupper.og så er der beliggenhed den er helt perfekt i forhold til havet

Dato for ophold: februar 2024
Tak, Y454GRmichaelb
Anmeldt d. 9. august 2023

Fuldstændig fantastisk ferie. Vi var der mens det stormede og regnede. Fed badminton hal, legeland a la monky tonky. Udendørs og indendørs pool, baby pool, spa og en rutsjebane. Minigolf, kæmpe skak, udendørs fodboldbaner. Aktivitetsrum med airhockey og pool (billard), krea rum mm
Tæt på Fårup sommerland, Rubjerg knude fyr og Furreby bunkerne. Derudover er der i Løkken et fedt action hus med bl.a. bowling og gokart

Restaurant med virkelig lækre pizza og burger, fint minimarked med morgenbrød og udlejning af ketchere mm.
Lejligheden var stor og rummelig, dog af ældre årgang, men det vidste vi da vi bestilte. Pæn og ren.
Vi kommer helt sikkert igen.

Værelsestip: Værdi for pengene. Virkelig mange fede aktiviteter i alle aldre.
Dato for ophold: august 2023
  • Rejsetype: Rejste med familie
Tak, Minnie-karina
Anmeldt d. 26. juli 2023 fra mobile enheder

På trods af 'løbende renovering' bære stedet voldsomt præg af 45 års eksistens. Både ude og inde samt i selve ferieboligen.
Selvom vi, pga. alvorlig sygdom, ikke havde mulighed for at tjekke ind til den aftalte dato, ville Landal ikke returnere os den ene af de 2 dage vil skulle overnatte der. Ikke engang et tilgodebevis. Vi informerede dem endda i god tid! Det er topmålet af dårlig kundeservice. Kan bestemt ikke anbefale dette sted.

Dato for ophold: juli 2023
Tak, dejgaard71
Anmeldt d. 20. juli 2023

Fantastisk feriested med gode store lejligheder. Dejlig natur. Gode aktivitetsmuligheder i al slags vejr, svømmehal, kreaværksted, legeplads inde og ude, minigolf, kroketgolf, gåafstand til badestrand,mmm

Eneste minus er restauranten, der laver frygtelig mad. Den ser vældig fin ud, men de kan ikke lave mad.

Værelsestip: Køb ind i Løkken, Saltum eller Blokhus, da købmanden har et meget sparsomt sortement og restauranten er dårlig
Dato for ophold: juli 2023
  • Rejsetype: Rejste med familie